- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
-
canım senden önce böyle sitelere üye olmuş olabilir senden sonra üyeliğini iptal etmeyi unutmuş olabilir ve o siteler o mail adresine yeni mailler gönderiyor da olabilir benimkininde eski mailine hep geliyordu öyle arkadaşlık sitelerinden benden önce üye olmuştu şimdi yeni bir msn adresi aldık öyle birşeyle hiç uğraşmıyoruz canım.. bence rahatsızlık duyuyorsan ona söyle diğer adreslerini kapatın yeni bir msn adresi alın derim ben olumunekankayizsmile
Canım hiç mi hiç takma kafana benim aşkımın başınada 2 yıl önce gelmişti bagrıp çagrmştım ama sonra açıklıga kavusunca olay çözüldü böle bi iş yapsa gizli yapar hiçte habaerın olmaz suçu yok yani bence hiç sıkma canını Allah tum aşıkların sonunu bırlıkte olarak yazsın opuyorumnanaktan
Ya kızlar deli olucam. Ne kadar iğrenç kadınlar var yaa. Ne kadar pis mesajlar yollamışlar bahsettiğim sitede aşkımın almış gbi gözüken profiline. Ağzım açık kaldı. Bu insanlar bu kadar pisleşebiliyomu yaa. Sitede bi irtibt telefobnu var. Yönetimle ilgili. Orayı arıyorum sürkeli ama kapalı. Ne yapıcam da iptal etcem burayıı
Ya kızlar deli olucam. Ne kadar iğrenç kadınlar var yaa. Ne kadar pis mesajlar yollamışlar bahsettiğim sitede aşkımın almış gbi gözüken profiline. Ağzım açık kaldı. Bu insanlar bu kadar pisleşebiliyomu yaa. Sitede bi irtibt telefobnu var. Yönetimle ilgili. Orayı arıyorum sürkeli ama kapalı. Ne yapıcam da iptal etcem burayıı
ah ah sen yine ilk karşılaşmışsın ben o pis kadınları nete taşındı birde onları erkek arkadaşlarınızın yakınında olduğunu görseniz kafayı yersiniz kızım ben diyorum bu kadınlar pis olmasa evli erkekleri ayartmasa sevgilileri olanları ayartmasalar emin ol hiç sorunumuz kalmazdı bazen diyoruz ya erkeğin içinde varsa yapar kadın o kadar çok uğraşıyor ki içinde olmasa da yaptırıyor ben birebir tanık oldum hem cinsim için ağır konuşuyorum ama hepsi için değil tabiki arkadaşlar her yer de her sokak başında var onlardan düşünün hiç dışarıya çıkmadan yaşanmaz ben bir şe duydum anlatsam çok şaşırırsınız bayanlar kızlar en çokta otobüste felan parmağında yüzük olan bey görünce birazda yakışıklı ise ona resmen kur yapıyor ben kendi gözlerimle gördüm adamı otobüse biner binmez gördü otobüsün başından sonuna herkesi ite kalka geçe geçe geldi adamın parmağındaki yüzüğe bakmadan önüne geçti kıçını adama sürttürdü adam dönüyo zaten sıkışık kadın hiç umrun da değil görseniz ben evlenmekten korkar oldum kadınlar çok fena
bana da geliyo boyle mailler ama üyeliğim yok sitelere girmişliğim bile yok
bence önemseyeceğin şey bu olmamalı neden bu kadar güvensizsin ki
yapmadım demiş bi açıklama getirmiş aksi kanıt da yok elinde niye şüpheleniyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?