Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Hellöö geldim kızlar yettim anam Birikimler nasıl gidiyo kızlar? yaz dönemi düğün dönemi, genelde birikmiyo gidiyo
Merhaba canım

Haziran Temmuz ve Ağustos maaşının bir kısmı altın ve euro borcu ödemekle geçti ve cok şükür borçlarım bitti
Ödenen borçlar 700 euro, 20 bin tl ,2 çeyrek altın, 2 cumhuriyet altını, 11 gr 24 ayar altın

Bu ayın maaşıyla birikim için 5 gram altın almak nasip oldu çok şükür

Allah bol bereketler versin kazançlarımıza

Yaz mevsimi düğünler, sünnetler, gelen giden oluyor ,kendim için yenilik istedim giysi ayakkabı vs aldım oğlanlar yaz tatilinde buradalar onların da ev yemekleriyle özlem gidermesi için elimden geldiğince çaba gösteriyorum böylelikle oldukça harcamalı geçiyor hayırlısı olsun, sağlık, huzur, afiyet daim olsun

Ben de durumlar bu şekilde

Maşallah hem borçlarınızı ödemiş hem de birikim yapmışsınız, Allahım bereketini artırsın

Bugün 1850 liralık alışveriş yaptım. Haftayı kapatırım bunla muhtemelen.

Ayın 1'inden bugüne yani 20 gündür 25 bin TL harcamism çoğunluğu borç ve market harcaması öyle ekstra keyfi birşey yok bakalım ay sonuna kadar ne gidiyor.

Markete bi kere gidince 5 bin gidiyo
Bide bu ay sürekli annemde veya kaynanamdaydm yanii evde o kadar kalmadım bile daha çok harcanırdi
Demin 1100 TL markette harcadım klasik domates, peynir gibi şeyler o da bi kaç günlük yani. Diğer gıda harcamalarıni daha yapmadım bile :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…