Sanmiyorum birbirlerine benziyorlarGeçmişe çare yok
Bundan sonra arkadaşlığını ona göre değerlendir
Diğerleri her gün eve alacak kadar sabırlı olmayabilirler . Tekrar size yanasacaktir cunku
Gittiği yerde kalsın o zaman.Sanmiyorum birbirlerine benziyorlar
Erkekler de bazen çok salak oluyor bakmayın siz. Kurtulduğunuza sevininEsime gore bu erkekler arasında sorun edilecek bisey degil
Demi bencede mesela ben ameliyat oldum gecmis olsuna bile gelmediErkekler de bazen çok salak oluyor bakmayın siz. Kurtulduğunuza sevinin
Erkekler eşlerine gelince mangalda kül bırakmazlar ama elaleme bir Ponciklik bir sevimlilik... Lafını edince de adın alingana çıkıyor. Yaptığı da ayipmis yaniDemi bencede mesela ben ameliyat oldum gecmis olsuna bile gelmedi
Evli degil ailesiyle yasiyor o yuzden evde durmak istemiyor sanirim
Sanmam dusunce yonunden benziyorlarvalla ne olursa olsun. yeni evli insanın evine her akşam gidilmez az düşünceli olunur. yakında bozuşurlar.
Sanmam dusunce yonunden benziyorlar
Merhaba hanimlar. Eşimle ortak bir arkadaşımız var ben esimle tanistiktan sonra onunla tanistim. Bu arkadas 1 2 ay onceye kadar bizim evden çıkmazdı. Hatta gelmedigi aksam olursa merak ederdik o kadar yani. Neyse ortak baska bir arkadaşımız da bu aralar evlendi. Dugunune falan gittik. Bu bizim evden cikmayan arkadas bu arkadasa bize taktiginin 2 kati taki takti neymis kizda arkadasiymis bende onun arkadaşıyım.
Daha sonra hergun bize geliyor diyordum ya bi kere bisey getirmemistir simdi o yeni evlenenlere hediye alacakmis. Ve tesadufen ogrendim ki artik bize gelmiyordu ya hani gelmemesinin sebebi onlara gidiyor olmasiymis. Gecenlerde bi kere geldi o da diger arkadaslar evde olmadigi icin kendimi kullanilmis hissediyorum. Sizce?
Ama gelin de arkadasim o yuzden 2 tane takiyorum diye baskilayinca bende arkadasiydim diyorumHergün evimden çıkmayan arkadaştan ben rahatsız olurdum. Ne o öyle! Sürekli yapış yapış. Biraz değil fazlaca kullanmış sizi sanırım. Karşı taraftan yüz bulamayınca size yine döner.
Ama takı konusunda haksızsınız bence. Ne olursa olsun herkes istediğini takar. Hatta takmayabilirdi de. Bunda alınganlık yapmanız abes olmuş.
ErkekDaha çok yiyip içebildiği bi ev bulmuş sanırım
Cinsiyeti ne bu yiyici arkadaşın?
Ben olsam mutlu olurdum o ne öyle her akşam hiç sevmem böyle şeyleri her an da başkasına gidilmez ki aman uzak olsun takısı da hediyesi de kalsınMerhaba hanimlar. Eşimle ortak bir arkadaşımız var ben esimle tanistiktan sonra onunla tanistim. Bu arkadas 1 2 ay onceye kadar bizim evden çıkmazdı. Hatta gelmedigi aksam olursa merak ederdik o kadar yani. Neyse ortak baska bir arkadaşımız da bu aralar evlendi. Dugunune falan gittik. Bu bizim evden cikmayan arkadas bu arkadasa bize taktiginin 2 kati taki takti neymis kizda arkadasiymis bende onun arkadaşıyım.
Daha sonra hergun bize geliyor diyordum ya bi kere bisey getirmemistir simdi o yeni evlenenlere hediye alacakmis. Ve tesadufen ogrendim ki artik bize gelmiyordu ya hani gelmemesinin sebebi onlara gidiyor olmasiymis. Gecenlerde bi kere geldi o da diger arkadaslar evde olmadigi icin kendimi kullanilmis hissediyorum. Sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?