• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alınganlık sorunsalı!

dolunay229

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
391
198
323
kızlar bişey sorcam size sürekli bazı özelliklerinizden dolayı espri yapılsa ne düşünürsünüz. basit bir konu ama alınınca da alıngan birisin demeleri ve üste çıkmaları daha da sinir bozucu değil mi? atıyorum çok suratsızsın, alıngansın, şöylesin,böylesin vs. gibi. espri yaptım ben deyip işin içinden çıkmalar filan. gerçekten alınganlık mı yapıyorum? sizce?

Ohooo benim erkek arkadaşım bana neler diyor neler. :KK53: Bende gülüyorum sadece. Evet ya bende böyle biriyim falan diyorum. Patronum da aynı şekilde çok uğraşırdı benimle. Baktı artık tınlamıyorum o da uğraşmayı bıraktı. :KK51:

eğer sürekli aynı kişiler yapıyorsa bunu ben hayatımdan çıkarırım şahsen.çünkü kırıldığımı belli edip dile getiremem ama beni daha fazla üzmelerine de izin vermem.
kırıldığımı dile getirdim aslında ben. bu sefer de ya asıl ben kırıldım samimiyetine dayanarak yaptım filan deniyor bu kez de kötü hissettim kendimi.

kırıldığımı dile getirdim aslında ben. bu sefer de ya asıl ben kırıldım samimiyetine dayanarak yaptım filan deniyor bu kez de kötü hissettim kendimi.
kötü hissetmeyin kendinizi. herkesin hassas noktası farklıdır o yüzden insanlar şaka yapmadan önce düşünsünler. o şaka yaptı siz uyardınız okey ama aynı şakayı bir daha yaparsa o zaman yolu gösterin bence

Muhtemelen takıntılı olduğun bir özelliktir. İnsanlar gayri ihtiyari patavatsızca söyleyiveriyor. Mesela çok kilolu birine hemen hemen her ortamda ay çok yedin, ay patlayacaksın ehe eheheue diyorlar. Sen alınganlık geliştirmiş olabilirsin ama bu onları haklı kılmaz. Ancak tepkin abartılı olursa insanlar da şaşırır.

Biraz daha açsan konuyu , espri malzemesi yapılacak kadar ne özelliğin var .
bunlar işte yani iş ortamında ciddiyim biraz. dışarıda eğlenmeyi severim ama. yani her an her yerde şen şakrak olamıyorum bu bile espri konusu. her espriyi kaldırmamı bekliyorlar sanırım. kötü niyetli değiller biliyorum ama başka espri konusu yok mu.

Muhtemelen takıntılı olduğun bir özelliktir. İnsanlar gayri ihtiyari patavatsızca söyleyiveriyor. Mesela çok kilolu birine hemen hemen her ortamda ay çok yedin, ay patlayacaksın ehe eheheue diyorlar. Sen alınganlık geliştirmiş olabilirsin ama bu onları haklı kılmaz. Ancak tepkin abartılı olursa insanlar da şaşırır.
abartı bi tepki vermedim hatta tepkisiz kalarak çıktım ordan. bunu da diyorlar işte. gelip söyleseydin niye söylemiyorsun diye. söyleyince böyle olacağını biliyordum aslında. değer verdiğim arkadaşlarımla kötü olmak istemiyordum

Bence onlar asıl söylemek istediğini şakaya vurarak yapıyor :KK53: Eğer arkadaşlığımı bitiremem ve o kadar belirttim alındığımı yine de yapıyorlar diyorsanız ; onlardan önce siz davranın kendinizle dalga geçin aynı konular üzerinden, karşı tarafa fırsat vermemiş olursunuz. bir süre sonra böyle şakalar yapmayacaklarına kalıbımı basarım :KK53:

Bence onlar asıl söylemek istediğini şakaya vurarak yapıyor :KK53: Eğer arkadaşlığımı bitiremem ve o kadar belirttim alındığımı yine de yapıyorlar diyorsanız ; onlardan önce siz davranın kendinizle dalga geçin aynı konular üzerinden, karşı tarafa fırsat vermemiş olursunuz. bir süre sonra böyle şakalar yapmayacaklarına kalıbımı basarım :KK53:
evet teşekkür ederim olabilir dediğiniz gibi denemek gerek.

Bende cok alınganım ya:KK12: ama biraz törpüledim kendimi dalgaya vuruyorum artık:KK45:

En güzeli o zaten öyle olunca sıkılıyorlar onlarda yapmıyor. :KK53: Erkek arkadaşım yapınca çok bozuluyordum ben o da ben sevdiğim kadına şaka yapamacak mıyım diyordu bir şey diyemiyordum. Artık bende dalgaya alıyorum baktım o da sıkıldı yapmaktan, azalttı şaka yapmayı. :KK45:

genel anlamda hiç alıngan biri değilimdir hatta kendi kendimle dalga geçen bir yapım vardır ama bana yapılan espirinin dozundan ziyade yapan önemlidir, samimiyetine inandığım en azından benimde kendilerine rahatlıkla şaka yapabildiğim insanlar olmasına dikkat ederim, aramızdaki samimiyete güvenerek birisi bana bir şaka yapacaksa bende ona aynı samimiyeti beslemeliyim aksi halde yaptığı şakanın canımı sıktığını zaten suratımdan anlarlar ve birdaha da tekrar edemezler, ha tekrar etti diyelim verdiğim bir selamdır geri alırım olur biter...

En güzeli o zaten öyle olunca sıkılıyorlar onlarda yapmıyor. :KK53: Erkek arkadaşım yapınca çok bozuluyordum ben o da ben sevdiğim kadına şaka yapamacak mıyım diyordu bir şey diyemiyordum. Artık bende dalgaya alıyorum baktım o da sıkıldı yapmaktan, azalttı şaka yapmayı. :KK45:
Aynen takmayınca bırakıyorlar :D

Şaka adı altında çok patavatsizlik yapan insan var ya sende dalgaya vurucaksin gülüp geciceksin yada o kişiye istemiyorum bu tür şakalar yapmani diceksin baktin devam ediyo arana mesafe koyucaksin

Back
X