- 23 Ocak 2016
- 36.579
- 53.329
- 598
Sağol canım aynensaatler olsun oh mis gibi bakım..:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım aynensaatler olsun oh mis gibi bakım..:)
Yaptırcan mi
Yok yahu paket bekleme süresi sinir ediyor şuan istemiyorumYaptırcan mi![]()
Sadece akma süresinden dolayı iade düşünüyorsan bence etme canım, ama tabii ne kadar yavaş olduğuna bağlıdün eşim bana fitre kahve makinasi almişti bu sabah denedim.. hoşuma gitmedi .. yarım saat sonra akmaya başladi yavaş yavaş akıyor.. pek beğenmedim... geri mi ver desem.. bana bi daha almaz diye vazgeçtim
fitre kahve bitmişti yenisi alcam market yolu gözüküyor bana
filenin fitre kahvesini çok begeniyorum aromasi muhtiş oluyor da
para da harcamak istemiyom![]()
15 gün dolmadiysa iade edebilirsin tabi. Ben olsam etmiştim 400 TL az değilAyhhh trendyoldan on beş gün önce teslim edilen siparişimdeki ürün 400 tl düşmüş, bugün iade paketi yapıp teslim etsem cayma hakkından yararlanabilir miyim acaba?
Bugün 15. Günü15 gün dolmadiysa iade edebilirsin tabi. Ben olsam etmiştim 400 TL az değil
Siteye gir bak iade et butonu var mı yok muBugün 15. Günü![]()
İade butonu var, kod da alabildim. O zaman ne duruyorummmm paket yapayımSiteye gir bak iade et butonu var mı yok mu![]()
valla çok bekletti sanki camasır makinanın 0.01 bekler gibiSadece akma süresinden dolayı iade düşünüyorsan bence etme canım, ama tabii ne kadar yavaş olduğuna bağlı![]()
O kadar pahalı kahve makinem yok canım fikir veremiyorumdün eşim bana fitre kahve makinasi almişti bu sabah denedim.. hoşuma gitmedi .. yarım saat sonra akmaya başladi yavaş yavaş akıyor.. pek beğenmedim... geri mi ver desem.. bana bi daha almaz diye vazgeçtim
fitre kahve bitmişti yenisi alcam market yolu gözüküyor bana
filenin fitre kahvesini çok begeniyorum aromasi muhtiş oluyor da
para da harcamak istemiyom![]()
ya ben tam kahvekolik bir insanimO kadar pahalı kahve makinem yok canım fikir veremiyorum![]()
Evet profil mesajlarindaki istekleri gördümEşim parani idare et diyor. ediyom da.
adamin istekleri de bitmiyo
bende adamdan daha çok isteklerim var.![]()