Ama o kadar zaman vakit gecirdik disari cikinca bile bizle gelirdi simdi oraya gittigini soylemiyor bileKurtulmuşsun
Sal gitsin
Bende cagirmiyorum artik zaten eşime gore ben alinganimSizde mesafeli olun biraz o zaman soğuk davranın
Ben gelmedigi icin uzulmuyorum boyle bi davranis sergiledigi icin uzuluyorum kendimi kullanilmis gibi hissettimŞimdi gittiği yeni evli çift 2 gün sonra evde yokuz demeye başlar, o yine size gelmeye devam eder üzülmeyin.
Esime gore bu erkekler arasında sorun edilecek bisey degilhiç sevmiyorum bu tarz ilişkileri. Sizinle görüşürken sadece çıkarını düşünmüş sanırım. Yerinizde olsam kurtulduğumu düşünürdüm ve hiç dert etmezdim
Evli degil ailesiyle yasiyor o yuzden evde durmak istemiyor sanirimkendi evi yok mu?
her akşam ya sizde ya onlarda.
çökücü bir tip olduğu buradan belli zaten.
eşimle paylaştım şimdi sen böyle söyleyince ama, arkadaşlığın seviyesine bağlı ama o arkadaş karaktersizmiş diyo. Belkide eşin de sinirli-üzgün belli etmiyordur. Bilemedim ama dert etme sonrası içinde yüz vermeyin, her boşlukta size gelmesin yani.Esime gore bu erkekler arasında sorun edilecek bisey degil
Ben gelmedigi icin uzulmuyorum boyle bi davranis sergiledigi icin uzuluyorum kendimi kullanilmis gibi hissettim
Gelmemesi dert degil eskiden hep gelip simdi onlari tercih etmesi kullanilmis hissettirdi.Boşver ne gerek var ki hem sizde her akşam birinin olmadı sizi rahatsız etmiyor mu da bu adamın gelmemesi size bu kadar dert etti.
Takı konusuna gelince sizi haksız buldum herkes herkese istediğini takar ne o şimdi ona çok taktı bana az taktı
Eşiniz tepkisine gelince tipik erkek tepkisi
Soğuk davranın anlar zaten yada aynen buraya yazdığınız gibi arkadaşınızla konuşun çok gücünüze gittiyse
Yok gelip bizle birlikte otururdu tv bakardim cay icerdik gece de yatmaya giderdi. Belki onlarla daha cok egleniyordur bilmiyorum.Evet kullanmış. Şimdi de onları kullanıyor. Bakalım onlar kaç gün müsade edecek bu duruma. Her akşam nasıl kabul ettiniz. Başka kapı bulmasa ömrünüzün sonuna kadar size mi gelecekti. Nasıl bir insan merak ettim. Çok mu hoş sohbet.
Bazi zamanlar bende esimle yalniz kalmak istiyordum tabi ama kırılmasın diye bisey demiyordumBaşta nasıl böyle bir ilişkiyi kabul ettiniz anlamadım ?
Nasıl rahat ediyorsunuz her gün yabancı bir erkeğin olduğu evde ?
Kv. gelse bile söyle ayağımızı uzatıp keyif yapamayacagiz diye dikenleniyoruz. Hayret ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?