alınganlık mı yapıyorum acaba...

kızmayın ama yazdıklarınızı okuyunca şu cümleler geldi aklıma-tabi ki herkesin derdi kendine-; burda bu kadar sorunlu,işin içinden çıkamayan insan varken sizinkiler pek bir tozpembe dert olmuş...durduk yere huzurunuzu kaçırmışsınız,erkek milleti özgürlüğüne kadınlardan daha düşkündür...aylar sonra gittiği bir yerde,"otur,sus,hmm kalkma bak dizimin dibinden" demek bir erkeğe sergilencek bir durum değil bence..o da bu hareketlerinizi,yıllar yılı dağ yapar yapar sonrasında nerde patlayacağı belli olmaz( Allah korusun)...evli çiftler birbirlerinin özgürlük sınırlarını bilmeli,ona göre davranmalı diye düşünüyorum...

Allah baska dert vermesin
anlayisli iyi huylu bir ese sahipsiniz
kiymetini bilin üzmeyin bos yere
mutluluklar dilerim

Son düzenleme:
sizn yorumlarınız beni hem sevindirdi hem de kendimi suçlu hissettim.sevindirdi çünkü eşim gerçekten yanlış yapmamış,hatası yokmuş,
kendimi suçlu hissettim çünkü eşimle boşuna yüzgöz olup,istemediğim sözler çıktı ağzımdan.
teşekkür ederim herkese.

ha birde her tartismada ayiririz yollari falan demeyin
ben cok yaptim
ve büyük hata
karsindakinin sana bakis acisi degisiyor güveni sarsiliyor

Allah baska dert vermesin
anlayisli iyi huylu bir ese sahipsiniz
kiymetini bilin üzmeyin bos yere
mutluluklar dilerim

çok teşekkür ederim.ben zaen yüzgöz olmayı sevmeyen,ayrılma lafını bir kere kulanıp tam kullanma taraftarıyım.yani blöf yapmadım.sadece birbirimize saygımız yiteceğine birbirimizi yitirelim anlamında saygının değerini vurgulamak istedim.bunu da açıkca belirttim.
Allah herkese mutluluk versin.kimse sevgiden,saygıdan mahrum olmaın.

arkadaşlar bir de benim annem ve babam ben çokküçükken öldü,akrabalarımız baktı bana ve kardeşlerime.şimdi bazı ailevi meseleler yüzünden akrabalarımla da görüşmüyorum.sadece kardeşlerimle görüşüyorum.benim hayatımda kardeşlerim var sadece.tabi bir de eşim.
istiyorum ki eşim beni yalnız hissetmesin.benim ona bağlı olduğumu, onsuz yapamayacağımı,eşimi kaybetmekten çok korktuğumu zannetmesin.kendisine mecbur olduğumu sanmasın.onsuz da yapabileceğimi bilsin.
yani ben bu psikolojiyle evliliğimi yaşıyorum.kimsem yok diye zamanla bana tutumu değişmesin istiyorum.belki hiç yaşamayacağım bu tür olumsuzluklar ama bilinçaltımda bu duygular var.
belki bu duygular sebebiyle büyütüyorum küçük olayları.

Eşin sen haksız olduğun halde sarılmış özür bile dilemiş.

Seni gerçekten seven bir eşin var.Kıymetini bil.Sorun çıkarma.Şimdi küçük kalır.İlerde daha büyük yerlere gider bu alınganlıkların.Üzme eşini durduk yere

Aaah ah benimki ben haklıyken bile özür dilemez:

ciddimisin.sen de benim gibisin.hatalı olduğumun farkındayım ama ne yapayım elimde değil.kocam hep benim çvremde pervane olsun istiyorum,her daim.ama çok saçma isteğim farkındayım.

bebegımm ben sana yaptıklarımı anlatsam var ya sok olursun .. ama bılıyroum abartıyorum hatta seyini cıkarıyorum ama olay esnasında haklı olmak ıcın elımden geleni yapıyorumm .. kocam beni öpüyor kokluyor bıde ustune naz yapıyorum ammmannn sankı adam bana kul köle olcakkk .. mıllet sen egoıst mısın dıyor bana .. ama o benım kocısım kıme neeeee

çok alıngan davranmışsınız..eşinizin o kadarcık hakkı var dışarı çıkmaya..bence eşinizi öpün başınıza koyun benim keçim olsa hayatta özür dilemezdi haklı olduğu için

Gereksiz oldugunu sende anlamissin.ama bu hareketlerine devam edersen cok naz asik usandirir.bence esin her seyi kararinda yapan birisi..sen diyorsun ki ben alinganim sende ona göre davran..buradad da kesinlikle haksizsin.Insanin eside her seye alinan bir kisilik olursa o ev insana zindan olur.Sürekli kendini baskida hissedersin.aman sunami alindi aman buna mi alindi.Insan gergin oluncada huzursuzluk had safhada olur.
benim esimin aileside cok alingandir.Buluttan nem kapar.Insan nasil davranacagini sasiriyor.bir durumdan sonrada insanin canini sikiyor.bence asiri alinganligi birak..Ben evde sahsen sürekli alinan bir insanla yasamak istemem.

teşekkür ederim.çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…