Güle güle kullan canımBugün ajda aldım kızlar, 10 gr 41800 lira. Eşimden ve annemden borç aldım biraz
Teşekkürler arkadaşım, Allahım hepimize hayırlısıyla bol bol nasip etsinGüle güle kullan canım
Altın borcu ile ne iş yaptınızAjda geçen sene dedem 2 tane hediye almıştı ben de 2 tane aldım toplam 100 bin ödedik sadece 20 bin arttı bozdurursam 120 bin tl o da yatırım değil bence kazanmamış yani ve sevmiyorum takmayı. Min %40 olsa iyi. Sadece enflasyona koruyor. 400 tlden aldığım altın borcunu 2000 de ödedimama o altın borcuyla yaptığım iş daha da kazandırdı. Kredi çekip yine 1+1 ev düşünüyorum 1 milyon çeksem 35 40 ödemesi 20 kira olsa 1 sene sonra 30 böyle böyle amorti edecek. Altın alıyorum da bozdurup duruyorum. Belki borsa eğitimi alırım. Bi arkadaşım ciddi kazanç sağladı 1 senedir çalışmıyor günlük al sat yapıp geçiniyor. Bes annemin yine güzel birikimi oldu. Bizim için mecburiyet pasif gelir çünkü özeldeyiz karı koca. Çocuğumu özelde okutmak istiyorum en azından ona 20 senelik bir birikim hedefim var
Ev yaptırdık kredi çekmeyi düşünüyorum ama bilmiyorum evim var bir de yakın zamanda ailemden ev düştü payıma inşaat halinde faiz yüksek epey kararsızımAltın borcu ile ne iş yaptınız
1 milyona ev nerede var . Üstüne ekleme mi yapacaksınız
Kuyumcu taksit yapıyor mu tek çekim mikredi kartına bilezik alınca kart borcum 40-50 binlere çıktıyoksa benim duracağım yoktu.. herşey hoşuma gidiyor herşeyi almak istiyorum
Biz her ay ortalama 20 gram alıyoruz cok şükür.
Ben de kendime önümüzdeki hafta 30 gram adana burması alacagim inşallah kızlar.
Altın severim ben.
Rabbim helal kazanclar nasip etsin hepimize inşallah
MaşaAllah
20 gr çok iyi
Rabbim bana da nasip etsin
Maaşınız toplam ne kadar
Hayırlı olsun canım güle güle güzel günlerde kullan artsın eksilmesin bereketli olsunBugün ajda aldım kızlar, 10 gr 41800 lira. Eşimden ve annemden borç aldım biraz
Aminn hepimizin inşallahHayırlı olsun canım güle güle güzel günlerde kullan artsın eksilmesin bereketli olsun
Güle güle kullan canım mutfak robotunu2950 liraya mutfak robotu aldım 3 taksit yaptırdım.
1000 lira da market alışverişi yaptım.
Hafta harcamalı gidiyor
Ben cimriym ya bakma senn jsjsjs hani varyemez tipler var ya biraz biraz onlar gibiyimgeçen kardeşlerimle oturduk işte çocukluktan bahsettik okul zamanları falan dediler ki sen o zamanlar da harçlığını yemez biriktirirdin.. bi an dank etti o yaşlardan beri biriktirme çabasndaym ama elimde de tek şey yok tabi yine vazgeçmiyorim 2 kuruş geçse elime hop köşeye atarım.
Küçük bir yerdeyim öyle dışarda yapacak bir aktivite yok aileler arası buluşmalar falan olsa hep beraber harcarız en fazla 300 500 gider o da ayda 1 2 olur kozmetiklere meraklı değilimdir parfüm, deodorant ve çok az makyaj malzemem var. ev esyalrim yeni zaten ekstra birşeye ihtiyaç duymam haa duysam bile çok elzem birşeyse alırım değilse zaten kiradym der dururum. Kıyafetde birşeyi çok beğenirsem alırım yani sürekli sürekli alışveriş yapmam. Bi kızıma kismam o da benden çok annem babam alışveriş yapar ordan kârdaym. Son 1 yıldır kira derdim yok şükür görümcemin memleketteki evindeym tadilatıni yaparım ederim o kadar ilk yıl çok masraf yapmıştım. Yani başka neye para harcanır ki bilmem gıda dışında tâbi o konuda bizde kısmıyoruz.
Ben kendımı durduramadıgım ıcın maasımdan esıme her ay yatırım ya da araba borcu gıbı şeyler ıcın para yolluyorum.
Her ay bana en az 25 bın para kalıyor sahsım için
Ama her ay bır gram alsam kar yanı benım amacım bune büyük hedef
Ücretsiz izne çıkacağım için artık maaşım olmayacak kızlar. Harcama kısıtlamamı yüzde yüz gerçekleştiremesem de baya yol kat ettim. İzne çıkmadan 5 ajda yapsam diyordum, oldu çok şükür.
En çok ekstra harcamam oyuncağa gidiyordu. Bez vs zaruri ihtiyaçlar. Oyuncak çeşidimizi de tamamladığımı düşünüyorum, ekstra bir şey çıkmazsa.
Bundan sonra harcamalarım minimumun da altına iner artık. İnternetten aldığım ajdayı, 3 taksit yapmıştım. Kredi kartı ekstre günümü değiştirince, taksitin biri bu ödemeye yansımayacak, diğer aya yansıyacak. Onu eşim ödeyecek artık mecbur
Şu an tam hatırlamıyorum da o günlerde çok faydası olmuştu. Ayın 7sinden 28ine almıştım galibaÖdeme günü iyi olmuş .
Ayın kaçıyken kaçı yaptınız
Teşekkürler abla, karaca'nın çok beğenilen bi modeli varmış onu aldım, uzun süredir ihtiyacımdı. Geçen ay 3700e almıştı arkadaşım, indirimi görünce hrmen aldımGüle güle kullan canım mutfak robotunu
Aldıkların da bereketli olsun
Bende uzun zaman oldu hiç altın almadım. Eşimin ortaklardan biri ayrıldı ona para vermeye uğraştıkları için bi iki ay biraz sıkışık olacakmışlaraltın da düşecek vakti buldu hiç birimizden birşey çıkmıyor
Gümüş mü aman kalsın Gümüşü tek kullandığım yer Instagram hesabım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?