Alınmak degil aslında ama ne bileyim

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Merhaba hanimlar. Eşimle ortak bir arkadaşımız var ben esimle tanistiktan sonra onunla tanistim. Bu arkadas 1 2 ay onceye kadar bizim evden çıkmazdı. Hatta gelmedigi aksam olursa merak ederdik o kadar yani. Neyse ortak baska bir arkadaşımız da bu aralar evlendi. Dugunune falan gittik. Bu bizim evden cikmayan arkadas bu arkadasa bize taktiginin 2 kati taki takti neymis kizda arkadasiymis bende onun arkadaşıyım.
Daha sonra hergun bize geliyor diyordum ya bi kere bisey getirmemistir simdi o yeni evlenenlere hediye alacakmis. Ve tesadufen ogrendim ki artik bize gelmiyordu ya hani gelmemesinin sebebi onlara gidiyor olmasiymis. Gecenlerde bi kere geldi o da diger arkadaslar evde olmadigi icin kendimi kullanilmis hissediyorum. Sizce?

Esime gore bu erkekler arasında sorun edilecek bisey degil
eşimle paylaştım şimdi sen böyle söyleyince ama, arkadaşlığın seviyesine bağlı ama o arkadaş karaktersizmiş diyo. Belkide eşin de sinirli-üzgün belli etmiyordur. Bilemedim ama dert etme sonrası içinde yüz vermeyin, her boşlukta size gelmesin yani.

Boşver ne gerek var ki hem sizde her akşam birinin olmadı sizi rahatsız etmiyor mu da bu adamın gelmemesi size bu kadar dert etti.
Takı konusuna gelince sizi haksız buldum herkes herkese istediğini takar ne o şimdi ona çok taktı bana az taktı
Eşiniz tepkisine gelince tipik erkek tepkisi
Soğuk davranın anlar zaten yada aynen buraya yazdığınız gibi arkadaşınızla konuşun çok gücünüze gittiyse

Ben gelmedigi icin uzulmuyorum boyle bi davranis sergiledigi icin uzuluyorum kendimi kullanilmis gibi hissettim

Evet kullanmış. Şimdi de onları kullanıyor. Bakalım onlar kaç gün müsade edecek bu duruma. Her akşam nasıl kabul ettiniz. Başka kapı bulmasa ömrünüzün sonuna kadar size mi gelecekti. Nasıl bir insan merak ettim. Çok mu hoş sohbet.

Gelmemesi dert degil eskiden hep gelip simdi onlari tercih etmesi kullanilmis hissettirdi.

Yok gelip bizle birlikte otururdu tv bakardim cay icerdik gece de yatmaya giderdi. Belki onlarla daha cok egleniyordur bilmiyorum.

Bazi zamanlar bende esimle yalniz kalmak istiyordum tabi ama kırılmasın diye bisey demiyordum

Geçmişe çare yok
Bundan sonra arkadaşlığını ona göre değerlendir

Diğerleri her gün eve alacak kadar sabırlı olmayabilirler . Tekrar size yanasacaktir cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…