Alınmak degil aslında ama ne bileyim

Demi bencede mesela ben ameliyat oldum gecmis olsuna bile gelmedi
Erkekler eşlerine gelince mangalda kül bırakmazlar ama elaleme bir Ponciklik bir sevimlilik... Lafını edince de adın alingana çıkıyor. Yaptığı da ayipmis yani

Elalemin sizin evde hergun ne isi var. Yani ben kendi ailemden bile veya esimin ailesinden bir bireyin bile o kadar gelmesinden rahatsiz okurum. Vallahi ya millet rahat yada bende sorun var. Ne kimsenin evine sık sık giderim nede evime isterim. Mesafe koyun derim

gerçekten peşinizden hiç ayrılmaması hoşunuza mı gidiyordu? şimdi onları bulmuş ama herkes bu durumdan hoşlanmaz ve yoğunuz, yorgunuz, dışarıdayız vs. demeye başlarlar ama size başkasını bulana kadar yapışmış artık siz ne derseniz ona

Hergün evimden çıkmayan arkadaştan ben rahatsız olurdum. Ne o öyle! Sürekli yapış yapış. Biraz değil fazlaca kullanmış sizi sanırım. Karşı taraftan yüz bulamayınca size yine döner.
Ama takı konusunda haksızsınız bence. Ne olursa olsun herkes istediğini takar. Hatta takmayabilirdi de. Bunda alınganlık yapmanız abes olmuş.

Daha çok yiyip içebildiği bi ev bulmuş sanırım
Cinsiyeti ne bu yiyici arkadaşın?

Ama gelin de arkadasim o yuzden 2 tane takiyorum diye baskilayinca bende arkadasiydim diyorum

Takı konusu maddi durumuna bağlı olabilir ama çok sevdiğin arkadaşın da olsa her gün her gün insan birbirinden bıkar. Kurtulmuşsunuz. Kullanıldığınızı düşünüyorsanız mesafe koyun.

Eşiniz iyi müsaade etmiş adamın her gün hergün sizde gecelere kadar oturmasına
O kadar yıllık evliyim bi kaç kere kahvaltıya gelen asker arkadaşı oldu eşimin hepsi bu.
Bana böyle arkadaşlıklar biraz fazla geliyor. Sürekli bir kız arkadaşınız da sizde otursa hoş olmazdı bence.
Çiftlerle görüşmek daha uygun gibi. Bu kişiden kurtulduğunuza sevinin

Ben olsam mutlu olurdum o ne öyle her akşam hiç sevmem böyle şeyleri her an da başkasına gidilmez ki aman uzak olsun takısı da hediyesi de kalsın

Var boyle tipler
3.kisiyi bulunca 2.yi satarlar hemen.
Satici yani kisaca

Bosvereceksiniz

Ammaaa bir daha asla sizinle eski yakinligi kurmasina izin çekemeyeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…