• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar alırken silikon sütyen mi demeliyim ?

Eki Görüntüle 1475174 Eki Görüntüle 1475173 Kızlar merhaba, biliyorum buraya açılmaz konum ama burası çok okunduğu için soracağım. Lütfen konum kapanmadan acilen biliyorsanız ne olur cevap yazın ne olur... ?? Kızlar ben bu resimlerdeki silikon sütyenlerden aıyorum çok acil olduğu için arıyorum ama bulamıyorum bir türlü. Acaba hangi mağazalardan ve ne kadara temin edebilirim ? ne olur konum kapanmadan acil cevap yazınn :KK43: Eğer çok igtiyacım olmasaydı buralara kadar üye olma zahmetinde bulunup konu açmazdım :KK43: cevaplarınızı 4 gözle bekliyorummmmmmm... :) kızlar örneğin pentide falan varmıdır ya da loya da ? ben alırken silikon sütyen mi demeliyim ?? acil cevap ne olur ???

yazıldı mı bilmiyorum
marmara forum
boyner - ykm
40-50 tl civarı

Konuyu açtım karşıma göğüsler çıkınca şok oldum töbe töbe:KK57:Ayyıldızda var ayyıldızda heryerde var :KK54:

canm herkes ne bılsın fıyatını aynı cevaplar donmus durmus yaz google bul cevabını .. Ic camasırı satan magazalara gıdeceksın sılıkon sutyen arıyorum dıceksın yetmedı fotosunu gostereceksın bu kadar basıt !!! Fiyatları da 25 35 degısır yani google baksan zaten yazıo !

Sırf bunun için buraya üye olmanızı anlamadım. Zaten fotosunu göstermişsiniz.
Netten alınan bir foto. Neden googleden aramak varken sırf bunun için çoook acil buraya üye olmak ?

Dalga geçiliyor gibi geldi ?

Back
X