bana çooooook koyuyor arkadaslar ya bu konuda fazla hassasım ben :sinifsinif: 3 sene bi nişanlılık dönemi geçirdim ve 3 yıl içinde acı tatlı ne varsa paylaştık bir bedende iki can olduk... beraber çeyiz alıyorduk ki artık kıskanclıklarına dayanamadiğim için ayrıldım bir de şiddet görmeye başlamıstım.. öncesinde yoktu ama son senemizde kıskanclıklarını kendi bile kontrol edemez oldu.. sevgim aşkım hepsi bitti de.. alıskanlıklarımdan kurtulmam aylarımı aldı...:sinifsinif: sabah uyandiğimda türk kahvemi yapip önüme getirmesi, her işimi onun halletmesi, her yere beraber gitmemiz, sabahlara dek süren tatlı sohbetlerimiz, etrafımızdakı herkes bize yapısık ikiz derdi hiç ayrılmazdık, çok zor çok can yakıcı oldu alışkanlıklarımdan kurtulmam.. şuan çok güzel giden bir ilişkim var ama ilk basta çok zorlandım hep eski nişanlımın adıyla hitap ederdim ona yanlıslıkla :kedi: kahve yapmayı bilmiyor oluşu, onun gibi konuskan olmayışı, onun gibi üstüme titremiyor oluşu hep koyuyordu ama şimdi anlıyorum ki teraziye koyunca başka şeyler ağir basıyor... eski nişanlımla çook güzel şeyler paylaştık çok iyiydi üstüme titrerdi ama hastalık derecesinde kıskanıp boğardı beni sevgisiyle... ama şuan huzurluyum sevgilim olgun ve yerine göre kıskanıp yerine göre beni özgür bırakıyor.. zor oldu alıskanlıklarımdan sıyrılıp yeni bi sayfa açmak ama açtım işte.. :teselli: şimdi çook güzel ve yepyeni alışkanlıklar biriktiriyorum sevgilimle ve sarıyorum tek tek kanayan yerlerimi :teselli: benim en büyük hatam şuanki sevgilimde eski nişanlımın kıskanç olmayan versiyonunu bulacağimi sanmamdı.. ama herkes tek ve biriciktir değil mi.. herkes farklıdır. dediğim gibi şimdi önümdeki tertemiz yolda tertemiz alışkanlıklar biriktiriyorum.. sevgilerle...