Devamında yazdım ya elimde hiç bir şey yok diye nereye gitti ne oldu hiç bilmiyorumÇocukken biriktirdiklerinizi sonrasında nasıl değerlendirdiniz , onlarla ne aldınız ya da onları ne yaptınız
Onlarda öyle sanmış işteBir iki ay sıkışıklıkla , 1 ortağı çıkarabiliyorlarsa ne âlâ
İsim olarakGümüş instada nasıl kullanılıyor ? Soy isim mi
Bugün 3950 TL den gram altın aldım.
1 Temmuzdan itibaren yazdığım harcamalarımda 13.009 TL olmuş bu sayıya aldığım gram altın ücretini de eklemek gerekiyor mu arkadaşlar acaba?
Ben hiç kullanmam860 liralık yumuşatıcı stoğu yaptım, bir kaç ay rahatlatır beni
Amin , inşallah
100 binden az fazla gelirimiz var
Her ay 20 gr altın 4.500 tl den 90 bin tl yapar
20-30 binle ayı döndürebiliyorsanız ne güzel .
Maaşımın neredeyse tamamı Sadece marketten gıdaya gidiyor , her ay en az 30–35 bin . Sadece ben Ve oğlum ..
Kira olmadığı belli zaten .Ev kirası yok çok şükür.
Onun dışında kalan tutarla gecinebiliyoruz çok şükür.
Kira olmadığı belli zaten .
Markete aylık ne kadar gidiyor . Sadece gıda ürünlerine
Market alışverişi her şey var bu harcamamdaHarcamalara neler dahil?
Ona göre yorum yapmak gerekir
Evet sıvı deterjan kullanınca yumuşatıcıya gerek kalmıyor hiçBen hiç kullanmam
Çamaşırlarım kullananlarınkinden daha yumuşak olur
Biraz sirke döküyorum .
Deterjan da sıVı kullanıyorum
Amin inşallah güzel bir araban olsun hiç harcaman neredeyse yok gibi bir şey bu topiğin en çok altın yapanı sen olursun benceKonuyu sonunda baştan sona okumayı tamamlayabildim . Kendimi tebrik ve takdir ediyorum
Ben dahil herkesin birikimi ve yatırımı güzel yerlerde değerlensin
Ben de kendimden bahsedeyim
Kıyafet ayakkabı çanta kozmetik malzeme makyaj malzemesi hiç almıyorum neredeyse . Sadece güneş kremi .
Kuaföre hiç gitmem ( sadece ağda )
Taksiye binmem
Dışarıda kahVe yılda 2 kere falan alırım . Çay hiç almam .
Sigara alkol kullanmıyorum
Asitli içecek almam
Abur cubur çok nadir alıyorum .
Marketlerden aktüel ürün , tabak çanak hiç almam .
Eskiden her gün 4-5’er top dondurma alırdım . Şimdi koca yaz bitecek 1 kere kendime 1 top aldım . 3 kere oğluma 1 er top aldım .
Temizlik malzemesi de neredeyse hiç almam . Yerleri ve silinecek her yeri arap sabunu , karbonat , sirke ile ya da karanfil suyuyla silerim .
Şampuan vücud kremi losyon vs de almam . Sadece hakiki doğal zeytinyağlı sabun kilolarca alıp hem banyoda hem el sabunu olarak onu kullanırım .
Kafeste yetiştiği için ve hormonları da bozduğu için tavuk da almam ..
Maaşımla işe gidiş yol ücreti , oğlumun okul masrafları ( çok yakın yürüyerek gidiyor , okulda etüt olmuyor ) Ve markete gıdaya gidiyor ..
Benim maaşımın neredeyse tamamı gıdaya gidiyor .
Sadece oğlum ve ben , 2 kişiyiz ..
Hiç bir şey israf olup çöpe gitmiyor .
Markete az harcamayı nasıl yapıyorsunuz ?
Marketi kısıp parayı artırmam gerekiyor .
Bu konuda fikirlerinize açığım ..
Rabbim bana kolaylıkla araba almayı nasip etsin
Amin inşallah güzel bir araban olsun harcaman neredeyse yok gibi bir şey bu topiğin en çok altın yapanı sen olursun benceKonuyu sonunda baştan sona okumayı tamamlayabildim . Kendimi tebrik ve takdir ediyorum
Ben dahil herkesin birikimi ve yatırımı güzel yerlerde değerlensin
Ben de kendimden bahsedeyim
Kıyafet ayakkabı çanta kozmetik malzeme makyaj malzemesi hiç almıyorum neredeyse . Sadece güneş kremi .
Kuaföre hiç gitmem ( sadece ağda )
Taksiye binmem
Dışarıda kahVe yılda 2 kere falan alırım . Çay hiç almam .
Sigara alkol kullanmıyorum
Asitli içecek almam
Abur cubur çok nadir alıyorum .
Marketlerden aktüel ürün , tabak çanak hiç almam .
Eskiden her gün 4-5’er top dondurma alırdım . Şimdi koca yaz bitecek 1 kere kendime 1 top aldım . 3 kere oğluma 1 er top aldım .
Temizlik malzemesi de neredeyse hiç almam . Yerleri ve silinecek her yeri arap sabunu , karbonat , sirke ile ya da karanfil suyuyla silerim .
Şampuan vücud kremi losyon vs de almam . Sadece hakiki doğal zeytinyağlı sabun kilolarca alıp hem banyoda hem el sabunu olarak onu kullanırım .
Kafeste yetiştiği için ve hormonları da bozduğu için tavuk da almam ..
Maaşımla işe gidiş yol ücreti , oğlumun okul masrafları ( çok yakın yürüyerek gidiyor , okulda etüt olmuyor ) Ve markete gıdaya gidiyor ..
Benim maaşımın neredeyse tamamı gıdaya gidiyor .
Sadece oğlum ve ben , 2 kişiyiz ..
Hiç bir şey israf olup çöpe gitmiyor .
Markete az harcamayı nasıl yapıyorsunuz ?
Marketi kısıp parayı artırmam gerekiyor .
Bu konuda fikirlerinize açığım ..
Rabbim bana kolaylıkla araba almayı nasip etsin
Kurutma makinesi de yumuşatıcıya gerek bırakmıyor zaten bir tek Yumoş alırdım ben o da boykot olunca tamamen bıraktımEvet sıvı deterjan kullanınca yumuşatıcıya gerek kalmıyor hiç
Ben de vatan kaynana çatlatan aldım yumuşatıcı olarakKurutma makinesi de yumuşatıcıya gerek bırakmıyor zaten bir tek Yumoş alırdım ben o da boykot olunca tamamen bıraktım
Aa o neymiş ilk defa duydumBen de vatan kaynana çatlatan aldım yumuşatıcı olarakismi çok komik
Elti çatlatan ve görümce çatlatan da var onları da aldımAa o neymiş ilk defa duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?