Alışveriş Sınırlama ve Birikim

İkisi de baya öksürüyorlar, olmadı yarın hastaneye gitcem bi, aile boyu hastayız, sağolasın canım
Ah ah kıyamam inşallah şifa bulursunuz bence de bi doktora görünün bi kaç ilaç süreci hızlandırır belki tekrar geçmiş olsun size
Yıllık 15 bin mi
Evet 15 çok ucuz oluyor bide düşün yani koca bahçeleri olur. Bende şuan görümcemin müstakil evindeyim benden kira almıyor sağolsun tam 2 yıldır oturuyorum ama ilk taşındığım yıl baya eksiği vardı onları tamamladm.
Neden en pahalı doğalgaz orada
Doğalgaz hattı yburadan geçip Türkiye'yenin diğer illerine gider hemde uzun yıllardır ve burası daha 8 10 yıl falan olacak doğalgazla tanıştı abonelik az olduğu için pahalıymış yani geçen yıla kadar da öyleydi şuan tam emin değilim.

Ev kirası çok ucuzmuş gerçekten orada kesin altın yapılır bak

Uyudum ,uyandım maaş yatmışken akacak kan damarda durmaz misali
Ödenecek paraları hesapta durdurmadım
Kredi kartı borcumu sıfırladım 17463 tl ama zaten haftalar öncesinde yapıla gelen harcamalar bildirimlerini de yapmıştım
2 gündür bahsettiğim meşhur 4250 tl de gönderildi
Aniden bir hafiflik geldi üzerime
Şimdi rahat uyuyabilirim

En kısa zamanda biter inşallah daha temkinli harcamalar yap 5 10 demeden köşeye at binlere ulaştı mı direk karta gönder o borçta biter Allah'ın izniyle.
Aslinda kendı harcamak değil de başka sıkıntılar çıktı.
Bakalım hayırlısı olsun artık.
Hedefım nısana kadar bitirmek.

UOTE="albatroza, post: 80409195, member: 1088026"]
İnşallah hemen biter canım, bazen böyle borçlu dönemler oluyor
[/QUOTE]
Evet aynen.
Bazen elimizde olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…