Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Şuan sağlık ocağına doğru gidiyorum gebelik için kan testi vereceğim normalde o kadar isterdim ki olsun ama şu an hiç istemiyorum. Hani sağlık sorunlarım var demiştim ya onlarla uğraşıyorum işin başında gittiğim her doktora sordum gebelik olursa sıkıntı olur mu diye hayır olmaz sadece süt hormonu tedaviyi biraz etkiler dedi dün ise tekrar sorduğumda öyle bir ihtimal var dediğimde de keşke hamile kalmasaydın kortizon iğnesi kullanacağız sana ki dün bir doz kullandık, çok ağır bir iğne %99 ihtimalle bebeğe geçmez ama yüzde bir ihtimal her zaman var dedi ve ben o yüzde bir ihtimali göze alamıyorum hamileysem tedaviye devam etmek istemem ki aşırı gerginim tedaviyi de bırakamam ya da bırakmak zorunda kalırım bilmiyorum o yüzden çok gerginim şu an İnşallah hamile değilimdir.

Neyse hayırlısı o olsun canım hakkında ama stresten kaynaklıdır muhtemelen korkma

Çok geçmiş olsun canım. Hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah

Günaydın hayırlı cumalar bereketli cumalar Varyemez neredesin arkadaşım günaydın yazardın hemen

Bende ilk onun mesajını aradım ama yoktu
Güüünaaaaaaaayyyyyyyyyyydııııiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
Kızlar çok şükür bugün de uyandım aranıza katıldım
Rabbime sonsuz kere hamd olsun

Okulda nöbetçiydim erkenden okula geldim ders çocukların getirdiği soruları çözme derken anca vakit buldum

Herkese mutlu huzurlu hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…