Bursada kar var şuan evdeyiz :)Ben de çalışıyorum.İş stresini iyi biliyorum.Ama kötü düşündükçe daha kötü oluyor.Ben bu yüzden insanlara faydalı olduğumu düşünüp rahatlıyorum.Ağladıkça ağlayasınız gelir,kendinize acımayı bırakın.En azından niye şimdi evde bunları yazıp okuyorsunuz.Çıkın bi hava alın gelin eşinizle.
Biraz daha sabretmeye calışacağımBiraz daha adapte olmaya çalışın bence
Bursada kar var şuan evdeyiz :)
Evet ordada herşey güllük gülistanlık olmayacak biliyorum buradaki maddi rahatlığa deyecekmi Onuda bilmiyorum işe alışamazsam tek çare o keşke dayanabilsem keşke birikim yapınca belki mutlu olurum gitmem diyorum yazdan sonra birikim yapabilicezEe dönün madem...İnsanlar elli tane şey söyledi siz hala ayni konuyu açip duruyorsunuz,ne söylenmesini bekliyorsunuz ki? Çünkü söylenebilecek herşey söylendi zaten.
İki seçenek var, ya istemeye istemeye orada kalip alişmaya çalişirsiniz ama maddi anlamda rahatlik içinde yaşayip birikim yapmayi seçersiniz.Ya da İstanbula ailenizin yakinina gidip,ama kiraya girip maddiyati ikinci plana atmayi göze alirsiniz. Yalniz orada başka sorunlarinizin olmayacağinin bir garantisi de yok biliyorsunuz (ev,iş,vs.)
Tekrar ayni konuyu nicin actiniz?
Diger konuya yazmistik
Tekrar yazayim ayni seyi,
Yasadiginiz semt Teleferik hicbir numarasi olmayan eski yerlesim yeri.
Arkadas cevreniz yoksa sıkılmaniz normal.
Nilufer tarafina tasinin ki tasinamayiz demistin.
Ee ne yazalik baska canim?
Ise gir
Nilufer tarafina kursalara katil.
Ayni seyleri yazdim yine
mTekrar ayni konuyu nicin actiniz?
Diger konuya yazmistik
Tekrar yazayim ayni seyi,
Yasadiginiz semt Teleferik hicbir numarasi olmayan eski yerlesim yeri.
Arkadas cevreniz yoksa sıkılmaniz normal.
Nilufer tarafina tasinin ki tasinamayiz demistin.
Ee ne yazalik baska canim?
Ise gir
Nilufer tarafina kursalara katil.
Ayni seyleri yazdim yine
Evet aileden uzaklıkta etkiliyor beni hepsi bi arada çekilmez oluyoDışarı cikmayi engelleyecek kar nerede? Kendinize dert arayıp durmayın. Hayat öyle şartlar veriyor ki alışmaktan başka careniz kalmıyor. Sizin ihtimal olması kafanizi karıştırıyor.
İlla İstanbul diyorsanız bir süre koyun kendinize o sürede yatirim yapin paranizi biriktirip ve sonra taşının bu şehirden.
Sihirli bir el dokunmuş gibi bu kadar çabuk herşeye alismayi beklemeniz de ilginç. Hatta kendinizi bu kadar dert ettiginize gore evlilikte sizin hayatınızı fazlaca etkilemiş.
Evet aileden uzaklıkta etkiliyor beni hepsi bi arada çekilmez oluyo
Yöneticim işe başladığım ilk gün çocuk düşünüyormusun die sordu ve ben kamudayım düşünün bu soru bile beni irrite etmeye yettiİstanbul'a gidince ailenize yakın olacağınız kesin mi?
Yada suanlik cozulebilir bir durum var İstanbul'a gidince daha büyük bir sorunla başbaşa kalsaniz bu günleri ararsanız ne olacak?
Biraz icinde oldugumuz günlerin kıymetini bilmek lazım küçük dertler ile kendimizi yipratmak yerine hayatın tadını çıkarmak lazim
Bu zihniyetle çalışan birinden ne beklersiniz ben hamile kalsam bana sıkıntı çıkartıcak izinlerim vs olsun ben bu psikolojiyle hamile kalmak istemiyorum etkileniyorum çünkü ve gerçekten çok kötü şeyler duyuyorum çalıştığım yerle ilgili iş yüzünden gitmek istiyorum benO onun düşüncesiz tavrı onu ilgilendirmez ama is ortamında böyle insanlar çok fazla. Takilmayin siz kendi mutluluğunuza yuvaniza odaklanin
Aynen.Ne derseniz deyin arkadaş aklında kurmuş birşeyler aksini ve mantıkli olanı goremiyor maalesef.
Hatirladigim iş yeri Nilüfer de o kendine alternatif bulmak istemiyor birileri İstanbul'a dön diye gaz versin diye bekliyor
Aman bosver her is yerinde var oyle seylerYöneticim işe başladığım ilk gün çocuk düşünüyormusun die sordu ve ben kamudayım düşünün bu soru bile beni irrite etmeye yetti
Çok oldum biliyorumAynen.
Bursa aksine cok hareketli bir sehirdir
Tabii ki her semti degil
Ama her sehrin hareketli yasanasi semtleri oldugu gibi durgun sıkıcı semtleri de var.
Yani ne diyelim ki biz.
Ikna etsin kocasini madem donsun istanbula
Ayno konuyu acip duruyor
Biz mi konusalim yani kocasiyla
Konu sahibi kizma bana ama ne diyecegimizi sasirdik sana
Sen en iyisi kocani al karsina konus
Ben istanbula.donmek istiyorum aksi halde bu evlilik fazla surmeyecek falan de
Belki korkar adam ne diyim.aklima baska sey gelmedi
O da tam manyakmış ben hamilelik sürecinde stres altında olmak istemıyorum acıkçası geldiğim yerdeki yöneticiler hiç böyle değildi zorlanıyorum o yüzdenAman bosver her is yerinde var oyle seyler
Arkadasim gelinlik provasina gidecegi gun patronu dugunu ertele diye baski yapmisti
Dusun dugun olacak kiz provaya gidyor patron is donemi yogun diye dugunu erteletme derdinde
Kusura bakmayın ama kaç kez konu açtınız buraya bıradakiler sizi bursa ya nasıl alıştırabilir? Zorla mı getirdi eşiniz? Hayır e daha ne o zaman? Herkesin bir alışma süresi vardır millet şark görevlerinde sokağa bile çıkamıyor siz sürekli alışamadım alışamadım.
O yeri güzelleştirecek olan sizsiniz çıkın gezin haftasonları yazları piknik olur kışları sinema vb etkinlikler..
Bir de bir şey merak ettim istanbulun neresinde yaşıyprdunuz?
O yüzden zorlanıyorum ztn çok nezih bir yerde oturuyordum ve Anadolu ve Avrupa yakasına çok yakın bir lokasyondaydıÜsküdar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?