• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alınganlık sorunsalı!

Saka yapıyoruz adı altında egolarını tatmin ediyo bazı insanlar. He diyin gecin sallamayın. Bide zamanla roller değişiyor siz milletle dalga geçmeye başlıyorsunuz etme bulma dünyası :KK53:

Iyi nyetli olani var kotu niyetli olani var iyi niyetlilere dostlarimizin soylediklerini alabiliriz cunku bazen kusur haline donusebiliyor biraz elestri kaldirmak lazim,birde gıcık sekilde yapilani var siz de o zamanlar onlari sende soylesin boylesin vs espri yaptim seklinde altta kalanin cani ciksin misali uyarin hem laf gedigine oturur hemde cevabini vermenin dayanilmaz hafifligini yasarsiniz esprili bir dil kullanin hep ise yarar

abartı bi tepki vermedim hatta tepkisiz kalarak çıktım ordan. bunu da diyorlar işte. gelip söyleseydin niye söylemiyorsun diye. söyleyince böyle olacağını biliyordum aslında. değer verdiğim arkadaşlarımla kötü olmak istemiyordum
Tepkisizlik de bir tepkidir derler duydun mu hiç bilmiyorum. Yani normalde sana bir şey dendiğinde cevap veren biriysen, cevapsız kalmak da tepki olarak alınır.
İşin açığı insanlar derler.. Sussan trip, konuşsan atar, söylensen asabi, yumuşakça söylesen alıngan vs. Önemli olan sana hangi tavrın doğru geldiği, bunun işe yarayıp yaramayacağı ve hissettiğin.
Takma.. Takmayıp doğal davranırsan sanırım canın sıkılmaz.

kızlar bişey sorcam size sürekli bazı özelliklerinizden dolayı espri yapılsa ne düşünürsünüz. basit bir konu ama alınınca da alıngan birisin demeleri ve üste çıkmaları daha da sinir bozucu değil mi? atıyorum çok suratsızsın, alıngansın, şöylesin,böylesin vs. gibi. espri yaptım ben deyip işin içinden çıkmalar filan. gerçekten alınganlık mı yapıyorum? sizce?
Bence bunu söyleyen kişinin size niyetli söylediğini anlarsınız bence. Ağzına geleni söyleyip sonra da şaka, şaka diyorsa olmaz öyle şey. Susturulmalı o patavatsız...

Sen değer veriyorun ama o egosunu tatmin etmekle uğraşıyor..

Back
X