• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Merhaba canım 2010 yılından beri kadınlar kulübünde birikim çoğunlukla üzerine yazıyorum

48 yaşındayım
21 ve 18 yaşlarında üniversite öğrencisi evladım var Allah'a emanet
Bekarım 22 senelik evliliği tek celsede 2.5 sene önce bitirdim
25 yıllık öğretmenim, memleketimde çalışıyorum

Gezmeyi ,kitap okumayı, sosyal medyada ekonomi ,kişisel gelişim ve de yemek sayfalarını takip etmeyi ,mutfak işleriyle uğraşmayı, sokak hayvanlarını beslemeyi , öğrencilerime sınava hazırlık süreçlerinde soru çözümleri konusunda yardımcı olmayı, insanlarla sohbeti ve tecrübelerinden istifade etmeyi severim
Çok memnun oldum hocam. Yazdıklarınız beni de duygulandırdı, sağlık olsun. Rabbim sizin için en hayırlılarını nasip etsin afiyetinizi nasip etsin🥰 dün annemler bizdeydi, okudum yazınızı ama cevaplayamadım. İsmimi değiştirdim forumda bir de 😊

Dün hep evdeydim, hiç para harcamadım. Annemler bizdeydi. Evin eksiklerini eşim aldı, ilk defa mercimek çorbası yaptım ben🤭🤭
Mutfakta çok çeşit çeşit şeyler yapmayı bilmiyorum
En çok hamur işi ve kurabiye yapmayı seviyorum🥰
Yemek de yapmak istiyorum artıkınnn

Günaydın
kasım ayında aylık 5 bin harcayacagima söz vermişim bu sekilde yapmak için herseydem boşveriyorum 🤭
bazen eşime aldırtıyorum nabim harcamamak için :KK8::KK8:
Ee o zaman ben de eşime aldırayım 🤣şeker bitti evde bugün şeker almam lazım eşime söyleyim o alsın bari kuzum olur mu 🤣

Dün hep evdeydim, hiç para harcamadım. Annemler bizdeydi. Evin eksiklerini eşim aldı, ilk defa mercimek çorbası yaptım ben🤭🤭
Mutfakta çok çeşit çeşit şeyler yapmayı bilmiyorum
En çok hamur işi ve kurabiye yapmayı seviyorum🥰
Yemek de yapmak istiyorum artıkınnn
Hamur işini yapan yemeği hayli hayli yapar.

Dün Pentiye girdim bir alana bir bedava mı öyle bir şey yazıyordu önceden Pentiden alırdım ama artık alınacak gibi değil iç çamaşırı lazım ben de baton kilot kullanıyorum beli saracak rahat oluyor sosyete pazarından aldım birkaç tane ama yetmedi şimdi trendyolda baktım baya ucuz 5 tane 185 TL diyor çok uygun geldi alırım herhalde ne var kargo ücreti ödenecek ama yine de uygun

Çok memnun oldum hocam. Yazdıklarınız beni de duygulandırdı, sağlık olsun. Rabbim sizin için en hayırlılarını nasip etsin afiyetinizi nasip etsin🥰 dün annemler bizdeydi, okudum yazınızı ama cevaplayamadım. İsmimi değiştirdim forumda bir de 😊
Amin Allah razı olsun canım 😘

Allah hepimize af afiyet bolluk ,bereketi, huzur selamet ,rahmet ve merhametiyle muamele etsin 🤲

Merhaba kızlar nasılsınız bakayım
Annemi de alıp köye mevlid yemeğine gittim ,mezarlığı ziyaret ettim
Bir arkadaşın dayısı dün vefat etmiş cenaze töreni için camiye gitmiştim öğle namazı vaktinde
Programda değişiklik olmuş cenazeyi erkenden köylerine götürmüşler nasip değilmiş

Annemi evine bırakıp eve geldim çamaşır attım makinaya
Bir arkadaşla telefonda sohbet ettik
Bugün yemek yapmam karnım tok
Kitap okuyup ,sınav sorusu hazırlayarak ve de dinlenerek vakit geçiririm bugün nasipse

Kızlar benim bu haftaki harcamam 1940 lira.
Ama evin bütün alısverisini eşim yapıyor, kira, faturalar , market, pazar, sigara vb. her türlü alışverişi eşim ödüyor. Ben sadece kişisel harcamalarından sorumluyum. Bu nedenle bu yarişmaya benim katilmam pek âdil değil gibi sanki . Sizler bütün market pazar alisverislerinizi de yapıyorsunuz çünkü.
P prensesver benim topiğime yazmış
Bu topiğe mesajı iletmemi istemiş

Merhaba kızlar nasılsınız bakayım
Annemi de alıp köye mevlid yemeğine gittim ,mezarlığı ziyaret ettim
Bir arkadaşın dayısı dün vefat etmiş cenaze töreni için camiye gitmiştim öğle namazı vaktinde
Programda değişiklik olmuş cenazeyi erkenden köylerine götürmüşler nasip değilmiş

Annemi evine bırakıp eve geldim çamaşır attım makinaya
Bir arkadaşla telefonda sohbet ettik
Bugün yemek yapmam karnım tok
Kitap okuyup ,sınav sorusu hazırlayarak ve de dinlenerek vakit geçiririm bugün nasipse
Ben de bugün anneme gittim biraz rahatsızmış yemeğini yaptım beraber yedik akşam da döndük evde şimdi çamaşırlarla uğraşıyorum akşam da kitap ve Kur'an okumak istiyorum biraz

Back
X