- 23 Ocak 2016
- 35.070
- 51.042
- 598
Hemen çek yap yoksa harcarsınBende tüm harcamaları not alcam demiştim de yapamadım bi türlü.
1000 TL tüp aldım
1100 kız kardeşim için harcadım
Dün biraz gezdik 1000 orda gitti
Köşede 15 binim var birşey gelmiyor nakit avansdan 25 geliyor onu çekip Ajda mi alsam diyorum
Muhteşem aticam atılmıyorHemen çek yap yoksa harcarsın
Ben kaç aydır ajdalardan uzak kaldımMuhteşem aticam atılmıyor
Dimi bende aynı düşüncedeyimyarın inşallah gidip yapcam 10 Gr gelir her halde. Şuan gram ne kadar bilmiyorum
Sağlık olsun bi daha ki aya yaparsın bol bol inşallahBen kaç aydır ajdalardan uzak kaldımbu ay da pek yapamam düğünler var
Ajdaya ne kadar diyecekler buraya da yaz ya bir de bazıları çok yamuluyor benim kaç tanesi yamtiri yumturi olduSağlık olsun bi daha ki aya yaparsın bol bol inşallah
Ben yarın gidip bi fiyat falan bakayım inşallah sorunsuz yapar gelirim
Yamulmasini bende duydum sende de aynı şikayet var gramı 9 10 olunca çabuk yamuluyor 13 15 olunca yamulma olmuyor demişlerdi ne kadar doğru bilmiyorum.Ajdaya ne kadar diyecekler buraya da yaz ya bir de bazıları çok yamuluyor benim kaç tanesi yamtiri yumturi oldu
10 gramYamulmasini bende duydum sende de aynı şikayet var gramı 9 10 olunca çabuk yamuluyor 13 15 olunca yamulma olmuyor demişlerdi ne kadar doğru bilmiyorum.Senin yamulanlar kaç gr
Bedenine göre de değişiyor benim 10 gram yamulmadı ama annemin 10 gramları yamuldu hep onun bileği daha kalınYamulmasini bende duydum sende de aynı şikayet var gramı 9 10 olunca çabuk yamuluyor 13 15 olunca yamulma olmuyor demişlerdi ne kadar doğru bilmiyorum.Senin yamulanlar kaç gr
Doğruymuş demekki. Benim 2 gramda var olmasa onu da üstüne ekler en az 13 gramlk alayım sağlam olsun sürekli kolumda olacak hiç eğilmesin10 gramevet 15 falan yamulmuyor
Aa evet öyle de etkiler tabi.Bedenine göre de değişiyor benim 10 gram yamulmadı ama annemin 10 gramları yamuldu hep onun bileği daha kalın
Evet fazla olması daha iyi ajda 10 ray 15 öneriliyor zaten günlük takacaksan fazla alAa evet öyle de etkiler tabi.
Yinede her ihtimale karşı 2 3 gr fazla olsun hiç risk almayayım sürekli gidip düzeltmekle uğraşmayayim
Aslında Ray da olabilir bide bi tane olacak yani Ray daha iyi durur Ajda tek başına sırıtıyor sanki.Evet fazla olması daha iyi ajda 10 ray 15 öneriliyor zaten günlük takacaksan fazla al
Ekle ekle ben sana bak benim yamulanları atayım kötü yaniDoğruymuş demekki. Benim 2 gramda var olmasa onu da üstüne ekler en az 13 gramlk alayım sağlam olsun sürekli kolumda olacak hiç eğilmesin
Yamukluğa bakar mısın?Doğruymuş demekki. Benim 2 gramda var olmasa onu da üstüne ekler en az 13 gramlk alayım sağlam olsun sürekli kolumda olacak hiç eğilmesin
Hahahaha en iyisini yapmışsınEkle ekle ben sana bak benim yamulanları atayım kötü yanien güzel kibrit çöpü keşke hepsini öyle yapsaydım ben her telden yaptım onda da aklım kalmasın diye
Aaa çok şaşırdım kötü de görünüyor takılmazdaYamukluğa bakar mısın?
HoşgeldinizzAy kızlar beni de alın aranıza.. ocak ayında başarmıştım sonra yıne azıttım. Alışveriş kısıtına başladım, aşırı harcama yapıyorum malesef.
Kredi kartımın hakkından gelemıyorum ki birikim yapayım
Madame coco yuzde 80 ındırım var uygulamasından şimdi çıktım bır hışımla.
Yoksa sepetim 7 bın tl olmustu.
Almayacağımzaten herşey var yer yok dıyorum kendı kendıme.
Hergun buraya yazacağım.
Alışverişte Migros yerıne Şok’tan aldım yarı yarıya farketti çoğu şey.
Hoşbuldum şekerim . Geçen sene kuyumcu nurettin’den almıştım ıkı bılezık. Trendyol’dan. Çokta memnun kalmıştım. Ilk dileğim o ordan alacağım. İnşallah önümüzdeki ayHoşgeldinizz
Yok benim modeller karışık olduğu için hiç belli olmuyor 9 tane hepsi karışık model bozdurup başka yapamam çünkü bir tanede en az bin TL kayıp var dursun artık Ajda yapmıyorum zaten cumhuriyet yapıyorumHahahaha en iyisini yapmışsınGidince karar vereceğim artık çöp olanda güzel evet
Aaa çok şaşırdım kötü de görünüyor takılmazda
Götürüp yaptır yada sat iki yamulani tek bir bilezik yap.
Evet zarar olacak tâbi. Cumhuriyeti saklamak zor oluyor ama ya yani benim için öyle nereye gitsem çanta da kalıyor bi gün unutsam pufff diye UçarYok benim modeller karışık olduğu için hiç belli olmuyor 9 tane hepsi karışık model bozdurup başka yapamam çünkü bir tanede en az bin TL kayıp var dursun artık Ajda yapmıyorum zaten cumhuriyet yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?