- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi karalahana06
-
Heee yaaa aynenGerekli gereksiz aliyorsunuzdur.Sacma sapan tek fonksiyonlu mutfak ivir ziviri vs.Doldurmayin evi soyle gereksiz seylerle ya.
Ahahahaha mantıklıparanız bitince otomatik o da biter merak etmeyin...
Hayatınızda yolunda gitmeyen çözemediğiniz sıkıntılarınız varsa bu şekilde kendinizi rahatlatmaya çalışıyor olabilirsiniz..mutsuz oldukça alıp aldıkça dahada mutsuz olmaya başlarsınız..kısır döngü şeklinde devam eder.en azından farkına varmaya başlamışsınız ki konu açmışsınız buraya..size tavsiyem minimalizmle sade hayatla ilgili blogları instagram hesaplarını incelemeniz.zararın neresinden dönerseniz kardır..Heee yaaa aynen
minimal yaşam tarzını benimsiyorum ve o şekil yaşıyorum...kafam okadar rahat ki...Arkadaşlar sürekli ama sürekli bir şeyler alıyorum. Ya giysi ya ev eşyası. Evleneli 10 11 ay oldu sanki evin eksiği hiç bitmiyormuş gibi geliyorKendimi durduramıyorum. Ve İnternet alışverişi yapıyorum sürekli... Artık kargocularla kanka olduk Çok utanıyorum doğrusu...
Bende bebek var dışarda onunla bakıp alamıyorum. Maması bezi eksikleri internette daha uygun oluyo. Kendim için eşim içinde ordan alıyorum. Bizde kanka oldukArkadaşlar sürekli ama sürekli bir şeyler alıyorum. Ya giysi ya ev eşyası. Evleneli 10 11 ay oldu sanki evin eksiği hiç bitmiyormuş gibi geliyorKendimi durduramıyorum. Ve İnternet alışverişi yapıyorum sürekli... Artık kargocularla kanka olduk Çok utanıyorum doğrusu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?