- 23 Ocak 2016
- 35.062
- 51.038
- 598
Evet 22 ayar zaten o fiyatlarda genelde de benim kuyumcu piyasaya göre biraz uygun veriyor ama bir başka kuyumcu da 3972 TL fiyat verdiMerhaba 22ayar mi acaba? Cunku 4200 gözüküyor her yerde. Hayırlı olsun
Bugün 24 ayar 4330 a aldımMerhaba 22ayar mi acaba? Cunku 4200 gözüküyor her yerde. Hayırlı olsun
24 ayar biraz daha pahalı bereketli olsunBugün 24 ayar 4330 a aldım
Öyle gerçekten. Teşekkür ederim24 ayar biraz daha pahalı bereketli olsun
Afiyet olsunKızımla da yemeğe çıktık bugün uzun zaman sonra ilkkez 800 de orada harcadımtuvalet eğitimi işi olmasaydı biraz daha uzatır harcama yapardık ama her an orta yere bırakabilir korkusuyla kısa kestim
Teşekkür ederim canımAfiyet olsuntuvalet eğitimi iyi olmuş çok harcamamışsın ben de yemek masamızın sandalyelerini değiştirmek istiyordum bayadır geziyorum araştırıyorum 4 binden başlıyor bana 20 bine mal olacaktı ben de döşetmeye karar verdim tanesini 600 den döşeyecek verdim bugün
Teşekkür ederimTeşekkür ederim canım
600 çok iyi bi fiyat bence kılıf bile 300 civarı
Güle güle kullan şimdiden
Borç ödenir ya ben olsam altın yapardım.Kızlar elime 50 bin gibi bi para geçecek, kredi kartı borcum 25 bin. O parayla kredi kartımı mı ödeyeyim, yoksa ajda bilezik alıp, kartı gelecek aya mı bırakayım?
Bu ayki kart borcum 25 bin de, gelecek aya kalırsa faiz gelebilir. Ben de emin olamadım, altın almak istiyorum aslındaBorç ödenir ya ben olsam altın yapardım.
Kredi taksitlidir diye düşünüyorum azar azar ödenir.
O zmn borcu öde bu sefer de ona faiz biner hiç gerek Yok. Kalan 25 e altın al Ajda gelmez tâbiBu ayki kart borcum 25 bin de, gelecek aya kalırsa faiz gelebilir. Ben de emin olamadım, altın almak istiyorum aslında
Elime para gelene kadar biraz daha düşüneyim bakalımO zmn borcu öde bu sefer de ona faiz biner hiç gerek Yok. Kalan 25 e altın al Ajda gelmez tâbi
Ben olsam önce borcu öderdim bankalarla bu tarz işlerde titizimdirKızlar elime 50 bin gibi bi para geçecek, kredi kartı borcum 25 bin. O parayla kredi kartımı mı ödeyeyim, yoksa ajda bilezik alıp, kartı gelecek aya mı bırakayım?
Yok bence eklemeye gerek yok. Harcama bunlar, altın birikim sonuçta.1 Temmuzdan itibaren yazdığım harcamalarımda 13.009 TL olmuş bu sayıya aldığım gram altın ücretini de eklemek gerekiyor mu arkadaşlar acaba?
Tamamdır sağol canımYok bence eklemeye gerek yok. Harcama bunlar, altın birikim sonuçta.
Ekstra ay sonu toplam kaç gram aldığını yazarsın kıyaslamak için
Eviniz hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla oturun inşallahMerhaba kızlar ben de topiği severek takip ediyorum. 1 yıldır minimalizm, az tüketim konularına ilgiliyim. Geçen ay ev aldık ve taşındım. Maaşım olduğu gibi borçlara gidiyor desem yeridir. 15 bin limiti var kredi kartımın. Özellikle arttırmıyorum. Sizin yazdıklarınızı okuyunca her ay karttan 1 gr 24 ayar altın almaya karar verdim. Geri kalanı da alışveriş için kullanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?