Ben de öyle yapmayı düşünüyorum. Aktif eksiklerimi tamamladım. Bir süre yeni alışveriş çıkmayacak inşallah. 1 ay dişimi sıkıp kenara altın atmayı planlıyorumDün 4450 den 1 gram aldım bu ayki yatırım tamam en az harcamayla 15 temmuza kadar planlı gitmem lazım
Tablo yapmayı bilmiyorum da bi göz atayımalbatroza keşke tablo gibi birşey olsa o ay aldığımız altın döviz yazsa..
Biraz daha gaza gelriiz daha çok birikim yaparız belki.
GalibaTablo yapmayı bilmiyorum da bi göz atayım
Harika13 gr kibrit çöpü aldımm 52.500 TL.
Biraz para da harcadım şuan neye ne kadar gitti tam bilmiyorum
Teşekkür ederim daha kullanmadım siparişle gelecek dediler Perşembe alcam inşallahHarikagüle güle kullan canım ben de aldığım şeyleri yazmayı bıraktım çünkü para harcıyorum
Ooo hayırlı olsun güzel günlerde takın, çok seviyorum yatırımlık bilezikleri ben de13 gr kibrit çöpü aldımm 52.500 TL.
Biraz para da harcadım şuan neye ne kadar gitti tam bilmiyorum
Çok geçmiş olsun, öncelik sağlık huzur her zamanBende en son minimum da tutucam harcamaları dedim ve hasta oldum özel hastaneye 5 bin biraktim ilaçlar da bin TL sağlık olsun para gelir yerine
Oyy maşallah2025 yılında ne kadar hediye almışım diye baktım doğum günleri anneler günü babalar günü toplam 13 kişiye hediye almışım daha alınacaklar varAllah'tan eşimle anneler babalar günü olarak birbirimizin kutlamıyoruz
Sağlık olsunn. Çok geçmiş olsunBende en son minimum da tutucam harcamaları dedim ve hasta oldum özel hastaneye 5 bin biraktim ilaçlar da bin TL sağlık olsun para gelir yerine
Teşekkür ederimOoo hayırlı olsun güzel günlerde takın, çok seviyorum yatırımlık bilezikleri ben de
Sağlık olsun en önemlisi oBende en son minimum da tutucam harcamaları dedim ve hasta oldum özel hastaneye 5 bin biraktim ilaçlar da bin TL sağlık olsun para gelir yerine
Tablo için ekstra bir topik açmak gerekiyorsa boşver hiç uğraşmayalim burası güzelKızlarr tablo oluşturmaya baktım ama ben onu beceremiycem sanırım. İsterseniz bir başlık daha açalım, tabloyu yapabilirim diyen varsa harcama ve birikimlerimizi oraya yazalım ne dersiniz ,
Aylık birikim ve harcamalarımızı görmek için iyi olurdu ama biraz uğraş gerektiriyorTablo için ekstra bir topik açmak gerekiyorsa boşver hiç uğraşmayalim burası güzel
Site yoneticileriyle görüşmek gerekiyor bunun için biz yapamayz diye biliyorum. Evet iyi olurdu gaza getirirdi bizii de nasıl olur kim uğraşır ki bende pek beceremem malesf.Aylık birikim ve harcamalarımızı görmek için iyi olurdu ama biraz uğraş gerektiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?