Olsun şube de ve başka şehirde olman aynı bankada olmamızı engellemez :) neyse akşam şu patates olayını deniycem bakalımBen mağazada pek bir şey bulamıyorum burda insanlar yamyam gibi kalmıyor :) Bazen arada çıkıyor öyle, biz de bulmuştuk kardeşimle. Ben şubedeyim, İstanbul da değilim:)
Evet ben de bunu söylemek istemiştim, sen daha ayrıntılı yazmışsın :) Bende parlama sorunu yok, guccide varmış.
Benim sadece dizde parlama oluyor ve ütüden değil bacak bacak atma sonucu 2 hafta sonra dizde parlamayı görüyorsun ben de giymiyorum o pantolonu bir daha en ucuz aldığım pantolonda 70 -80 civarı ya bacak bacak üstüne atmıycam ya da zırt pırt siyah pantolon alıcamgucci G greengirll
kızlar direk pantolona ütü degerse naparsaniz yapın parlama yapar.
annemin ütüleme tulbenti vardi ufak bı leğene su koyar babamin takimlarini utulerken tulbenti ıslatıp sıkar pantolonun ceketin üzerine koyardı öyle utulerdi. ben de öyle yaparım. annemin ve benim utuleyip de parlama yaşadığımız tek kiyafet olmadi bu zamana kadar.
kuru temizlemede de ütü nedeniyle parlama oluyo. diz kısmı da eklem yerimize denk geldiği için daha cabuk deforme parlamaya maruz kalıyo.
Olsun şube de ve başka şehirde olman aynı bankada olmamızı engellemez :) neyse akşam şu patates olayını deniycem bakalım
Benim sadece dizde parlama oluyor ve ütüden değil bacak bacak atma sonucu 2 hafta sonra dizde parlamayı görüyorsun ben de giymiyorum o pantolonu bir daha en ucuz aldığım pantolonda 70 -80 civarı ya bacak bacak üstüne atmıycam ya da zırt pırt siyah pantolon alıcam
Haha bi kaban almistim sanirim 2015 teydi onu gecen sene giyYani zevkin oturmuşsa ne de olsa olur kombin haklısın. Ben bazen bir kaç sene önce aldığım şeyi yeni kombinliyor oluyorum aklımdakini yeni bulmuş oluyorumÖyle ahım şahım bir şey de değil aradıklarım ama cidden kaliteli ürün bulmak zorlaştı.
sen tam benim kafadasinEvet aranınca bulunmuyor zaten, o yüzden hep bir bakma ihtiyacı duyuyordum ben aradıklarımı bulmak için, şimdi aradığım bir şey kalmadı pek bakmıyorum
Ben modayı takip ederim ama hepsini uygulamam. Bu sene moda sanki benim için yaratıldı adeta; kareliler çiçekliler ve nötr renkler vs vs hepsi benim tarzımdı çok rahat buldum bu sene istediklerimi:) mesela yıllardır tüvit ceket arardım bu sene bulabildim niye çünkü moda oldu, hiç bitmese keşke modası :) Ya da kruvaze elbise mesela hiç bulamazdım, midi çiçekli elbiseler vs ...
Haha bi kaban almistim sanirim 2015 teydi onu gecen sene giy
sen tam benim kafadasinsimdi leopar desenler moda oldu.. benim almama bile gerek yoktu gomlegim vardi o desen mesela.. ama ben gittim su rahat yazlik tiril tiril leopar pantolon aldim birde baska renginden elbise aldim Allah gozumuzu doyura ne deyim
Krep kumaş nasıl bişey oluyo kio zaman krep kumas kaliyo secenek olarak onlar daha az sorunlu oluyolar. ama tarz meselesi direk kumas seviyosan bisey diyemem :) patates güzel sonuç verir umarim
Krep kumaş nasıl bişey oluyo ki
tontriko benim de öyle yıllar öncesinden aldıklarım vardır. Ya bir de hala aradıklarım var mesela siyah deri orta boy topuklu asil bir çizme arıyorum 2 yıldır ama yok yok yok. Ya 15 cm topuklu, ya tasarımı kötü ya deri değil.
Ben onun bilek bitişli halini arıyodum rugan 200 liraya aldım geçen sene ama gözüm gibi bakıyorum valla :)
Aynen oyle leopar guzel bi desen sade siyahlada guzel gidiyor:)) eskiden yasli kadin deseni gibi goruluyodu ama bence oyle degil. Belkide bende yasli olmusumdurAha leoparı unutmuşum ennnnnnnnnn sevdiğimBen gene aldım kışın yaza hazırlık babında Valla çok seviyorum leoparı ama böyle siyahlı koyulu desen olanı ya da bej üzerine olanından. bazı desenler basit görünüyor. Güzel kombinlendiğinde muhteşem bence.
Yıllar önce annemin benden çoraladığı leopar gömleğimdeydi aklım hala. Geçen demez mi ben onu arkadaşıma vereceğim, niye benden aldın o zaman diye kızdım, zaten satıldığı mağaza kapandı bir daha ölsem bulamam. Dur eve gidince hemen alayım dolabıma onu
çizmeeeeeeeeeee en derin yaramdır çizme çırpı bacaklarıma göre bir çizme bulamadım ya bi türlüBilekte biten bootie leri diyorsun değilmi, onlardan var bende sürüsüyle, şimdi çizme arıyorum :) Kahverengi süet isterdim sonunda buldum ama siyah klasik deri arıyorum şimdi de :)
Aynen oyle leopar guzel bi desen sade siyahlada guzel gidiyor:)) eskiden yasli kadin deseni gibi goruluyodu ama bence oyle degil. Belkide bende yasli olmusumdur
Ben yillar once h&m den hamileyken suet uzun cizme almistim. O kadar guzelki❤ Giymedim hic..Topugu biraz fazla oldugu icin giyememistim gebeyken. Aklima geldi onumuzdeki kis giymek lazim
Al gomlegini kiz birakma kimseye
çizmeeeeeeeeeee en derin yaramdır çizme çırpı bacaklarıma göre bir çizme bulamadım ya bi türlü
Siyah degil cizme.. kahverengide degilde.. afedersin dışkı rengi oluyo yaYa Ezgi Molanın filmi vardı, orda leopar desen giyiyordu o gün teyzesi tarzı o tarz giyenleri zaten düşünme bile
Yo ben gayet güzel kullanıyorum, önemli olan kombin. Ayyy giy tatlım giy siyah çizme candır
Siyah degil cizme.. kahverengide degilde.. afedersin dışkı rengi oluyo yayhaa anlatima bak banlanmayim bos yere diye
bence de bir hastalık olmalı. ya da bilinç altındaki bazı olumsuz anılardan da kaynaklanıyor olabilir.Trt 1 de bunun hakkında biri konuşuyordu ihtiyacı olmadığı halde sürekli kıyafet almak bir hastalıktır diyordu ama tam bilmiyorum doğrumu degilmi adam öyle anlatiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?