- 24 Ağustos 2015
- 3.304
- 3.929
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece market 40 tutması da çok normal gelmedi banaAraba masrafıyla 35
Ya da faturalarla 35 çok iyi
Benim sadece market 40 tutuyor
Nasıl azalır hiç bir fikrim yok
Sizin ekstra çok alışverişiniz yoktu diye hatırlıyorum, sadece market için 40 bana da fazla geldi. Biz gıdayı kısmıyoruz hiç ama market en fazla geldiği ay 20 olur bizimAraba masrafıyla 35
Ya da faturalarla 35 çok iyi
Benim sadece market 40 tutuyor
Nasıl azalır hiç bir fikrim yok
Sadece market 40 tutması da çok normal gelmedi bana
Sizin ekstra çok alışverişiniz yoktu diye hatırlıyorum, sadece market için 40 bana da fazla geldi. Biz gıdayı kısmıyoruz hiç ama market en fazla geldiği ay 20 olur bizim
Kaç kişisiniz öyle. Bizde yeme içmeden o kadar kismayz bu ay çık evde kalmadık diye az gitti taş patlasn 25 gitsin günlük mesela 1 gitse bile 30 yapar 40 bana çok çok geldi. Sizde yazmaya çalışın gıdayı bazı şeyler 2 günde yenilmesinBuraya daha önce yazmıştım.
Ekstra harcama yapmıyorum
Marketten aldıklarımı da yiyoruz hiç çöpe gitmiyor . Lakin çok yiyoruz![]()
Kaç kişisiniz öyle. Bizde yeme içmeden o kadar kismayz bu ay çık evde kalmadık diye az gitti taş patlasn 25 gitsin günlük mesela 1 gitse bile 30 yapar 40 bana çok çok geldi. Sizde yazmaya çalışın gıdayı bazı şeyler 2 günde yenilmesin
Sınır getirin. Dışarda yemek yemek veya istemek ayda 3 4 e indirin. Kendinizi haftalık tek seferlik market alışverişlerine odaklayn. O gün birşey lazım ve yoksa da yok diyip başka birşey yemeye çalışın yanii hemen gidipte almayın.Ben ve 13 yaşındaki oğlum .
Ohh bee çok doydum bile diyemiyorum hiç .
Buna rağmen her gün bu şekil nasıl gidiyor anlamıyorum .
Sadece 1 gündekini atayım mesela bunlar sadece yiyecek . İçme suyunu da dağdan kaynak suyundan doldurdum . Her gün bu tarz .
Sınır getirin. Dışarda yemek yemek veya istemek ayda 3 4 e indirin. Kendinizi haftalık tek seferlik market alışverişlerine odaklayn. O gün birşey lazım ve yoksa da yok diyip başka birşey yemeye çalışın yanii hemen gidipte almayın.
Bilmiyorum aklıma bi bu geldi
Bunun için kendinizi suçlamaya gerek yok bu küçük hesapları yapmamıza sebep olan ekonomi berbat..Burada dışarıda yemek yok . Tatlı var . Onu da 1 tane alıp oğlumla bölüşüyoruz
Canımın çektiği bir waffle bile alıp yiyemeyeceksem neden bu kadar zorluğa rağmen üniversite kazanıp okuyup kpss çalışıp kazanıp atanıp üstüne bir de yaklaşık 20 yıldır çalışıyorum ki düşüncesine kapılıyorum arada . Bir de , bir dünya kalem ekstra masrafım yokken ve bunca yıldır çalışmama rağmen hâlâ niye arabam yok düşüncesi . Böyle bir kısır döngüye düşüyorum . { Bu arada canım waffle 60 kez istiyorsa , 1 inde alıyorum . Her istediğinde de değil } 1 waffle = 280 TL
Altın ne kadar uçmuş ya bereketli olsun inşallahKrediler, kredi kartları ödemesi sonrası 1 gr için bütçe ayırdık.
1 gr 4645 tl aldım.
Damlaya damlaya göl olur
Büyük alışverişe haftasonu çıkacağız.
En elzem şeyleri aldım.
Market alışverişi 1300 tl tuttu.
Evet 3 kuyumcu gezdimAltın ne kadar uçmuş ya bereketli olsun inşallah![]()
![]()
En son 4580e almıştım, nerdeyse 100 lira artmış. Bereketli olsunEvet 3 kuyumcu gezdim
4715, 4700 tl ve 4645 tl hepsinde fiyat farklı
Çocuk olunca anca 3 tane gezdim![]()
Çeyrek 8 bine doğru gidiyor bu hafta altın uçuşta 7632 TL şuan çeyrek 7 bini görecek derken 8 bine çıkıyorEn son 4580e almıştım, nerdeyse 100 lira artmış. Bereketli olsun![]()
İncir markette 350ydi burdaKızlar Allah dar gelirlilere yardım etsin şeftali kilosu 100 TL incir 120 TL çilek şuan mevsimi piyasada yok gibi bir şey fındık fıstığa hiç girmiyorum bile bu yaz yenecek ucuz meyve üzüm ve karpuz diğer meyveler lüks olmuş artık işsizlik almış başını gidiyor bu devirde birikim de hiç kolay değil
Bursa'da çarşı pazarında da bi ara 300 dü şuan pazarda iri siyah incir 150 TLİncir markette 350ydi burda![]()