Alışveriş Bağımlılığı

karalahana06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2018
898
519
53
Arkadaşlar sürekli ama sürekli bir şeyler alıyorum. Ya giysi ya ev eşyası. Evleneli 10 11 ay oldu sanki evin eksiği hiç bitmiyormuş gibi geliyor Kendimi durduramıyorum. Ve İnternet alışverişi yapıyorum sürekli... Artık kargocularla kanka olduk Çok utanıyorum doğrusu...

Evliliğe hazırlık esnasında sürekli alışveriş yaptığınız için alışkanlık olmuş bu durum sizde.ama artık o dönem geride kaldı,var olanlar sizin ihtiyacınızı görüyorsa demek ki bundan sonraki alacaklarınız Fuzuli olacak.dikkatinizi başka yere verin ve dolaplarınızı ıvır zıvırla doldurmayın.reklamlarda bize ihtiyaç diye dayatılan şeylere de kanmayın, kursa yazılın ya da şehir dışı gezileri planlayın eşinizle.güzel anılar biriktirin

Kredi kartımda 3 kuruş olsun hemen internet alışverişine dadanıyorum.Şuan kendimi dizginlemeye çalışıyorum biraz.

Hayatınızda yolunda gitmeyen çözemediğiniz sıkıntılarınız varsa bu şekilde kendinizi rahatlatmaya çalışıyor olabilirsiniz..mutsuz oldukça alıp aldıkça dahada mutsuz olmaya başlarsınız..kısır döngü şeklinde devam eder.en azından farkına varmaya başlamışsınız ki konu açmışsınız buraya..size tavsiyem minimalizmle sade hayatla ilgili blogları instagram hesaplarını incelemeniz.zararın neresinden dönerseniz kardır..

tam danklık bir konu.şuan çalışıyorum ve elime telı alacaktım acaba ne alsam dıye.elbıse elbıse elbıse.tek derdım kıyafet sanki.durduramıyorum kendımı

Bende öyleydim gerekli gereksiz herseyi alırdım, o an mutluluk veriyor ama sonra kredi kartını öderken mutsuz oluyorsun.. ve bir hedefin olunca gereksiz hiçbirsey almak istemiyorsun. Şuanda birikime fena halde sardım artık gerekli şeyleri bile almıyorum.
Altın almak daha güzel

minimal yaşam tarzını benimsiyorum ve o şekil yaşıyorum...kafam okadar rahat ki...

Bende bebek var dışarda onunla bakıp alamıyorum. Maması bezi eksikleri internette daha uygun oluyo. Kendim için eşim içinde ordan alıyorum. Bizde kanka olduk gereksiz şeyler alıyorum diyosanız uygulamalarını silin.

Gereksiz tüketim üzerine belgeseller var, izleyebilirsiniz.

Minimalizm üzerine instagram ya da YouTube hesaplarını takip edebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim Hanımlar... Valla bir yerden kesmek lazım. Ayol biz bir de tayinciyiz haaa... Taşın babam taşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…