Alışamıyorum yine ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ee dönün madem...İnsanlar elli tane şey söyledi siz hala ayni konuyu açip duruyorsunuz,ne söylenmesini bekliyorsunuz ki? Çünkü söylenebilecek herşey söylendi zaten.

İki seçenek var, ya istemeye istemeye orada kalip alişmaya çalişirsiniz ama maddi anlamda rahatlik içinde yaşayip birikim yapmayi seçersiniz.Ya da İstanbula ailenizin yakinina gidip,ama kiraya girip maddiyati ikinci plana atmayi göze alirsiniz. Yalniz orada başka sorunlarinizin olmayacağinin bir garantisi de yok biliyorsunuz (ev,iş,vs.)

Bursada kar var şuan evdeyiz :)

Tekrar ayni konuyu nicin actiniz?

Diger konuya yazmistik
Tekrar yazayim ayni seyi,

Yasadiginiz semt Teleferik hicbir numarasi olmayan eski yerlesim yeri.
Arkadas cevreniz yoksa sıkılmaniz normal.

Nilufer tarafina tasinin ki tasinamayiz demistin.

Ee ne yazalik baska canim?
Ise gir
Nilufer tarafina kursalara katil.

Ayni seyleri yazdim yine

Bursada kar var şuan evdeyiz :)

Dışarı cikmayi engelleyecek kar nerede? Kendinize dert arayıp durmayın. Hayat öyle şartlar veriyor ki alışmaktan başka careniz kalmıyor. Sizin ihtimal olması kafanizi karıştırıyor.
İlla İstanbul diyorsanız bir süre koyun kendinize o sürede yatirim yapin paranizi biriktirip ve sonra taşının bu şehirden.
Sihirli bir el dokunmuş gibi bu kadar çabuk herşeye alismayi beklemeniz de ilginç. Hatta kendinizi bu kadar dert ettiginize gore evlilikte sizin hayatınızı fazlaca etkilemiş.

Evet ordada herşey güllük gülistanlık olmayacak biliyorum buradaki maddi rahatlığa deyecekmi Onuda bilmiyorum işe alışamazsam tek çare o keşke dayanabilsem keşke birikim yapınca belki mutlu olurum gitmem diyorum yazdan sonra birikim yapabilicez

Ne derseniz deyin arkadaş aklında kurmuş birşeyler aksini ve mantıkli olanı goremiyor maalesef.
Hatirladigim iş yeri Nilüfer de o kendine alternatif bulmak istemiyor birileri İstanbul'a dön diye gaz versin diye bekliyor

İşim var ztn nilüferde memurum
m

Evet aileden uzaklıkta etkiliyor beni hepsi bi arada çekilmez oluyo

Evet aileden uzaklıkta etkiliyor beni hepsi bi arada çekilmez oluyo

İstanbul'a gidince ailenize yakın olacağınız kesin mi?
Yada suanlik cozulebilir bir durum var İstanbul'a gidince daha büyük bir sorunla başbaşa kalsaniz bu günleri ararsanız ne olacak?
Biraz icinde oldugumuz günlerin kıymetini bilmek lazım küçük dertler ile kendimizi yipratmak yerine hayatın tadını çıkarmak lazim

Yöneticim işe başladığım ilk gün çocuk düşünüyormusun die sordu ve ben kamudayım düşünün bu soru bile beni irrite etmeye yetti

O onun düşüncesiz tavrı onu ilgilendirmez ama is ortamında böyle insanlar çok fazla. Takilmayin siz kendi mutluluğunuza yuvaniza odaklanin

O onun düşüncesiz tavrı onu ilgilendirmez ama is ortamında böyle insanlar çok fazla. Takilmayin siz kendi mutluluğunuza yuvaniza odaklanin
Bu zihniyetle çalışan birinden ne beklersiniz ben hamile kalsam bana sıkıntı çıkartıcak izinlerim vs olsun ben bu psikolojiyle hamile kalmak istemiyorum etkileniyorum çünkü ve gerçekten çok kötü şeyler duyuyorum çalıştığım yerle ilgili iş yüzünden gitmek istiyorum ben

Ne derseniz deyin arkadaş aklında kurmuş birşeyler aksini ve mantıkli olanı goremiyor maalesef.
Hatirladigim iş yeri Nilüfer de o kendine alternatif bulmak istemiyor birileri İstanbul'a dön diye gaz versin diye bekliyor
Aynen.

Bursa aksine cok hareketli bir sehirdir
Tabii ki her semti degil
Ama her sehrin hareketli yasanasi semtleri oldugu gibi durgun sıkıcı semtleri de var.

Yani ne diyelim ki biz.

Ikna etsin kocasini madem donsun istanbula

Ayno konuyu acip duruyor
Biz mi konusalim yani kocasiyla

Konu sahibi kizma bana ama ne diyecegimizi sasirdik sana

Sen en iyisi kocani al karsina konus
Ben istanbula.donmek istiyorum aksi halde bu evlilik fazla surmeyecek falan de
Belki korkar adam ne diyim.aklima baska sey gelmedi

Yöneticim işe başladığım ilk gün çocuk düşünüyormusun die sordu ve ben kamudayım düşünün bu soru bile beni irrite etmeye yetti
Aman bosver her is yerinde var oyle seyler

Arkadasim gelinlik provasina gidecegi gun patronu dugunu ertele diye baski yapmisti
Dusun dugun olacak kiz provaya gidyor patron is donemi yogun diye dugunu erteletme derdinde

Kusura bakmayın ama kaç kez konu açtınız buraya bıradakiler sizi bursa ya nasıl alıştırabilir? Zorla mı getirdi eşiniz? Hayır e daha ne o zaman? Herkesin bir alışma süresi vardır millet şark görevlerinde sokağa bile çıkamıyor siz sürekli alışamadım alışamadım.

O yeri güzelleştirecek olan sizsiniz çıkın gezin haftasonları yazları piknik olur kışları sinema vb etkinlikler..

Bir de bir şey merak ettim istanbulun neresinde yaşıyprdunuz?

Çok oldum biliyorum ((
Kocamın görev süresinin dolmasına 1buçuk yıl var o kdr süre nasıl sabredicem bilmiyorum ben gitsem bi şekilde ayarlayıp millet ne der diye düşünüyorum şuan

Aman bosver her is yerinde var oyle seyler

Arkadasim gelinlik provasina gidecegi gun patronu dugunu ertele diye baski yapmisti
Dusun dugun olacak kiz provaya gidyor patron is donemi yogun diye dugunu erteletme derdinde
O da tam manyakmış ben hamilelik sürecinde stres altında olmak istemıyorum acıkçası geldiğim yerdeki yöneticiler hiç böyle değildi zorlanıyorum o yüzden

Üsküdar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…