Alınmayan Ama girilebilen Üyelik

mümkünse mail adresini iptal edip yenisini alın beraber.

Bahsettiğim mail adresi eski bir mail adresi ve zaten kullanmıyoruz onu ama yinede gelen mailleri takip ettiğimiz için iptal etmeyi düşünmemiştik hiç. Zaten artık nete girmiyor kendisi. Ben şey düşünüyorum şimdi. Yarın akşam kısmetse evinde oluyor. Geldiği zaman uygun nir dille ona mailine bakmasını söylicem. Kızmadan, kırmadan. Sadece göstermek amaçlı. Sizce doğru olur mu?

Ama yaptıkları çok kötü birşey ya. Hiç demiyolar ki bu insanların yuvaları var, mutlulukları var ya bozulursa demiyolar.

Arkdaşınız haklı sitelerde bu tür şeyler oluyor ki ben üye olduğum bi siteden arkadaşıma mail gelmiş bana diyor ki emu senin izmirde ne işin var ki ben hiç gitmedim ihtimalimde yok site yöneticisine yazmış o da bir yanlışlık var diye başından savmış ama benim msn adresim benim adım herşey bana ait ki daha öncesinde de benim nickimi kullanan bile çıktı.Siteler para kazanmak adına bu tür şeyleri yapıyor ki artık insanlar netten dolandırıcılık yaparken bile bu tür isimleri kullanırken ki siteler ayrıca üye sayısı çok gözüksün diye extradan değişiklik yapar.Bende çalıştığım şirketin her türlü ayarıyla oynuyordum.Bu işle uğraşan adamda bu tür saflık yapmaz.

Haklısın canım. Ki zaten ben aşkımın yapmadığına eminim. Artık o derece güveniyorum. Ama yaszılanlar o kadar mide bulandırıcı ki insanın ister istemez morali bozulabiliyor

gelir gelmez yapma, ertesi günü bekle bari, bekleyemez misin? bayanssulusmile

Ben hiç açmamayı düşünüyorum konuyu. Sadece bir ara acaba göstersem mi dedim ve der demez de size akıl danıştım. Ve yapmıcam opuyorumnanaktan Bu tür gereksiz kişilikler yüzünden aşkımın kalbini kıramam. Teşekkür ederim yol gösterdiğin için fiyonk_ cum

hayır kuzum evli erkekler deneyimli oluyor cinsellik konusunda şimdiki zamane kadınlarıda cinsel arzuları başına vurmuş vaziyette sokaklarda gezince mecbur bir evli erkek arayışı içerisinler evet dünyanın çivisi çıkmış bir ar damarları çatlamış 2

Bu tür şeyleri gerçekten netle çok alakalı biri yapmaz ki sende şifresini mail adresini biliyorsan ve senin bildiğin maile neden üyelik alsın ki.Benimde üyeliklerim var ama kullandığım msni vermem gmailim var onu da erkek arkadaşıma şifresini vermedim vermemde.Bencede kuruntu yapma ha yapıyorsa da bi gün bi yerde şak diye yakalıyorsun ben yakaladım en son ne zaman girmiş bak o kişiye yaz ama gizli yap söyleme boşuna da paranoya üretme

Teşekkür ederim canım. Ya bu gelen siteler paralı siteler. Bana da açıklaması yapacak olsam bu tür paralı sitelere girmem dedi. Yani demişti 2 ay önce. Ve haklıydı da..

Allah böylelerinden korusun ve sevgililerimizi doğru yoldan çıkartmasın :1hug:

zaten sinirli bir yapım var canım yaldan çıkaran karıyı ne yaparım düşünemiyorum yoldan çıkan adamıda ozaman herhalde ikiside türkiyeyi terketmeli

yani şimdi nasıl oluyor. bu tür siteler başka sitelerden üyelerin üyelik bilgilerini alıp kendi sitelerine mi ekliyolar. üye sayısı çok gözüksün diye. yani sen o siteye üye olmasan bile resmen üye gibi oluyosun.

Dün çok uygun bir dille konuşmaya çalıştım kendisiyle. Mailinde böyle bir şey gördüğümü ona güvenimim sonsuz olduğunu ama yinede bu durumun beni üzdüğünü söyledim. Saolsun ilgilendi bu durumla. Ama konu biraz daha uzadıkca o da yeter ama diyip beni susturmaya çalıştı. Halbuki ters söylediğim bişey yoktu. Ama yinede kalbimi kırdı. En azından onun yapmadığını bildiğim için içim rahat

Yok hayır spam değil. Bu mailler bayağı sevgilimin nickiyle geliyo. Altınada bi güzel şifresini veriyolar ki rahat rahat giriş yapsınlar takılsınlar sitede gözlerine bi kaç av kestirip aylık 25 tl lik ücreti yatırıp salaklıklarına devam etsinler diye. Aman ablalarım arkadaşlarım günün birinde aynısı siinde başınıza gelirse çok dikkatli olun. Hemen suçlamayın. Çünkü şimdiki yeni moda da bu anlaşılan. İşleri güçleri mutluluk bozmak. Allah hepsini ıslah etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…