- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
ya zevkine göre buldun mu alacaksın hayat felsefem bu. çünkü aradığında bulamıyorsun yorulduğunla kalıyorsunbenim alıp da istiflediğim etiketli metiketli 2-3 yıllık kıyafetlerim duruyor sıramı gelmiyor, belli şeylere mi takılıp kalıyorum anlamıyorum manyak mıyım neyim
valla bende de no pişmanlıkHayat felsefene katılıyorum :) Aldığım şeylerden hiç pişman olmadım bugüne kadar açıkçası. Çünkü onları aldığım fiyata şu an dörtte birini alamam
valla bende de no pişmanlıkkocam görmesin diye de saklıyorum iş dönüşü, işin içine heyecanda girince daha bi ekşın oluyor
Trt 1 de bunun hakkında biri konuşuyordu ihtiyacı olmadığı halde sürekli kıyafet almak bir hastalıktır diyordu ama tam bilmiyorum doğrumu degilmi adam öyle anlatiyordumerhaba arkadaşlar.ben de sürekli yeni kıyafetler alma isteği var.her ay kesinlikle kıyafet alırım.bunun bir hastalık olduğunu düşünmeye başladım.içinizde benim gibi sürekli kıyafete para harcayanlar var mı?
tedavi edilmesi gereken bir sorun mu bu bilemiyorum.
kumaş pantolon diz parlamasına çare buldum arkadaşlarheyooooo
(Bir patatesi soyun ve iyice yıkayın. Patatesin üzerinde nişastanın gittiğine emin olun. Sonra patatesi ikiye bölün ve kumaşın parlayan kısmının üzerine sürün. Birkaç kez bu işlemi yaptıktan sonra kumaşı beklemeye bırakın. Kumaşın iyice kurumasından sonra bir fırçayla fırçalayın. Kumaştaki parlak bölümün yok olduğunu göreceksiniz.)
Dünden beri parlayan kumaş pantolona takıldı kafamHiç bir kumaş pantolonum parlamıyor, bugün de siyah giydim..Ben yalnız her giymeden sonra kısa programda ve özel deterjanla yıkıyorum, mesela siyahlar için ayrı var soldurmuyor, renkliler için vs (Perwoll, Woolite ) en ufak bir solma yaşamıyorum, masabaşı çalışıyorum ben de. Bir de iş giysilerimi 30-40 dereceden fazla yıkamam, dediğim gibi bir giyimde yıkarım, yünlü kumaşlar max 2 giyimde yünlü programı ve yünlü için özel deterjanla yıkanır.
Benim problemim renk solması değil renkte bir sorun yok masabaşı çalıştığım için sürekli bacak bacak üstüne atıyorum ve diz kısmında parlama oluyor renginde bir solma filan yok pantolonlarımın annem de aynen anlattığınız tarzda yıkar kıyafetlerimi malum bankacı olduğum benim takımlar ayda bir kurutemizlemeye gidiyor zaten
Bende bankacıyım.
Kuru temizleme çok parlama yapıyor yalnız. Ben asla kuru temizlemeye göndermiyorum, alerjim var kullandıkları ürün neyse alerjimi azdırıyor. Uygun programla yıkarım. Eski eşimin tüm takımları parlıyordu bir süre sonra, o hep kuru temizlemeye verirdi. Belki bundan da olabilir, ben de bacak bacak üstüne atıyorum sürekli.
Bir de yünlü takım mı giyiyorsunuz ? Yünlü takımlar kuru temizleme ve ütüyle parlıyor. Ütüyü ütü beziyle yaparsanız parlamıyor.
yok yünlü takımlar giymiyorum ama bizim bankanın kendi kurutemizleme şirketi var çok güzel yapıyorlar yani pantolonlar neyse de ceketleri nasıl yıkıyıp ütüliycem evde valla beceremem zaten benim dizler harici başka yerlerinde parlama renk solması yok ayrıca kaliteli takımlar network genelde niye böle oluyo anlamadım
veyyy dünyanın parası bide ya bu neyOnunkiler de Network tü hep ve istisnasız hep parlıyordu.
veyyy dünyanın parası bide ya bu ney
34 bedenim ama kaslı vücudum 47 kiloyum popom squat sayesinde dolgun yani 47 kiloyum ama öle ayakta geberen bi tipim yok ben de mango zara karışık takımlar yapıyorum zaranın yandan fermuarlı tayt tipi pantolonları tam benim tarzım bir sürü aldım onlardan her renkAynen öyle. Ben o markadan çok çok nadir alıyorum. Bedenin kaç, vücut tipin ne, istersen marka önerebilirim.
Bir de ben çok klasik takım giymiyorum pek. Kombin yapıyorum , ya da kışın tüvit ve kalın yünlü kumaş, yazın çok ince yünden etek ve ipek gömlek gibi. Bazen keten karışım alırım yazın. Şu an üstümde Mango nun ceketi, H&m siyah pantolon var, gayet jilet gibi duruyorlar. Bazı markaları iyice didiklersen çok güzel şeyler çıkabiliyor iş hayatına uygun.
34 bedenim ama kaslı vücudum 47 kiloyum popom squat sayesinde dolgun yani 47 kiloyum ama öle ayakta geberen bi tipim yok ben de mango zara karışık takımlar yapıyorum zaranın yandan fermuarlı tayt tipi pantolonları tam benim tarzım bir sürü aldım onlardan her renk
47 kiloyum diyince ölmek üzere olduğumu düşünenler var da :) benim tipim minyon üst taraf hiç yok gibi zaten bazen 34 beden ceket bile bol oluyor aslında ben dar kalıp giymeyi seviyorum sanki bol bişeyler giyince daha zayıf görünüyorum tayt kumaş pantolonlar tam benlik onlar da mutlaka terzi görüyor tabi boy 1.60 olunca yani benim bir hevesle aldığım takımlarım var fakat tabi ki tekleme kombinlerde yapıyorum takımlar çok pahalıAy alemsiniz ayakta geberen tipTayt tipini ben kendime yakıştıramıyorum mesela bacaklarım dolgun geliyor bana, ya kalem tipi bilekte biten ya da hafif bol paça ya da düz kesim alıyorum. Yakıştıranlara hastayım ama. İyi yapıyorsunuz ya N. gereksiz pahalı, kışın bir pantolon aldım harika kırmızı yün , meğer nasıl olduysa indirimde almışım 150 tl falan, ceketini de alayım dedim abartıydı fiyatı, gittim tüvit ceket falan aldım kombinledim harika oldu:)
Mangonun ceket kalıpları harika geliyor bana. Ben kum saatiyim, üst kısmı dar kesim markalardan alamıyorum. İspanyol markaları çok iyi bu açıdan.
47 kiloyum diyince ölmek üzere olduğumu düşünenler var da :) benim tipim minyon üst taraf hiç yok gibi zaten bazen 34 beden ceket bile bol oluyor aslında ben dar kalıp giymeyi seviyorum sanki bol bişeyler giyince daha zayıf görünüyorum tayt kumaş pantolonlar tam benlik onlar da mutlaka terzi görüyor tabi boy 1.60 olunca yani benim bir hevesle aldığım takımlarım var fakat tabi ki tekleme kombinlerde yapıyorum takımlar çok pahalı
H&M de çok pahalı ya geçenlerde 20 tl ye kumaş pantolon aldım ama inanamadım kıza kasada sorup duruyorum defosu filan yok dimi diye :) tekleme kalmış sanırım şansıma ya bu arada aynı bankada çalışıyor olmayalım :) genel müdürlükteyim ben İstanbul :)Ay insanlar yaaa...Ben de 52-53 civarıyım boyum da 1.75, hiç de ölecek gibi değilim, aksine kalçam ve gayet de büyük göğüslerim var. 36 bedenim ,sırf göğüsten 38 alıyorum çoğu zaman. Eskiden 34 tüm sizin gibiydim sonra bir geliştim niyeyse
Evet takım pahalı çok, bizim giyimimiz zaten çok pahalı oluyor; takımla bitmiyor, ayakkabısı çantası içine giyeceğin bluz ya da gömleği, çorabı, takısı makyajı paltosu
İnternetten H&M in klasik kısmına bakabilirsin bazen çok güzel şeyler çıkıyor. Geçen ADL de hayatımda ilk kez 2 takım beğendim , ikisini alsam 1000 tl yi buluyor ve polyester esasen, şok geçirdim :O
H&M de çok pahalı ya geçenlerde 20 tl ye kumaş pantolon aldım ama inanamadım kıza kasada sorup duruyorum defosu filan yok dimi diye :) tekleme kalmış sanırım şansıma ya bu arada aynı bankada çalışıyor olmayalım :) genel müdürlükteyim ben İstanbul :)
gucci G greengirll
kızlar direk pantolona ütü degerse naparsaniz yapın parlama yapar.
annemin ütüleme tulbenti vardi ufak bı leğene su koyar babamin takimlarini utulerken tulbenti ıslatıp sıkar pantolonun ceketin üzerine koyardı öyle utulerdi. ben de öyle yaparım. annemin ve benim utuleyip de parlama yaşadığımız tek kiyafet olmadi bu zamana kadar.
kuru temizlemede de ütü nedeniyle parlama oluyo. diz kısmı da eklem yerimize denk geldiği için daha cabuk deforme parlamaya maruz kalıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?