Alınmayan Ama girilebilen Üyelik

Paralı bir siteye nasıl sevgilinin haberi olmadan üye olunuyor anlamadım.
Yanlış anlama tatlım yargılamak için söylemiyorum kesinlikle.
Benim de yıllardır kullandığım msn adresime saçma sapan sitelerden mesaj geliyor, üye olmuşum gibi.
Ben hiç açıp incelemedim, direk silerim ama acaba o tarz bi şey olabilir mi.bilmiyorumkismile

bende şunu anlamıyorum NİÇİN KIZLAR,BAYANLAR EŞLERİNİN SEVGİLİLERİNİN MAİLLERİN KURCALAR..didik didik ararlar.ve tuhaftır ki hepde aradıklarını şeyleri bulurlar

valla tatlım böyle bir olay olduktan sonra bu adam salak değil ya yakalansaydı eğer üyeliklerini silerdi bi şekil hem bak bir erkek bişiler yapmak isterse eğer onu senin bildiğin msn ile yapmaz zaten .elimi kırılır isterse 90 tane msn alır kendine.site yönetimiyle falan irtibata geçilemezmi rahatsız oluyorum msn adresim kullanılıyor diye falan.
banada sitelerden mail geliyor anlayamıyorum şundan mesaj var bundan size mesaj var diye bende direk siliyorum.
sizi arkadaş listesine ekledi diye mesajlar geliyor.böyle birşeydir zannımca

evliliğe yaklaştıkça korkuyor olabilir.
bu tür sitelere bağımlı olabilir.
seninle bu konuda tartışmaktan zevk almış yinelemek istiyor olabilir.

teşekkür ederim yorumlarınız iin arkadaşlar. Evet ben de zannetmiyorum benim yakalayacağımı bile bile benim bildiğim msn ile üyelik alsın bi arkadaşım dmeiş başka msn alırdı diye bende öle düşünüyorum ama ne zevk alıyolar böle mail yollamaktan elalemin mutluluğuyla oynuyolar haberleri yok. Allahtan söylemedim benimkine. Zaten hiç nete girdiği yok. Önceden net bağımlısıydı şimdi bıraktık 3 aydır çok şükür rabbime :)

canım senden önce böyle sitelere üye olmuş olabilir senden sonra üyeliğini iptal etmeyi unutmuş olabilir ve o siteler o mail adresine yeni mailler gönderiyor da olabilir benimkininde eski mailine hep geliyordu öyle arkadaşlık sitelerinden benden önce üye olmuştu şimdi yeni bir msn adresi aldık öyle birşeyle hiç uğraşmıyoruz canım.. bence rahatsızlık duyuyorsan ona söyle diğer adreslerini kapatın yeni bir msn adresi alın derim ben olumunekankayizsmile

Yok canım bu adresi benimle birlikteyken aldı yani adreslerini ve hep forum sitelerine üyelikleri oldu

Canım hiç mi hiç takma kafana benim aşkımın başınada 2 yıl önce gelmişti bagrıp çagrmştım ama sonra açıklıga kavusunca olay çözüldü böle bi iş yapsa gizli yapar hiçte habaerın olmaz suçu yok yani bence hiç sıkma canını Allah tum aşıkların sonunu bırlıkte olarak yazsın opuyorumnanaktan

Oyy canım benim saol hayatım iyi dileklerin için :) Zaten hiç bişey demedim benimkine surat bile asmadım güveniyorum zaten sadece merak ettim. Bizden başkalarının başına geldiğini düşünmüyodum. Demekki herkezde oluyomuş. Allah böylelerinden korusun

Ya kızlar deli olucam. Ne kadar iğrenç kadınlar var yaa. Ne kadar pis mesajlar yollamışlar bahsettiğim sitede aşkımın almış gbi gözüken profiline. Ağzım açık kaldı. Bu insanlar bu kadar pisleşebiliyomu yaa. Sitede bi irtibt telefobnu var. Yönetimle ilgili. Orayı arıyorum sürkeli ama kapalı. Ne yapıcam da iptal etcem burayıı

en yakin zamanda bizim de basimiza geldi...
esimin mailine arkadaslik sitesinden mail gelmis iste su su rumuzlu uye sana msj gonderdi diye.. ben tabi esime sordum bu ne diye baya bozuldum. esim de ben uye olmadim ispetlayacagim diye o site adminine msj yazdi. ben bu siteye uye olmadim lutfen silin falan diye ve cevap geldi evet uyelik sizin tarafindan olusturulmamis verdigimiz rahatsizliktan dolayi ozur dileriz diye. demek istedigim oyle bir sey de olabiliyormusalsanaalsanasmile

mümkünse mail adresini iptal edip yenisini alın beraber.

bana da geliyo boyle mailler ama üyeliğim yok sitelere girmişliğim bile yok
bence önemseyeceğin şey bu olmamalı neden bu kadar güvensizsin ki
yapmadım demiş bi açıklama getirmiş aksi kanıt da yok elinde niye şüpheleniyosun

benimde başıma geldi sevgilimin adresinde birsürü üyelik cinsellik içeren sitelerden mesaj almalar ben hep kızıyordum sen üye olmasan bunlar mesaj göndermezler diye ama o öyle değilmiş benimde adresime erkeklerle ilgili o cinsel mesajlar gelince dank etti kafama eğer yalnış yapsaydı adresini sana vermezdi emin ol başka adres alır ve orda yapar

ah ah sen yine ilk karşılaşmışsın ben o pis kadınları nete taşındı birde onları erkek arkadaşlarınızın yakınında olduğunu görseniz kafayı yersiniz kızım ben diyorum bu kadınlar pis olmasa evli erkekleri ayartmasa sevgilileri olanları ayartmasalar emin ol hiç sorunumuz kalmazdı bazen diyoruz ya erkeğin içinde varsa yapar kadın o kadar çok uğraşıyor ki içinde olmasa da yaptırıyor ben birebir tanık oldum hem cinsim için ağır konuşuyorum ama hepsi için değil tabiki arkadaşlar her yer de her sokak başında var onlardan düşünün hiç dışarıya çıkmadan yaşanmaz ben bir şe duydum anlatsam çok şaşırırsınız bayanlar kızlar en çokta otobüste felan parmağında yüzük olan bey görünce birazda yakışıklı ise ona resmen kur yapıyor ben kendi gözlerimle gördüm adamı otobüse biner binmez gördü otobüsün başından sonuna herkesi ite kalka geçe geçe geldi adamın parmağındaki yüzüğe bakmadan önüne geçti kıçını adama sürttürdü adam dönüyo zaten sıkışık kadın hiç umrun da değil görseniz ben evlenmekten korkar oldum kadınlar çok fena

Püh yaa dünyanın çivisi çıkmış. Rezil mahluklar. Ar namus yok bunlarda. Evet ben de dikkat ettim özellikle evli adamlar dikkat çekiyo ya da nişanlılar. Herhalde bu tür kadınları bu tür adamlara iten sebep o adamların bi shaipleri olduğunu bilkmek. Ama çok yazık. Ben şurda bi adım atsam yolda bir adamla aniden göz göze gelsem düşünüyorum yaa bu adamın karısı sevgilisi varsa ya beni yanlış anlarsa ya araları bozulursa diye. Ama herkes böle düşünmüyo tabi.

Bu olay bundan ilk 2 ay önce başımıza geldi ve sadece o zaman tepkimi koydum hemde baya sert biçimde. Çünkü aklımın ucundan bile geçmezdi böylebir durum olacağı. Ama bana herşeyi kanıtladı. Şimdide bu durum oldu. Ve ben sevgilime güveniyorum. O bana da ilişkimizede bunu yapmaz. Hemde en mutlu zamanlarımızda ve benim o olaydan sonra sürekli o maili kontrol ettiğimi bile bile asla yapmaz. Ama çok can sıkıcı şeyler bunlar. O mesajları okuduğum an kendimden utandım. Bu tür kişilerle aynı cinsten olduğum için. Kadının birisi kocasıyla birlikte yazıyor düşünebiliyor musunuz ya? Bu nasıl bir adiliktir? Nasıl bir namussuzluktur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…