Merhaba canımHellöö geldim kızlar yettim anamBirikimler nasıl gidiyo kızlar? yaz dönemi düğün dönemi, genelde birikmiyo gidiyo
Maşallah hem borçlarınızı ödemiş hem de birikim yapmışsınız, Allahım bereketini artırsınMerhaba canım
Haziran Temmuz ve Ağustos maaşının bir kısmı altın ve euro borcu ödemekle geçti ve cok şükür borçlarım bitti
Ödenen borçlar 700 euro, 20 bin tl ,2 çeyrek altın, 2 cumhuriyet altını, 11 gr 24 ayar altın
Bu ayın maaşıyla birikim için 5 gram altın almak nasip oldu çok şükür
Allah bol bereketler versin kazançlarımıza
Yaz mevsimi düğünler, sünnetler, gelen giden oluyor ,kendim için yenilik istedim giysi ayakkabı vs aldım oğlanlar yaz tatilinde buradalar onların da ev yemekleriyle özlem gidermesi için elimden geldiğince çaba gösteriyorum böylelikle oldukça harcamalı geçiyor hayırlısı olsun, sağlık, huzur, afiyet daim olsun
Ben de durumlar bu şekilde
Amin ,Allah razı olsun canımMaşallah hem borçlarınızı ödemiş hem de birikim yapmışsınız, Allahım bereketini artırsın
Güle güle kullan canım1200 liraya vil**da turbo 2 in 1 aldım, 2 taksit yaptırdım. Onun haricinde harcama yapmadım haftasonu ✌✌
Memnun kalırsanız söyler misiniz radarımda o alet1200 liraya vil**da turbo 2 in 1 aldım, 2 taksit yaptırdım. Onun haricinde harcama yapmadım haftasonu ✌✌
Ben de bir süredir merak ediyordum, umarım iyidirMemnun kalırsanız söyler misiniz radarımda o alet
Çok iyi canımKızlar altın düşüşte çeyrek 177 TL düşmüş
Eki Görüntüle 3632282
Geçen hafta aldığım gram altından zarar ettimKızlar altın düşüşte çeyrek 177 TL düşmüş
Eki Görüntüle 3632282
Uzun vadeli alıyorsan zarar etmezsinGeçen hafta aldığım gram altından zarar ettim
Markete bi kere gidince 5 bin gidiyoAyın 1'inden bugüne yani 20 gündür 25 bin TL harcamism çoğunluğu borç ve market harcaması öyle ekstra keyfi birşey yokbakalım ay sonuna kadar ne gidiyor.
Bide bu ay sürekli annemde veya kaynanamdaydm yanii evde o kadar kalmadım bile daha çok harcanırdiMarkete bi kere gidince 5 bin gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?