Öyle düşünme. Bak zaten zor günler geçiriyorsun. Önce kendini topla, eşine sımsıkı sarıl. İnsanlar o kadar acımasız ki, çok güçlü olmak zorundasın. Benim kayınvaldem, geçen yaz gelip iki hafta benim evimde tatil yaptı. Üstelik yanında görümcem ve yiğeni vardı. Evim kiralık ve zaten küçükdü. 80 metrekare filan. Ben çalışan bir insanım, ve sabah 07:30 da işe başlıyorum, yazın hava çok sıcak olduğu için 13:00 ile 15:30 arası öğle tatili. Sabah ie gitmeden kahvaltılarını hazırlayıp bırakıyordum, öğlen eve geldğimde onların bir türlü kaldıramadı kahvaltı sofrasını kaldırıyordum ve akşam için yemek yapıyordum. Bu arada kaynanam her yemeği yemez, onun için ayrı yemek yapıyordum. Öğleden sonra işe gidiyordum. Akşam üstü eve geliyordum. Bu arada görümcem ile yiğen denize gidip geliyordu, ve evimin her yanından kum, yosun çıktığı için ortalığı toparlayıp, eşim gelmeden süpürüyordum. Akşam yemeğinden sonra yürüyüşe çıkm ak isterlerdi her çıkış en az 15-20 liraya patlardı bize. Gece yatmak bilmezler, kaynanam sürekli bişeyler ister ben hizmet ederim, 02-03 gibi yatardım. Sabah gene 07:30 da işebaşı yapardım. 15 gün böyle yşadım ağzımı açımı kimseye of demedim. Kurban bayramından sonra kaynanamın hakkımda söylediklerini orak bir tanıdıktan ve çok emin bir yerden duyduktan sonra, çıldırdım. Eşimi boşadım, git adam ol, ananın bacaının ağzını kapatabiliyorsan sonra gel karşıma, erkek olmak organla değil, benim kadar delikanlı ol dedim. Kaynanamın söylediği söze gelice, işte bu bomba: "GELİNİN EVİNDE 15 GÜN TATİL YAPTIM, YEİĞİM ÖNÜMDE YEMEDİĞİM ARKAMDA İDİ, AMA YAZIK GELİN KISIR, ÇOCUĞU OLMUYOR" İşte insanlar bu kadar bencil, çıkarcı. Şimdi ne diyorum biliyor musun. Benden uzak cehheneme direk olsun kaynanam olcaka o anne müsfettesi.