- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
-
mümkünse mail adresini iptal edip yenisini alın beraber.
en yakin zamanda bizim de basimiza geldi...
esimin mailine arkadaslik sitesinden mail gelmis iste su su rumuzlu uye sana msj gonderdi diye.. ben tabi esime sordum bu ne diye baya bozuldum. esim de ben uye olmadim ispetlayacagim diye o site adminine msj yazdi. ben bu siteye uye olmadim lutfen silin falan diye ve cevap geldi evet uyelik sizin tarafindan olusturulmamis verdigimiz rahatsizliktan dolayi ozur dileriz diye. demek istedigim oyle bir sey de olabiliyormusalsanaalsanasmile
Arkdaşınız haklı sitelerde bu tür şeyler oluyor ki ben üye olduğum bi siteden arkadaşıma mail gelmiş bana diyor ki emu senin izmirde ne işin var ki ben hiç gitmedim ihtimalimde yok site yöneticisine yazmış o da bir yanlışlık var diye başından savmış ama benim msn adresim benim adım herşey bana ait ki daha öncesinde de benim nickimi kullanan bile çıktı.Siteler para kazanmak adına bu tür şeyleri yapıyor ki artık insanlar netten dolandırıcılık yaparken bile bu tür isimleri kullanırken ki siteler ayrıca üye sayısı çok gözüksün diye extradan değişiklik yapar.Bende çalıştığım şirketin her türlü ayarıyla oynuyordum.Bu işle uğraşan adamda bu tür saflık yapmaz.
Bahsettiğim mail adresi eski bir mail adresi ve zaten kullanmıyoruz onu ama yinede gelen mailleri takip ettiğimiz için iptal etmeyi düşünmemiştik hiç. Zaten artık nete girmiyor kendisi. Ben şey düşünüyorum şimdi. Yarın akşam kısmetse evinde oluyor. Geldiği zaman uygun nir dille ona mailine bakmasını söylicem. Kızmadan, kırmadan. Sadece göstermek amaçlı. Sizce doğru olur mu?
Püh yaa dünyanın çivisi çıkmış. Rezil mahluklar. Ar namus yok bunlarda. Evet ben de dikkat ettim özellikle evli adamlar dikkat çekiyo ya da nişanlılar. Herhalde bu tür kadınları bu tür adamlara iten sebep o adamların bi shaipleri olduğunu bilkmek. Ama çok yazık. Ben şurda bi adım atsam yolda bir adamla aniden göz göze gelsem düşünüyorum yaa bu adamın karısı sevgilisi varsa ya beni yanlış anlarsa ya araları bozulursa diye. Ama herkes böle düşünmüyo tabi.
Ben hiç açmamayı düşünüyorum konuyu. Sadece bir ara acaba göstersem mi dedim ve der demez de size akıl danıştım. Ve yapmıcam opuyorumnanaktan Bu tür gereksiz kişilikler yüzünden aşkımın kalbini kıramam. Teşekkür ederim yol gösterdiğin için fiyonk_ cum
Bu tür şeyleri gerçekten netle çok alakalı biri yapmaz ki sende şifresini mail adresini biliyorsan ve senin bildiğin maile neden üyelik alsın ki.Benimde üyeliklerim var ama kullandığım msni vermem gmailim var onu da erkek arkadaşıma şifresini vermedim vermemde.Bencede kuruntu yapma ha yapıyorsa da bi gün bi yerde şak diye yakalıyorsun ben yakaladım en son ne zaman girmiş bak o kişiye yaz ama gizli yap söyleme boşuna da paranoya üretme
hayır kuzum evli erkekler deneyimli oluyor cinsellik konusunda şimdiki zamane kadınlarıda cinsel arzuları başına vurmuş vaziyette sokaklarda gezince mecbur bir evli erkek arayışı içerisinler evet dünyanın çivisi çıkmış bir ar damarları çatlamış 2
zaten sinirli bir yapım var canım yaldan çıkaran karıyı ne yaparım düşünemiyorum yoldan çıkan adamıda ozaman herhalde ikiside türkiyeyi terketmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?