Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Kızımla da yemeğe çıktık bugün uzun zaman sonra ilkkez 800 de orada harcadım tuvalet eğitimi işi olmasaydı biraz daha uzatır harcama yapardık ama her an orta yere bırakabilir korkusuyla kısa kestim

Kızımla da yemeğe çıktık bugün uzun zaman sonra ilkkez 800 de orada harcadım tuvalet eğitimi işi olmasaydı biraz daha uzatır harcama yapardık ama her an orta yere bırakabilir korkusuyla kısa kestim
Afiyet olsun tuvalet eğitimi iyi olmuş çok harcamamışsın ben de yemek masamızın sandalyelerini değiştirmek istiyordum bayadır geziyorum araştırıyorum 4 binden başlıyor bana 20 bine mal olacaktı ben de döşetmeye karar verdim tanesini 600 den döşeyecek verdim bugün

Teşekkür ederim canım
600 çok iyi bi fiyat bence kılıf bile 300 civarı
Güle güle kullan şimdiden

Ben de bugün 3900 tlden 65 gram bilezik aldım elimize toplu para geçti iş yerimdeki tazminatım da bu ay yatacak galiba onunla da altın alacağım borsaya cesaret edemedim pimpirikli olduğum için bu senenin ilk birikimi

Kızlar elime 50 bin gibi bi para geçecek, kredi kartı borcum 25 bin. O parayla kredi kartımı mı ödeyeyim, yoksa ajda bilezik alıp, kartı gelecek aya mı bırakayım?

Kızlar elime 50 bin gibi bi para geçecek, kredi kartı borcum 25 bin. O parayla kredi kartımı mı ödeyeyim, yoksa ajda bilezik alıp, kartı gelecek aya mı bırakayım?
Borç ödenir ya ben olsam altın yapardım.
Kredi taksitlidir diye düşünüyorum azar azar ödenir.

Borç ödenir ya ben olsam altın yapardım.
Kredi taksitlidir diye düşünüyorum azar azar ödenir.
Bu ayki kart borcum 25 bin de, gelecek aya kalırsa faiz gelebilir. Ben de emin olamadım, altın almak istiyorum aslında

1 Temmuzdan itibaren yazdığım harcamalarımda 13.009 TL olmuş bu sayıya aldığım gram altın ücretini de eklemek gerekiyor mu arkadaşlar acaba?

1 Temmuzdan itibaren yazdığım harcamalarımda 13.009 TL olmuş bu sayıya aldığım gram altın ücretini de eklemek gerekiyor mu arkadaşlar acaba?
Yok bence eklemeye gerek yok. Harcama bunlar, altın birikim sonuçta.
Ekstra ay sonu toplam kaç gram aldığını yazarsın kıyaslamak için

Merhaba kızlar ben de topiği severek takip ediyorum. 1 yıldır minimalizm, az tüketim konularına ilgiliyim. Geçen ay ev aldık ve taşındım. Maaşım olduğu gibi borçlara gidiyor desem yeridir. 15 bin limiti var kredi kartımın. Özellikle arttırmıyorum. Sizin yazdıklarınızı okuyunca her ay karttan 1 gr 24 ayar altın almaya karar verdim. Geri kalanı da alışveriş için kullanırım.

Eviniz hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla oturun inşallah
Her ay aldığınız gramı buraya yazın bizler de b gaza gelelim harcama yapmak yerine altın alırız güzel oluyor ya burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…