- 23 Ocak 2016
- 35.070
- 51.041
- 598
Harcamaz olur muyuz 60 bin tl meselaKimse harcama veya Birikim yapmıyor muuu kimseden ses çıkmıyor huuhuuuuu
800 TL ye market alışverişi yaptm bugün.
Altın aldın inşallahHarcamaz olur muyuz 60 bin tl mesela
Ben Eylül ayına kadar altın alamam herhalde kızıma genç odası aldık daha alınacaklar var doğum günleri varAltın aldın inşallah
Aaa hayırlı olsun güle güle kullansın kızınBen Eylül ayına kadar altın alamam herhalde kızıma genç odası aldık daha alınacaklar var doğum günleri varkardeşimin düğün de bitsin ondan sonra inşallah kuyumcu bana çok uzak şuan
Sağol canım benimAaa hayırlı olsun güle güle kullansın kızın
Amann hayırlı güzel şeylere gitsin de para varsın bi süre birikim olmasın.
Market alışverişi niye gelmedi eveKızlar dışarı çıktık, kafe park vs 800 lira ödedim. Bebek bezi aldım 450 lira. 1000 lira market alışverişi yaptım, hala gelmedi eve1200 lira da kendime bişeyler aldım. 250 lira telefona yükledim.
Evde büyük malzemeler bitti, toplu bi alışverişe çıkılacak haftasonu.
Online söylemiştim, akşam geldiMarket alışverişi niye gelmedi eve
Bereketli olsunKızlar aylar sonra kuyumcuya gittiminternette gram altın 4200 gösteriyordu adam 4 bin demez mi çok sevindim kızımın parasıyla ona gram altın yaptım
4450 ye mi çıktı hiç görmedimBereketli olsun
İyi düştü bu hafta ya.
Kardeşim Perşembe 4.450 e aldı. dün ben aldım 4.170 olmuştu. Bugünse 4000 diosun
Evet Perşembe bu fiyattaydi4450 ye mi çıktı hiç görmedimo zaman iyi düşmüş
İyi günlerde giyKızlar 1750 liralık giyim alışverişi yaptım. Aslında kıyafet almıyordum ama doğum kilolarımı veremeyince, tüm yazlıklarım dar geliyor şu an.yaz geldi benim ihtiyaçlar ortaya çıktı
Teşekkürler canımİyi günlerde giyboşver iyi yapmışsın yeni kıyafetler ne kadar iyi gelmiştir benim de çoğu kıyafetim olmuyor şuan çok kilo aldım
Evet harcama topiği gibiyizTeşekkürler canımgrubun adı birikimdi, ama sanki sürekli harcıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?