- 23 Ocak 2016
- 35.062
- 51.037
- 598
Çok para istemiş gerçekten kaç yıllık makineBenimde çamaşır makinesi bozuldu servis geldi 8 bin dedisıfır alsam daha iyi olacak sanki o da 30 bin civarı bakalım ne yapıyoruz
7 yıl oldu Regal. Birşeyler dedi gitti. İkinci usta cagirsam mi diyorum arada kaldım biraz eee birazda yeni makina almak istiyorum ne yalan söyleyeyim bu 7 kg bazen iş görmüyor 10 kg olsa fena olmazÇok para istemiş gerçekten kaç yıllık makine
Usta bakmak için gelince de para alıyor dimi ikinci usta da aynı parayı der bence aslında az yıl olmuş benim Arçelik 15 yıl oldu bozulsa diye bakıyorum yenisini alayım dışında boya dökülen yerlerde paslanma var ama daha bu çalışır7 yıl oldu Regal. Birşeyler dedi gitti. İkinci usta cagirsam mi diyorum arada kaldım biraz eee birazda yeni makina almak istiyorum ne yalan söyleyeyim bu 7 kg bazen iş görmüyor 10 kg olsa fena olmaz
Valla canım sen onu da yapıyorsun benim elime gecmedıgı için bir sey yapamıyorum 4 yıl evliyim bugüne kadar 2 kurusu bırıltremedım cunku evi yöneten esim parayı harçlık veren eşim onu da kısısel ihtiyacım karşılamaya calsyrm. Yapanılırsemjz yapınAlışverişi ve gereksiz harcamalarımı olabildiğince sınırlayıp, birikim yapmak istiyorum. Evde kendi kendime yapsam fire veririm mutlaka. O yüzden buraya yazıp, daha da motive olmak istiyorum. Hedeflerim:
- Elimdeki ürünler tamamen bitmeden yenisini almamak (büyük bir indirim denk gelirse alırım)
- Eşyalarda ve ev düzeninde sadeleşmeye gitmek
- Kullanmadığım kaliteli ürünleri yakın çevreme vermek, eskisi gitmeden yenisini almamak (kilo aldığım için giyemediğim onlarca marka kıyafet var)
- Az kullandığım kredi kartının borcunu bitirip kapatmak
- Zamansız ürünler almak
- Artırdığım paralarla altın birikimi yapmak
- Uzun vadede elimdeki birikimim ve yeni birikimleri ekleyerek araba veya ev almak
Alışveriş sınırlamasına 25 ocak 2025 tarihinde başladım. O tarihten beri;
1200 liralık ıslak mendil ve bebek bezi
965 liralık pijama ve iç çamaşırı alışverişi yaptım.
Hedefim şubat ayı içinde 2 ajda bilezik almak.
Hayırlı, bereketli, helal kazançlarımız olsun inşallah.
Bu gelen tanıdık vasıtasıyla geldi ücret almadı. Başka cagirsam alır büyük ihtimalle 7 yıl da çok az ya aynen çok çabuk bozulduUsta bakmak için gelince de para alıyor dimi ikinci usta da aynı parayı der bence aslında az yıl olmuş benim Arçelik 15 yıl oldu bozulsa diye bakıyorum yenisini alayım dışında boya dökülen yerlerde paslanma var ama daha bu çalışırmaşallahı var
Kurutma ikisi bir arada ise değiştir onlardan kimse memnun değil ikisi bir arada olanı almayın diyorlarBu gelen tanıdık vasıtasıyla geldi ücret almadı. Başka cagirsam alır büyük ihtimalle 7 yıl da çok az ya aynen çok çabuk bozulduseninkine maşallah maşallah çalışıyorsa hiç pasına falan bakma benim ki acayip sesler çıkarmaya başladı kurutma da düzgün yapmıyordu yoksa yine bırakmazdım
Bakalım 30 bin gidicek gibi tekrar yaptırmaya niyetim yokKurutma ikisi bir arada ise değiştir onlardan kimse memnun değil ikisi bir arada olanı almayın diyorlar
Birikim mi o neydi gız modundayım bu aralar5.500 ödeme yapıldı
1000 TL harcama yapıldı
Birikim yok tâbi
Hahahaha hepimiz o moddayz neden böyle oldu ki aaaBirikim mi o neydi gız modundayım bu aralar
Gittikçe düşüyor bu meretBugün 3950 TL den gram altın aldım.
İnşallah düşer alalım dicem ama düşmesin ya bu ay altın günü bendeGittikçe düşüyor bu meretbenimde biraz param var yarına fırsat bulsam bende alayım
HAhahaha bu aydan sonra düşsün diyelim o zamanİnşallah düşer alalım dicem ama düşmesin ya bu ay altın günü bende
Merhaba 22ayar mi acaba? Cunku 4200 gözüküyor her yerde. Hayırlı olsunBugün 3950 TL den gram altın aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?