Alışamıyorum yine ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Duygu1908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
1.420
452
123
Selam arkadaşlar daha önce bi çok konu açmıştım bursaya alışamadığımı gerek iş olarak gerek ortam olarak Sevmedim bana bir çoğunuz tepki göstermişti ve ben alışmaya çalışıyorum kendimi zorluyorum ama cok daralıyorum Bursa bizim icin her konudan avantaj ev kendimizin cocuk olsa kayınvalidem bakıcak borçlarımız bitince bütün paramız bize kalıcak istanbulda olsak herşy masraf biliyorsunuz ama ailem orda olduğu için aklım hep orda çok kötü hissediyorum benim burda ne işim var diyorum bazen nolur çok zor durumdayım gitmemek için kendimi zor tutuyorum eşimi seviyorum oda üzülüyor bu duruma kırıcı yorum yapmassanız sevinirim arkdşlar nasıl atlatıcam bu durumu bu hisle bi ömür nasıl yaşıcam

ailenizden ilk kez mi ayrıldınız?

hayat şartları yani önünde sonunda alışacaksınız şu an böyle kendinizi üzmeniz sadece size zarar verir.

Insan neye alışmıyor?? Neye tahammül etmiyor ki???

Alışamıyorum demeyin. Zaman verin alışacaksınız.

Kendinizi doldurmayın.
İş ortamı iş yöneticiler hiçbirini Sevmedim gitmek dahi istemiyorum zorla gidiyorum bu yüzden birazda istanbula gitmek istiyorum

Böyle düşünürseniz alisamazsiniz ki. Sürekli of burası kötü iş yerim kötü diye düşünürseniz olmaz. İnsanlarla sohbet edin. Kaynasmaya çalışın. Konu komsu ile tanışın. Eşinizle çıkın şehrin güzel yerlerini gezdirsin. İnsan gittiği yeri kendi güzelleştirir. Olumsuz bakarsanız dünyanın en güzel yeri size zindan olur. Önce hayata bakis acınızı değiştirin. Tekrar diyeyim. Ben ne yapayım yahu aileme 20 saat uzaklıktayız. Uçak da ha deyince bulunmuyor ve çok pahalı. Çocuğuma bakacak kimse yok. Daha 3 yaşında bile değil kreşe gidiyor. Hastalansa acil bir şey olsa Allah korusun bize yardım edecek kimsemiz yok burada.

Merhaba, ben de Bandırma’dayım ilk geldiğimde aynı sizin gibi hissettim o kadar mutsuzdum ki. Ailemden daha da uzaktayım ben İst. yine yakın Bursa’ya. Ailemi aşırı özlüyordum buradan nefret ediyordum. Sonra mecburen alıştım iş ortamına da buraya da ama halâ buradan gideceğim günün hayalini kuruyorum. Neyse ki tayinciyiz de kalıcı değiliz burada tek tesellim o. Sizi anlıyorum o yüzden. Hafta sonları ailenizin yanına gitme şansınız varsa gidin bence daha iyi olur ben sadece 15 tatil ve yaz tatilinde gidebiliyorum o yüzden de sevemedim burayı.

Haklısınız ama cok daralıyorum rüyalarıma giriyo sürekli gitme isteğim var geziyorum ama gecmiyo sorun o

İş ortamı iş yöneticiler hiçbirini Sevmedim gitmek dahi istemiyorum zorla gidiyorum bu yüzden birazda istanbula gitmek istiyorum
Kim iş ortamını yöneticisini seviyor ki, cok az. Adı üzerinde bu bir iş. Bazen katlanmak zorunda oldugumus bazen severek yaptığımıs bir olay. Bu konuda duygularınıza yer verirseniz kimseden size karsı Bir anlayıs göremeyebilirsiniz. Bir süre anlayışla karsılar esiniz ve ailesi sonrasında ama daha ne istiyor ki diye düşünebilirler. Yavas Yavas gecicek bir sürec. Alısmak için bir sürü öneride bulunulmus zaten arkadaslar tarafından. Siz olumsuz bakmamayı deneyin derim bende.

Ailemin yanına gidiyorum ama gidince daha kötü oluyorum hiç ayrılmak istemiyorum eşimin görev süresinin dolmasına 1 buçuk yıl var ben tayinimi ayarlayabilsem gitsemmi diyorum önceden o kadar kötü oluyorum bazen böyle hayat geçmiyo belki bir müddet ayrı kalırız eşim sonradan gelir diyorum

Allah aşkına iş yerinden memnun olan kaç kişi var aramızda?
Hayati kendinize zorlaştırmayın artik küçük bi çocuk değilsiniz.maddi olarak iyi ölçüp bicmelisiniz
Kazandiginizin yarısı kiraya gidince tuhaf tuhaf ev sahipleri ile uğraşmak zorunda kalınca daha iyi anlıyorsunuz bu dedigimi

Yahu kocan var yanında.ailene çok uzak mesafede değilsin
Ben napim bin küsur km uzakta bi başıma hayat mücadelesi veriyorum.ya bizdeki can değil mi.dur daha yeni geldin alisirsin kendine zaman ver biraz

Çok deniyorum ama olmuyo hergün ağlayarak eve geliyorum çok zorlanıyorum gitmeyi bile düşünüyorum eşimin 1 buçuk yıl sonra tayini cıkar anca o kdr süre burda durmak istemiyorum gitsem eşimle ayrı kalıcam

Ha bu arada ben de bu şehirde olmaktan hiç mutlu değilim gün sayıyorum bikac sene daha burdayi m.seni çok iyi anlıyorum

Gece n sene daha kötü idim kendimi asla buraya ait hissetmedim..ama biraz zaman geçsin bir iki insan tani alisiyosun

Zaten affınıza sığınıp yazdım bizde ev sahipleri ile uğraşmamak için bursaya geldik ama şuan keşke para biriktirip bi kaç sene sonra ordan alsaydık diyorum İnanın bu derece alışamıyacagımı bilseydim hiç gelmezdim

Biz belki gideriz ama maddi külfeti bize çok olucak onu düşünüp karar vermemiz lazım herşeyi silip gitmek istiyorum bazen çünkü bu hayata bikere geliyoruz

Ben de baya ana kuzusu bi karakterim çok iyi anlıyorum.. ama sen artik tek kişilik kararlar veremezsin ki.hele de istanbul kiralar baya uçuk

Bende isyerimi hic sevmiyorum hatta calisanlardan nefret ediyorum ama biliyorumki ay sonunda parami alicam. Ve artik is bulmak cok cok zor sukur etmeliyiz
Haklısınız ztn paraya ihtiyacım olmasa çalışmazdım memurum ve memur olmak çok zor bu devirde

Haklısınız ama cok daralıyorum rüyalarıma giriyo sürekli gitme isteğim var geziyorum ama gecmiyo sorun o
Siz zaten gitmek istediğiniz için böyle hissediyorsunuz. Yoksa zaten işine severek giden kaç kişi var ki? Hani her yönüyle mükemmel iş (

Ben de baya ana kuzusu bi karakterim çok iyi anlıyorum.. ama sen artik tek kişilik kararlar veremezsin ki.hele de istanbul kiralar baya uçuk
Evet uçuk arabamız var bitek onu satıp krediyle fln alsakmı diye düşünüyoruz istanbuldan ilerde gidersek arabamız olmucak bu kez ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…