- 5 Eylül 2015
- 1.139
- 488
- 123
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
-
İnanmıyorum böyle birine sevginimi veriyorsun tatlım? Sevgi konusunda biraz cimri olmalıyız bence, kesinlikle haketmiyor karşındaki. Alıskanlık derken? Asagılanmaya, yok sayılmayamı alıştın? Cünkü ben ortada bi ilişki, karşılıklı saygı ve sevgi göremiyorum, gören varsa beri gelsin. Bu arada gecmiş olsun, umarım düşündüğün gibi Bi hastalığın yoktur, bütün hastalıklarından kurtul, en başta bu bahsettigin erkek arkadaşından
Ne ara okudun düsündün ve cevap verdin
Okuma konusunda baya hızlıyımdır övünmek gibi olmasın. Okurken zaten yorumum kafamda beliriyor, fazla düşünmüyorum. Parmaklarımın akışına bırakıyorum kendimi
Uzun zamandır giremedim kk ya, beyin yorum yapmaya odaklanmış gece mece demedigece gece bide iyiymishihii hic övünmedin
Uzun zamandır giremedim kk ya, beyin yorum yapmaya odaklanmış gece mece demedibaya mütevazı davranmışım tatlım sorma
Evet ya, konular hemen kapanıyor. Ya açanlar pişman oluyor, eleştiriye gelemedikleri icin yada birçok fake konular acılıyor. Bende o eski dolu dolu kkyı özlemiyor değilimAynen bende öyle eskiden daha cok kafa yoruyorduk daha cok konu aciliyordu sanki aksiyon doluydu buralar simdi lerde konular hemen kapaniyor hevesimizi kursagimizda birakiyorlar üf
Evet ya, konular hemen kapanıyor. Ya açanlar pişman oluyor, eleştiriye gelemedikleri icin yada birçok fake konular acılıyor. Bende o eski dolu dolu kkyı özlemiyor değilim
teşekkür ederim zaten tümör olayı kalktı artık tümörle uğraşmıcam zaten son zamanlarda baya soğuktum anlamadım şeyse soğuk oldumda baan daha çok değer verdi mesajlar attıİnanmıyorum böyle birine sevginimi veriyorsun tatlım? Sevgi konusunda biraz cimri olmalıyız bence, kesinlikle haketmiyor karşındaki. Alıskanlık derken? Asagılanmaya, yok sayılmayamı alıştın? Cünkü ben ortada bi ilişki, karşılıklı saygı ve sevgi göremiyorum, gören varsa beri gelsin. Bu arada gecmiş olsun, umarım düşündüğün gibi Bi hastalığın yoktur, bütün hastalıklarından kurtul, en başta bu bahsettigin erkek arkadaşından
teşekkür ederim evet iyileştim sayılır bende onu anlamıyorum ikiside değil peki neOncelikle gecmis olsun, insallah iyilesmissindir. Bence ikisi de degil ama bilemedim. Gercekten neden katlandiniz? Hic bir kadin hastaligini umursamayan bir insam evladima sevgiyle bagli kalamaz.
artık tümör yok ama yinede dikkat etmem gerektiği söylendi çünkü hormon ilaçları alıcam ve tetikleyebilir aynen dediğiniz gibi insan o an değil sonradan farkediyo yaptığı aptalca şeyleriAsk insani kör ediyor canim yaptigi hatalarin sonradan farkina variyorsun canin tam yaninca degmez biri oldugunu anlayinca.. Beyin tümörü demissin kesin bir sonuc varmi?
zaten bunları yaşadım için artık yakın arkadaşlarıma bile fazla ilgi göstermemeye çalışıyorum teşekkür ederimgeçmiş gitmiş .herkesin kendinde gördüğü hatalar vardır ama tecrübe dediğimiz şey de bu yaşananlarla oluyor işte.bundan sonrasında dikkat et hak eden kişilere ver sevgini.kendini suçlamayı bırak yani olan olmuş.umarım hastalığın çıkmamıştır.bir rahatsızlık durumun varsa da inş tez vakitte iyi olursun
zaten bende sevgiden olcağını çok düşünmüyorum yani o kadar olandan sorna nasıl sevgi kalabilirdiki içimde bende alışkanlık olduğunu düşünüyorum daha çokAşk ve sevgi değil hanımefendi. Anlattıklarınızın bu kavramlarla zerre alakası yok. Ki eğer; Aşk ve sevgi olsaydı şu an bu konuyu asla sormazdınız. Yani bu konu sevgi sorgulaması. Gerçek sevgi sevmek aşk olsa böyle bir soruyla karşı karşıya kalmazdınız. O yüzden sizde yılların verdiği alışkanlık var. Yani diyeceğim o ki üzülecek kırılacak bir şey yok. Aşk sevgi değil alışkanlık.
ne biliyim bazen aklıma geliyo nasıl hala bu sorunun cevabını bulamadım diye sinir oluyorum vsNe fark eder ki zaten ayrilmissin niye kafa yoruyosun bunlara hayatina bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?