• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş icin link atan sevgili

ilk defa ilişkim olmuştu o zamanlar safım yenide işe başlamışım neyse dogum günü geldi daha 2 aylık sevgiliyiz bana mont alır mısın dedi bende aldım o zaman maaşım 1000 lira buna 800 liralıl mont almıştım🤣🤣 2 ay sonra gitti başkasıyla nişan yaptı dahada o monta verdigin para içimde kaldı bir yumru gibi bir dahada kimseye birşey almadım kocamla nişanlana kadar bir çöp almadım. alma kimseye birşey
Yeni mezunken o zamanki sevgilime e-kitap okuyucu kindle almıştım, sanırım sevgililer günüydü. bende vardı görüp özeniyordu istediğini ima etmişti. Yeni mezundum ve özel sektörde olduğum için maaşım o zamanın asgarisiydi, aldığım hediye de maaşımın yarısından biraz fazlaydı. Alırken 6 taksit yaptırmıştım. Hediyeyi verdikten bir iki hafta sonra (şubat sonunda) beni aldattığını öğrendim ayrıldık. Hem de 6-7aydır aldatıyormuş başka bi sevgilisi daha varmış. Sonuç olarak ayrıldıktan sonra 5 ay daha taksit ödedim:D etrafımdaki herkes salak mısın geri iste kullanırsın veya birisine verirsin veya satarsın demişti ama gurur yaptım isteyemedim dşşdldldldl ay bir de o benden birkaç yaş büyüktü iyi bir mesleği vardı benim 5-6 katım kazanıyordu dşşsşsş

Ayy başta ben sandım ki benim o alışveriş sitesinde üyeliğim premium. Kargo vs ödemiyorum.Cunku arkadaşlarım da bana link atar.Alirim onlar bana hemen gönderirler. Böyle bisey sandım.Yani araci olarak alacağım.Hatta ilk birkaç parçanın parasını gönderdi.Sonra baktım teklif bile etmiyor.Birsz bekledim.ama tık yok
Paranı işte bence bu konuda ciddiyim.

İsteyeceğim gerçekten ya.Icime oturdu.Ben saçımı bile kendim evde boyuyorum kuaföre para vermeyeyim diye .Kendimi çok enayi hissettim
Kesinlikle iste. Parasını göndermedin gönder de tak diye ibanını at. Alemin akıllısı kendisi herhalde.

Bende sandım ki al derken sana kendin için al diyor hahaha bu kadar komiğinide duymamıştım 🤣
Yok canım.keske benim için dese.hatta t.m de coook ucuz bir elbise gördüm.boyle fiyatı 300 tl civarı.guzel mi falan dedim .Hani beğendiysen alayım der belki diye.hicc oralı olmadı

Cok yeni sayılabilecek bir ilişkim var.Ama nedense her türlü tuhaflık beni buluyor. Bu defa da bu arkadaş sürekli ufak tefek şeylerin linkini bana atip alır mısın diyor.Mesela sd kart,powerbank, kuruyemiş vb şeyler.Ve ben bundan rahatsız olmaya başladım.Mantigim iletismi kes diyor

Yaşlarınız kaç?

40 civari diyeyim. Yani küçük de değiliz ki.Onun da maaşı var .Ama birikim yapıyor anladığım kadarıyla.
Ben sizi 20lerinde sandım, aman ne yapıyorsun parana sahip çık. Bu çakallara dikkat et

40 civari diyeyim. Yani küçük de değiliz ki.Onun da maaşı var .Ama birikim yapıyor anladığım kadarıyla.

Bacım naptın sen... Seninkine gavurlar hobosexual diyor bilesin... 40 yaşında bu tongaya ikinci kez nasıl düştün yahu

Yeni mezunken o zamanki sevgilime e-kitap okuyucu kindle almıştım, sanırım sevgililer günüydü. bende vardı görüp özeniyordu istediğini ima etmişti. Yeni mezundum ve özel sektörde olduğum için maaşım o zamanın asgarisiydi, aldığım hediye de maaşımın yarısından biraz fazlaydı. Alırken 6 taksit yaptırmıştım. Hediyeyi verdikten bir iki hafta sonra (şubat sonunda) beni aldattığını öğrendim ayrıldık. Hem de 6-7aydır aldatıyormuş başka bi sevgilisi daha varmış. Sonuç olarak ayrıldıktan sonra 5 ay daha taksit ödedim:D etrafımdaki herkes salak mısın geri iste kullanırsın veya birisine verirsin veya satarsın demişti ama gurur yaptım isteyemedim dşşdldldldl ay bir de o benden birkaç yaş büyüktü iyi bir mesleği vardı benim 5-6 katım kazanıyordu dşşsşsş
kız ben istemiştim ne yalan söyleyim hem boynuz yedim hemde aldıgım montla kıza hava attı 🤣 şey demişti bana bir montu bile istedin ondan bizden olmazdı o yüzden aldattım vermemişti,hala bu saflıgıma gülerim allahtan kredi kartım yoktu o zamanlar taksitle alsam daha çok üzülürdüm birde bana tatlı ısmarlatırdı sürekli eksi hesaba girerdim arkadaşlarımıza oturmaya giderken pasta alırdık bana ödetirdi falan 🤣🤣🤣

Sizde atın araba linki bana bunu alirmisin deyin bunu yapıp keserdim sesini duymayi

Cok yeni sayılabilecek bir ilişkim var.Ama nedense her türlü tuhaflık beni buluyor. Bu defa da bu arkadaş sürekli ufak tefek şeylerin linkini bana atip alır mısın diyor.Mesela sd kart,powerbank, kuruyemiş vb şeyler.Ve ben bundan rahatsız olmaya başladım.Mantigim iletismi kes diyor
Prenses ya💅🏼 Az yesin de kendisi alsın

Bana alır mısın nedir ya 😳Bu erkeklere ne olmuş.Aklın yolu bir.Mantığın doğru söylüyor.İletişimi kes.Kadın veya erkek farketmez birbirlerinden bana şunu alır mısın tarzında istekte bulunması bana çok ters.Erkeğin istemesi çok daha çirkin

Ayrıca belki başkalarınada link atıyor bütçeye göre sizden kuruyemiş ordan ayakkabı şundan para bundan bilmemne geniş düşünün böyle ilişki olmaz ticaret gibi ufak ufak bence yol verin tabi siz bilirsiniz

Back
X