alışveriş hastalık mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mnt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben mağazada pek bir şey bulamıyorum burda insanlar yamyam gibi kalmıyor :) Bazen arada çıkıyor öyle, biz de bulmuştuk kardeşimle. Ben şubedeyim, İstanbul da değilim:)
Olsun şube de ve başka şehirde olman aynı bankada olmamızı engellemez :) neyse akşam şu patates olayını deniycem bakalım

Evet ben de bunu söylemek istemiştim, sen daha ayrıntılı yazmışsın :) Bende parlama sorunu yok, guccide varmış.
Benim sadece dizde parlama oluyor ve ütüden değil bacak bacak atma sonucu 2 hafta sonra dizde parlamayı görüyorsun ben de giymiyorum o pantolonu bir daha en ucuz aldığım pantolonda 70 -80 civarı ya bacak bacak üstüne atmıycam ya da zırt pırt siyah pantolon alıcam

o zaman krep kumas kaliyo secenek olarak onlar daha az sorunlu oluyolar. ama tarz meselesi direk kumas seviyosan bisey diyemem :) patates güzel sonuç verir umarim

Haha bi kaban almistim sanirim 2015 teydi onu gecen sene giy
sen tam benim kafadasin simdi leopar desenler moda oldu.. benim almama bile gerek yoktu gomlegim vardi o desen mesela.. ama ben gittim su rahat yazlik tiril tiril leopar pantolon aldim birde baska renginden elbise aldim Allah gozumuzu doyura ne deyim

Aha leoparı unutmuşum ennnnnnnnnn sevdiğim Ben gene aldım kışın yaza hazırlık babında Valla çok seviyorum leoparı ama böyle siyahlı koyulu desen olanı ya da bej üzerine olanından. bazı desenler basit görünüyor. Güzel kombinlendiğinde muhteşem bence.

Yıllar önce annemin benden çoraladığı leopar gömleğimdeydi aklım hala. Geçen demez mi ben onu arkadaşıma vereceğim, niye benden aldın o zaman diye kızdım, zaten satıldığı mağaza kapandı bir daha ölsem bulamam. Dur eve gidince hemen alayım dolabıma onu

tontriko benim de öyle yıllar öncesinden aldıklarım vardır. Ya bir de hala aradıklarım var mesela siyah deri orta boy topuklu asil bir çizme arıyorum 2 yıldır ama yok yok yok. Ya 15 cm topuklu, ya tasarımı kötü ya deri değil.

Ben onun bilek bitişli halini arıyodum rugan 200 liraya aldım geçen sene ama gözüm gibi bakıyorum valla :)

Ben onun bilek bitişli halini arıyodum rugan 200 liraya aldım geçen sene ama gözüm gibi bakıyorum valla :)

Bilekte biten bootie leri diyorsun değilmi, onlardan var bende sürüsüyle, şimdi çizme arıyorum :) Kahverengi süet isterdim sonunda buldum ama siyah klasik deri arıyorum şimdi de :)

Aynen oyle leopar guzel bi desen sade siyahlada guzel gidiyor:)) eskiden yasli kadin deseni gibi goruluyodu ama bence oyle degil. Belkide bende yasli olmusumdur

Ben yillar once h&m den hamileyken suet uzun cizme almistim. O kadar guzelki Giymedim hic..Topugu biraz fazla oldugu icin giyememistim gebeyken. Aklima geldi onumuzdeki kis giymek lazim

Al gomlegini kiz birakma kimseye

Ya Ezgi Molanın filmi vardı, orda leopar desen giyiyordu o gün teyzesi tarzı o tarz giyenleri zaten düşünme bile

Yo ben gayet güzel kullanıyorum, önemli olan kombin. Ayyy giy tatlım giy siyah çizme candır

Ya Ezgi Molanın filmi vardı, orda leopar desen giyiyordu o gün teyzesi tarzı o tarz giyenleri zaten düşünme bile

Yo ben gayet güzel kullanıyorum, önemli olan kombin. Ayyy giy tatlım giy siyah çizme candır
Siyah degil cizme.. kahverengide degilde.. afedersin dışkı rengi oluyo ya yhaa anlatima bak banlanmayim bos yere diye

Ayda 1 alan siz hastaysanız eğer,
Ben? .......... Aman allahım

Ben de bekarken deli gibi kıyafet ve kozmetik alırdım. Evlenince ilginç bir şekilde bu alışveriş tutkum Migros’a kaydı. Hatta Migros bana yıl sonunda özel müşterilerine yönelik hediye verdi. Kesinlikle kendime engel olamıyorum. Alacak milyon tane şey var.

Trt 1 de bunun hakkında biri konuşuyordu ihtiyacı olmadığı halde sürekli kıyafet almak bir hastalıktır diyordu ama tam bilmiyorum doğrumu degilmi adam öyle anlatiyordu
bence de bir hastalık olmalı. ya da bilinç altındaki bazı olumsuz anılardan da kaynaklanıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…