• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Iyi bakalım ama birikim yapmak istiyorsan o gelecek zam yokmuş gibi davranmalısın 😉😉😉
birikimi mayıs2026 dan sonra inşallah zaten çok sıkışıgım bu ay beni çok zorladı 😆pek harcama yapamadım 🤣
Salçayı hiç hazır almadık çok şükür hatta bu sene düğünümüz vardı salça yapamadım kayınvalidem köyden almış 5 kavanoz ev yapımı ben evlendiğimde kayınvalidem hep market salçası hazır alırlardı bir amca getirirdi bidonlarla hazır alırlardı köyde ev var yer var hepsini ben alıştırdım salça yapmaya şimdi hepsi salça yapıyor 😀
maşaallahh ikinize.. bizim kayinvalide üşengeçtir. annemde maşaallahi var salça yapar reçel yapar. her türlüsü ben hazirlarla büyümedim hiç.. evlendim zorladi bu durumu. çalışan olunca yapmaya vaktim yok zaten kendime zor bakiyorum. sinsice ilerleyen hastalığım var ( usher sendromu)

Niloyatospikk Niloyatospikk Meleni Home Oda Hava Nemlendirici - 7 Renk LED Işıklı Buhar Makinesi Aroma Difüzörü Humidifier Koyu Kahve - Fiyatı, Yorumları
Difüzör güzel gibi, limon yağı damlattım suyla beraber haznesine doldurdum. Güzel bir koku veriyor. Havayı nemlendirmesini çok anlayamadım ama zannediyorum o işe de yarıyor çünkü buharı çıkıyor sürekli😄
Kumandasının pilini bitmek üzere pil koymuşlar, onu değiştirince o da çalışır vaziyete geldi. Memnun kaldım😊
Buna ben de baktım görseli çok güzel bir de gaz lambası tipinde olan var çok yorum almış ona baktım

22 ayar 5460 TL'den aldım.

Eklentiler

• 1000092774.webp
    1000092774.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 13
  • 1000092772.webp
    1000092772.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 13
merhaba
işitme cihaz 7250 istedi. hala tamirde...
telefonumun şarji aleti de kayboldu hızlı dolan sarji aletine 1000 tl...
bunlar alinacak da para yok.
valla yemin ederim çok zor aylardan geçiyorum.
Kasım ayinin en iyi geçen Kızımın il 1.si olmasiydi :) başka yok.
niyeee..
zaten trendyola da bakmiyorum indirimleri es geçtim.
boşver.

Back
X