• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Anladım tatlım o hepa filtre bildiğim hepsinde var motora toz kaçmasını engellemek için 😘
Şarjlı süpürgelerde bahsettiğim gibi yok ama. O yönden çok rahattı benim şarjlı süpürgem. Direkt içini boşaltıveriyordum. Bunu temizlemek için her süpürme sonrası yıkamak lazım bence, iyi temizlenmiyo değilse.
Benim de şarjlı süpürgem bozuldu, philipsti. Şimdilik fantomla idare ediyorum yapışana kadar

Varyemez Varyemez bak bunun üzerini silkelemen gerekiyor en son ne zaman açtığımı bilmiyorum çünkü her yer toz oluyor ama diğerleri öyle değil poşete boşaltıyorsun o kadar

Eklentiler

• 1000086088.webp
    1000086088.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 30
Varyemez Varyemez bak bunun üzerini silkelemen gerekiyor en son ne zaman açtığımı bilmiyorum çünkü her yer toz oluyor ama diğerleri öyle değil poşete boşaltıyorsun o kadar
Bi de bunu temizlesen bile kalıyor tozu, asla tam temizlenmiyor. Ama çekişi ve verdiği his çok güzel.

Varyemez Varyemez bak en son ne zaman temizledim hatırlamıyorum demiştim küçücük kaldı ne çok pislik varmış senin için verdiğim bu mücadeleyi anla lütfen :KK70:

Ayy temizlemiş oldum iyi oldu o kadar açmak istemiyordum ki 😂
1000086088.webp
1000086089.webp

Tamam tatlım hatırladım
Arnica vardi dikey kablolu süpürge bir zamanlar
Çocukların babasının evinde bırakıp geldiğim 🤣🤣🤣🤣

Senin kız kardeşe sor bakalım 350 watt olanı mı 450 watt olanı mı alayım?

Back
X