- 6 Ağustos 2010
- 40.911
- 73.493
- 1.123
Yani diğerini mi tavsiye ediyor?Kardeşime sordum baktı özelliklerine diğerinin watı biraz daha yüksekmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani diğerini mi tavsiye ediyor?Kardeşime sordum baktı özelliklerine diğerinin watı biraz daha yüksekmiş
Şarjlı süpürgelerde bahsettiğim gibi yok ama. O yönden çok rahattı benim şarjlı süpürgem. Direkt içini boşaltıveriyordum. Bunu temizlemek için her süpürme sonrası yıkamak lazım bence, iyi temizlenmiyo değilse.Anladım tatlım o hepa filtre bildiğim hepsinde var motora toz kaçmasını engellemek için![]()
Watı yüksek almışken watı yükseğini alsin diyor ama onunki de iyiymiş vekimiYani diğerini mi tavsiye ediyor?
Bi de bunu temizlesen bile kalıyor tozu, asla tam temizlenmiyor. Ama çekişi ve verdiği his çok güzel.Varyemez bak bunun üzerini silkelemen gerekiyor en son ne zaman açtığımı bilmiyorum çünkü her yer toz oluyor ama diğerleri öyle değil poşete boşaltıyorsun o kadar
Tamam tatlım hatırladımVaryemez bak bunun üzerini silkelemen gerekiyor en son ne zaman açtığımı bilmiyorum çünkü her yer toz oluyor ama diğerleri öyle değil poşete boşaltıyorsun o kadar
Allah razı olsun canım benimVaryemez bak en son ne zaman temizledim hatırlamıyorum demiştim küçücük kaldı ne çok pislik varmış senin için verdiğim bu mücadeleyi anla lütfen
Ayy temizlemiş oldum iyi oldu o kadar açmak istemiyordum ki
Eki Görüntüle 3653873 Eki Görüntüle 3653870
Bunun çevresine ıslak mendil sar ya da tül çorapVaryemez bak bunun üzerini silkelemen gerekiyor en son ne zaman açtığımı bilmiyorum çünkü her yer toz oluyor ama diğerleri öyle değil poşete boşaltıyorsun o kadar
Aa ne güzel kolaylık olurBunun çevresine ıslak mendil sar ya da tül çorapköyde kullanıyoruz bundan kolay oluyor öyle temizliği
O diyor ki almışken yüksek watlıyı alsın diyor biz gittiğimizde bayideki adam çok ilgilenmedi bunu aldım ama bak bir üstü olduğunu bilmiyordum diyorSenin kız kardeşe sor bakalım 350 watt olanı mı 450 watt olanı mı alayım?
Evet direkt çıkarıp at çöpeAa ne güzel kolaylık olur
Evet bahsettiğim buydu. Açtığım an uçuşuyor eve.Varyemez bak en son ne zaman temizledim hatırlamıyorum demiştim küçücük kaldı ne çok pislik varmış senin için verdiğim bu mücadeleyi anla lütfen
Ayy temizlemiş oldum iyi oldu o kadar açmak istemiyordum ki
Eki Görüntüle 3653873 Eki Görüntüle 3653870
Allah razı olsun canımO diyor ki almışken yüksek watlıyı alsın diyor biz gittiğimizde bayideki adam çok ilgilenmedi bunu aldım ama bak bir üstü olduğunu bilmiyordum diyor
Sorma ya yıkadım bir de o alt süpürge komple yıkanıyormuş bir zamanlar modayken bunu ne çok almak istemiştimAllah razı olsun canım benim
Bahaneyle sana toz aparatını temizlettim ya![]()
Balkonda açtım her yere toz uçtu alerjim de var bir de ama bir zamanlar da bunlar modaydı daha Dyson robot süpürge annesinin karnında bile yoktuEvet bahsettiğim buydu. Açtığım an uçuşuyor eve.
Çorap pahalı atamam dursun böyleEvet direkt çıkarıp at çöpe
Ucu yırtılandanÇorap pahalı atamam dursun böyle![]()
Senden de Allah razı olsun canım temizlemiş oldumAllah razı olsun canım![]()