Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Benimde çamaşır makinesi bozuldu servis geldi 8 bin dedi sıfır alsam daha iyi olacak sanki o da 30 bin civarı bakalım ne yapıyoruz

7 yıl oldu Regal. Birşeyler dedi gitti. İkinci usta cagirsam mi diyorum arada kaldım biraz eee birazda yeni makina almak istiyorum ne yalan söyleyeyim bu 7 kg bazen iş görmüyor 10 kg olsa fena olmaz
Usta bakmak için gelince de para alıyor dimi ikinci usta da aynı parayı der bence aslında az yıl olmuş benim Arçelik 15 yıl oldu bozulsa diye bakıyorum yenisini alayım dışında boya dökülen yerlerde paslanma var ama daha bu çalışır maşallahı var

Valla canım sen onu da yapıyorsun benim elime gecmedıgı için bir sey yapamıyorum 4 yıl evliyim bugüne kadar 2 kurusu bırıltremedım cunku evi yöneten esim parayı harçlık veren eşim onu da kısısel ihtiyacım karşılamaya calsyrm. Yapanılırsemjz yapın

Bu gelen tanıdık vasıtasıyla geldi ücret almadı. Başka cagirsam alır büyük ihtimalle 7 yıl da çok az ya aynen çok çabuk bozuldu seninkine maşallah maşallah çalışıyorsa hiç pasına falan bakma benim ki acayip sesler çıkarmaya başladı kurutma da düzgün yapmıyordu yoksa yine bırakmazdım

Kurutma ikisi bir arada ise değiştir onlardan kimse memnun değil ikisi bir arada olanı almayın diyorlar

7 Temmuz
‎Bim 308 TL
‎Ekmek 25 TL
‎Süt 60 TL
‎Yufka abur cubur 120 TL
‎Domates köy yumurtası 180 TL
‎Toplam 693 TL

‎Kedi maması 988 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…