Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Tebrik ederim sizinki gerçekten köklü bir değişim olmuş. Bilinçlenip hayatınızı buna göre düzene koymuşsunuz bu herkesin yapabileceği bir şey değil. Böyle hikayeler çok motive edici oluyor. Gümüş pek bildiğim bir alan değil ama altın almaya gayret edeceğim

İnternetten yumuşatıcı vs aldım 500 lira, market alışverişi yaptım, 850 lira. Çocuklarla parka kafeye gittik, 650 lira tuttu.

Bizde de ben zorlamasam birikim falan olmuyor, kocam asla harcamayı bilmez. 10bin ver akşama harcar gelir. Ben de günlere girdim. Maaş yattığı gibi günleri ödüyorum para olmayınca kocam da harcayamıyor
Bizde de o kişi benim şükür biraz dizginledim

Bizde de o kişi benim şükür biraz dizginledim
Ya ama emeklerimize acıyorum cidden. Kaç senelik evliyiz, ikimiz de çalışıyoruz... zor bela bu sene başında bi araba aldık çok şükür ama borcu da daha bitmedi. Çocuklar var ileriyi de düşünmek lazım
Hayır bi de kocam alır arkadaşlarını yemeğe, pikniğe falan götürürdü. Ne alaka yani, niye?
Benim önünü almam gerekiyordu. yine paramız yok ama en azından nereye gittiğini biliyorum

Zaten elde olan parayı hemen altın yapmak lazım yoksa harcanıyor

Çocukların biraz birikmişleri vardı, 1 gram 24 ayar aldım, 4350 lira.
Geçenlerde bahsettiğim para elime geçti, 42 bin liradan 10 gram ajda aldım. Bu ay bereketli oldu şükür
Kumbarada bekleyen paralara da arada el atıp değerlendirmek lazım. Bizde de bayramdan kalan birikmişleri var çocukların onlarla euro alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…