Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Ben Eylül ayına kadar altın alamam herhalde kızıma genç odası aldık daha alınacaklar var doğum günleri var kardeşimin düğün de bitsin ondan sonra inşallah kuyumcu bana çok uzak şuan
Aaa hayırlı olsun güle güle kullansın kızın
Amann hayırlı güzel şeylere gitsin de para varsın bi süre birikim olmasın.

Kızlar dışarı çıktık, kafe park vs 800 lira ödedim. Bebek bezi aldım 450 lira. 1000 lira market alışverişi yaptım, hala gelmedi eve 1200 lira da kendime bişeyler aldım. 250 lira telefona yükledim.
Evde büyük malzemeler bitti, toplu bi alışverişe çıkılacak haftasonu.

Market alışverişi niye gelmedi eve

Ben bugün yatak odasına abajur aldım iki tane 1998 TL kahve dünyasında kahve içtim kızıma da milkshake 300 TL harcadım kızıma iki tane tayt aldım waikikiden 300 TL bugünün harcaması hepsi nakit

Eczane o bu harcama derken bugün toplam 2880.5 TL harcamışım

Kızlar aylar sonra kuyumcuya gittim internette gram altın 4200 gösteriyordu adam 4 bin demez mi çok sevindim kızımın parasıyla ona gram altın yaptım

Kızlar aylar sonra kuyumcuya gittim internette gram altın 4200 gösteriyordu adam 4 bin demez mi çok sevindim kızımın parasıyla ona gram altın yaptım
Bereketli olsun
İyi düştü bu hafta ya.
Kardeşim Perşembe 4.450 e aldı. dün ben aldım 4.170 olmuştu. Bugünse 4000 diosun

Kızlar 1750 liralık giyim alışverişi yaptım. Aslında kıyafet almıyordum ama doğum kilolarımı veremeyince, tüm yazlıklarım dar geliyor şu an. yaz geldi benim ihtiyaçlar ortaya çıktı

Kızlar 1750 liralık giyim alışverişi yaptım. Aslında kıyafet almıyordum ama doğum kilolarımı veremeyince, tüm yazlıklarım dar geliyor şu an. yaz geldi benim ihtiyaçlar ortaya çıktı
İyi günlerde giy boşver iyi yapmışsın yeni kıyafetler ne kadar iyi gelmiştir benim de çoğu kıyafetim olmuyor şuan çok kilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…