Alışamıyorum yine ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz zaten gitmek istediğiniz için böyle hissediyorsunuz. Yoksa zaten işine severek giden kaç kişi var ki? Hani her yönüyle mükemmel iş (
Doğru kimse işinden memnun değil ailemde uzakta olunca ben daha bi mutsuzum ailem yanımda olsa işi problem etmezdim belki

Zaten yeni evlisiniz anladığım kadarıyla o yüzden eşinle ayrı kalma bence. Bu evliliğinize zarar verir. 1 buçuk yıl uzun bir süre değil kendini telkin et. Ayrıca ailen istediğin zaman gidebileceğin uzaklıkta öyle düşün. Eşinle bağlarını güçlendir bu sürede de. Kendi kendini rahatlatabilirsin ancak sen ne düşünürsen o düşünce seni ele geçirir. O yüzden olumlu şeylermdüşünmeye çalış.

Buda bnm imtihanım diyorum cok zor gerçekten burdaki rahat hayati bırakıp gitmek kötü olucak biliyorum ama duygularım beni ele gecirio mantıkmı duygusalmı davranmalıyım bilmiyorum

Sanki amerikaya tasindiniz. Mudanya istanbul feribotle 1,5 saat. Beylikduzu-sariyer 4 saat

Bursa da 5 yil kaldim. Sevmem ama en azindan bbuyuk sehir. Degerini el kadar bir ilde 1 yil yasayinca anladim.
Kötünün iyisi diyelim ama iştede problem yaşayınca alışmak zor oluyo

Bursa İstanbul arası bir bilete bakar.Her hafta sonu çık git ,değişiklik yap dön.Artı Bursa gezmek için ideal bir şehir eşinle her hafta sonu gezin durun.Uludağa çıkın Mudanyaya geçin.Bence biraz hareketli olsanız iyi olur.Çalışmaya hayatına da biraz pozitif yönlerinden bakın.En azından bir işiniz bari şükredin.Şimdi binlerce kişi işsiz kalıyor.Hayatınızda şükrü esas nokyaya koyarsanız her şey daha kolay olur.

Buda bnm imtihanım diyorum cok zor gerçekten burdaki rahat hayati bırakıp gitmek kötü olucak biliyorum ama duygularım beni ele gecirio mantıkmı duygusalmı davranmalıyım bilmiyorum
Tabiki duygusal davranma. Mantıklı davran. Hem eşin senin olduğun yere alışamasa da orada seni yalnız bırakıp ailesinin yanına taşınsa hoşuna gider miydi? Eşini ve evliliğini de düşün.

Allah a şükür işimiz var oda olmasa daha kötüydü ama iş huzuruda önemli inanın

Tabiki duygusal davranma. Mantıklı davran. Hem eşin senin olduğun yere alışamasa da orada seni yalnız bırakıp ailesinin yanına taşınsa hoşuna gider miydi? Eşini ve evliliğini de düşün.
Eşim alışkın istanbula rahat olalım diye buraya getirdi beni ama bn cok huzursuzum gerek işte gerek ailemi özlemem hergün ağlama krizleri depresyon burda eşimide mutlu edemiyorum ztn

Sabrım tükenmek üzere bilmiyorum çok zorlanıyorum alışamassam gidicem

Ne kadar süre oldu evlenip bursaya yerleşeli? Bak ben evlenip tee inegölden tokata geldim ve köy yerindeyim, merkezden köye geldim bir de. Ama eşim için değer, her yere giderim onunla.
İlk aylar çok zor oldu evet özellikle aileden ayrılmak, ama 2 ay sonra alışmaya başlıyor, farkına varıyor evlendiğinin insan.

Tek cate psikiyatri gb gorunuyor

Doğru kimse işinden memnun değil ailemde uzakta olunca ben daha bi mutsuzum ailem yanımda olsa işi problem etmezdim belki
İlk evlendiğimizde eşimin söylediği söz geldi aklıma. "Ben bu şehri hiç sevmiyordum. Ama artık değişti. Sen geldin ve evimi yuva yaptın artık bu şehri seninle seviyorum." eşinize haksızlık ediyorsunuz böyle yaparak.

Allah a şükür işimiz var oda olmasa daha kötüydü ama iş huzuruda önemli inanın
Ben de çalışıyorum.İş stresini iyi biliyorum.Ama kötü düşündükçe daha kötü oluyor.Ben bu yüzden insanlara faydalı olduğumu düşünüp rahatlıyorum.Ağladıkça ağlayasınız gelir,kendinize acımayı bırakın.En azından niye şimdi evde bunları yazıp okuyorsunuz.Çıkın bi hava alın gelin eşinizle.

1buçuk ay oldu

Eşimi seviyorum ama bu şehir üstüme geliyor

Çare olurmu bilmiyorum
Bana çare olmustu:) her tayin donemi tercih yapmayi iple çekiyordum ama orada yasamam gerektiginin bilincinde calisma hayatimdaki verimimi de artirmak adina antidepresan kullandim . Ilaclar sayesinde duygularimi kendimi dinlemiyordum. Zamanla gulmwye ve eğlenmeye de basladim. 6aylik bir surede gerceklesti bunlar fakat ben 2 yil antidepresan kullandim. Esimle tanistiktan sonra ilaclati biraktim. Bu sehri hala sevmem ama burada yasamam icin sebeplerim var artik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…