• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Geçen bahsettik ya saçlar beyazlayınca şu bej tonları kolay oluyor 😄
1000091634.webp

dün eşim bana fitre kahve makinasi almişti bu sabah denedim.. hoşuma gitmedi .. yarım saat sonra akmaya başladi yavaş yavaş akıyor.. pek beğenmedim... geri mi ver desem.. bana bi daha almaz diye vazgeçtim:D
fitre kahve bitmişti yenisi alcam market yolu gözüküyor bana:D
filenin fitre kahvesini çok begeniyorum aromasi muhtiş oluyor da
para da harcamak istemiyom:D

Ayhhh trendyoldan on beş gün önce teslim edilen siparişimdeki ürün 400 tl düşmüş, bugün iade paketi yapıp teslim etsem cayma hakkından yararlanabilir miyim acaba?

dün eşim bana fitre kahve makinasi almişti bu sabah denedim.. hoşuma gitmedi .. yarım saat sonra akmaya başladi yavaş yavaş akıyor.. pek beğenmedim... geri mi ver desem.. bana bi daha almaz diye vazgeçtim:D
Sadece akma süresinden dolayı iade düşünüyorsan bence etme canım, ama tabii ne kadar yavaş olduğuna bağlı🤪🤪

O kadar pahalı kahve makinem yok canım fikir veremiyorum 😂

Back
X