- 23 Ocak 2016
- 35.070
- 51.041
- 598
Yanında mı taşıyorsun altınları çantada asla güvenemem ben öyleEvet zarar olacak tâbi. Cumhuriyeti saklamak zor oluyor ama ya yani benim için öyle nereye gitsem çanta da kalıyor bi gün unutsam pufff diye Uçaro yüzden işçiliksz bilezik rahat.
Bi kere de elime bilezik parası geçmiyor ne yazık ki, altınları ufak tefek biriktirip bi bilezik yapmayı düşünüyorum evet zarar olacak ama kullanımı rahat en azından.
HoşgeldinizzKizlar bendede 6 bilezik vardı hepsini bozup araba için kullandık şimdi ufaktan yine başladım birikime bu ay çok doluyum ödemeler yüksek ama halledicez aranıza katılmak isterim gereksiz alışveriş yapmamak için burası bana bayağı ilham verdi
Başka bırakabilcegum yer Yok eve de hiç güvenmem.Yanında mı taşıyorsun altınları çantada asla güvenemem ben öyle
HoşgeldinizzSelam herkese
Doğum sonrası işten ayrılmıştım ama hibrit çalışma ile geri döneceğim. Çok heyecanlıyım.
Şu an borçlarımız toplam 200 bin civarında ve ödemelerde geriden geliyoruz
İlk hedef onları kapatmak sonrasında birikim dünyasına ben de gireceğim,
Biz de bir süredir şok'tan alıyoruz, ürünlerini sevdim. Kapıya getirmeye ekstra ücret alıyorlar mı?800 TL market harcaması yaptım.
Şokun eve getirme olayını çok seviyorum yahem uyguna hem kapıma geliyor.
700 TL altı alışverişe 35 TL istiyor. Üstü olunca ücretsiz geliyor.Biz de bir süredir şok'tan alıyoruz, ürünlerini sevdim. Kapıya getirmeye ekstra ücret alıyorlar mı?
Aa süpermiş, kullanırım ben bunu700 TL altı alışverişe 35 TL istiyor. Üstü olunca ücretsiz geliyor.
Evet Cidden güzel zaten 2 3 parça alınca 700 TL'yi geçiyor. Ürünleri de iyi ekstra dışardan birşey lazimsa onu da rica ediyorum not kısmında onunla bile ilgileniyorlar sağolsunlar.Aa süpermiş
Bizim burada çok geç getiriyorlar diye siparişi bırakmıştım800 TL market harcaması yaptım.
Şokun eve getirme olayını çok seviyorum yahem uyguna hem kapıma geliyor.
Geç gelince insan sinir oluyor haklısın şimdiye kadar bir kere gecikti benimki diğer siparişlerim hep tam vaktinde geldiBizim burada çok geç getiriyorlar diye siparişi bırakmıştım
Kardeşimin de hep zamanında gelirdi belki bizim bölge yoğundu ondan olmuş olabilir.Geç gelince insan sinir oluyor haklısın şimdiye kadar bir kere gecikti benimki diğer siparişlerim hep tam vaktinde geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?