Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bır ara bende cok yogun oldu o hergun 1 ay evıme kargo geldı onun dısında bende cıkıp alıyordum
ama farkettım kı ıhtıyac varmıs
sımdı hıc alısverıs yapmıyorum mesela hatta kullanmadıklarımı dagıtıyorum
ıhtıyac olmayan seylerı alıyorsanız bu bır hastalık tabıkı
Arkadaşlar sürekli ama sürekli bir şeyler alıyorum. Ya giysi ya ev eşyası. Evleneli 10 11 ay oldu sanki evin eksiği hiç bitmiyormuş gibi geliyor Kendimi durduramıyorum. Ve İnternet alışverişi yapıyorum sürekli... Artık kargocularla kanka olduk Çok utanıyorum doğrusu...
bende öyleydim ama şöyle bir çözüm buldum. sepete atıyorum ama ödeme yapmıyorum. bir gün bekliyorum ertesi güne kadar ona gerçekten ihtiyacım var mı ona bakıyorum genelde de ihtiyacım yok çıkıyor almıyorum.
Arkadaşlar sürekli ama sürekli bir şeyler alıyorum. Ya giysi ya ev eşyası. Evleneli 10 11 ay oldu sanki evin eksiği hiç bitmiyormuş gibi geliyor Kendimi durduramıyorum. Ve İnternet alışverişi yapıyorum sürekli... Artık kargocularla kanka olduk Çok utanıyorum doğrusu...
Kiracı iseniz ki inşallah deglsnzdir 1 taşınma sonrası evdeki her şeyi verme durumuna gelince artık zorunlu liste harici bisey almyrsnz.
Tabi ben değilde eşim sagolsn habire alıyordu eve yatırıma bayılıyor.
maddi olarak rahatsanız sorun yok
ama çocuk vs. düşünüyorsanız onun geleceği filan belki bu düşünceler sizi alışverişten alıkoymaz ama bağımlılık gibi bir hale dönüşüyor alışveriş zamanla
o yüzden yol yakınken vazmıgeçseniz
Şu krizde pek cesursunuz.
Yok illa canım para harcamak istiyor derseniz..Sokak hayvanlarına mama alın şöyle iyisinden..ya da kuduz aşılarını yaptırın. .
Maddi durumu iyi olmayan bir kaç çocuğa okul ihtiyaçlarını alın. .İnternetten bunları da alabilirsiniz bilginiz olsun
Şu krizde pek cesursunuz.
Yok illa canım para harcamak istiyor derseniz..Sokak hayvanlarına mama alın şöyle iyisinden..ya da kuduz aşılarını yaptırın. .
Maddi durumu iyi olmayan bir kaç çocuğa okul ihtiyaçlarını alın. .İnternetten bunları da alabilirsiniz bilginiz olsun
maddi olarak rahatsanız sorun yok
ama çocuk vs. düşünüyorsanız onun geleceği filan belki bu düşünceler sizi alışverişten alıkoymaz ama bağımlılık gibi bir hale dönüşüyor alışveriş zamanla
o yüzden yol yakınken vazmıgeçseniz