Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Dün 4450 den 1 gram aldım bu ayki yatırım tamam en az harcamayla 15 temmuza kadar planlı gitmem lazım
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum. Aktif eksiklerimi tamamladım. Bir süre yeni alışveriş çıkmayacak inşallah. 1 ay dişimi sıkıp kenara altın atmayı planlıyorum

2025 yılında ne kadar hediye almışım diye baktım doğum günleri anneler günü babalar günü toplam 13 kişiye hediye almışım daha alınacaklar var Allah'tan eşimle anneler babalar günü olarak birbirimizin kutlamıyoruz

Bende en son minimum da tutucam harcamaları dedim ve hasta oldum özel hastaneye 5 bin biraktim ilaçlar da bin TL sağlık olsun para gelir yerine
Sağlık olsunn. Çok geçmiş olsun
Ooo hayırlı olsun güzel günlerde takın, çok seviyorum yatırımlık bilezikleri ben de
Teşekkür ederim Benim ilk yatırımlık bilezigim çok önceden vardı da hep gitti uzun zaman sonra koluma takacağım bir bilezigim olacak en çok ona seviniyorum

11.000 kadar bi borcum var niyet ettim en kısa zamanda onu ödemeye ufak bir miktar ama olsun borç borçtur
Bi kaç gündür hiç harcama yapmadım.
Yarına belki biraz market alışverişi yaparım onun dışında kıza Spor ayakkabı alcam.

Kızlarr tablo oluşturmaya baktım ama ben onu beceremiycem sanırım. İsterseniz bir başlık daha açalım, tabloyu yapabilirim diyen varsa harcama ve birikimlerimizi oraya yazalım ne dersiniz ,

Kızlarr tablo oluşturmaya baktım ama ben onu beceremiycem sanırım. İsterseniz bir başlık daha açalım, tabloyu yapabilirim diyen varsa harcama ve birikimlerimizi oraya yazalım ne dersiniz ,
Tablo için ekstra bir topik açmak gerekiyorsa boşver hiç uğraşmayalim burası güzel

Aylık birikim ve harcamalarımızı görmek için iyi olurdu ama biraz uğraş gerektiriyor
Site yoneticileriyle görüşmek gerekiyor bunun için biz yapamayz diye biliyorum. Evet iyi olurdu gaza getirirdi bizii de nasıl olur kim uğraşır ki bende pek beceremem malesf.
Yeni bir topige de gerek kalmaz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…