- 15 Nisan 2023
- 202
- 346
- 33
Geçmiş olsun. Şimdi nasılsınız?Tebrik ederim @Varyemez abla harikasınben bu hafta baya harcadım, sonuncu bile olmuş olabilirim. Hastane işlerimiz oldu akşam. Şimdi eve girdik. İyi geceler kızlar
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun. Şimdi nasılsınız?Tebrik ederim @Varyemez abla harikasınben bu hafta baya harcadım, sonuncu bile olmuş olabilirim. Hastane işlerimiz oldu akşam. Şimdi eve girdik. İyi geceler kızlar
![]()
birikimi mayıs2026 dan sonra inşallah zaten çok sıkışıgım bu ay beni çok zorladıIyi bakalım ama birikim yapmak istiyorsan o gelecek zam yokmuş gibi davranmalısın![]()
maşaallahh ikinize.. bizim kayinvalide üşengeçtir. annemde maşaallahi var salça yapar reçel yapar. her türlüsü ben hazirlarla büyümedim hiç.. evlendim zorladi bu durumu. çalışan olunca yapmaya vaktim yok zaten kendime zor bakiyorum. sinsice ilerleyen hastalığım var ( usher sendromu)Salçayı hiç hazır almadık çok şükür hatta bu sene düğünümüz vardı salça yapamadım kayınvalidem köyden almış 5 kavanoz ev yapımı ben evlendiğimde kayınvalidem hep market salçası hazır alırlardı bir amca getirirdi bidonlarla hazır alırlardı köyde ev var yer var hepsini ben alıştırdım salça yapmaya şimdi hepsi salça yapıyor![]()
çok geçmiş olsun ben duymadim hiç uyuyordum.. dün akşam erken uyusam hemen deprem oluyor. hissetmedim hiç.Dün gece 2 kez oldu birinde uykumdan uyandım bugün bu 3. Allah'ım beterinden korusun Balıkesir sürekli sallanıyor
Buna ben de baktım görseli çok güzel bir de gaz lambası tipinde olan var çok yorum almış ona baktımNiloyatospikk Meleni Home Oda Hava Nemlendirici - 7 Renk LED Işıklı Buhar Makinesi Aroma Difüzörü Humidifier Koyu Kahve - Fiyatı, Yorumları
Difüzör güzel gibi, limon yağı damlattım suyla beraber haznesine doldurdum. Güzel bir koku veriyor. Havayı nemlendirmesini çok anlayamadım ama zannediyorum o işe de yarıyor çünkü buharı çıkıyor sürekli
Kumandasının pilini bitmek üzere pil koymuşlar, onu değiştirince o da çalışır vaziyete geldi. Memnun kaldım![]()
Evet dün baktım bende artmıştıTam gram alacağım yine artmış![]()
Geçen hafta ne güzel inmiştiTam gram alacağım yine artmış![]()
Nasıl gibi canım ucuz mu önceye göre22 ayar 5460 TL'den aldım.
Aaa niye, çünkü ben de alacağım da ondan arttıTam gram alacağım yine artmış![]()
Geçen hafta daha ucuzduNasıl gibi canım ucuz mu önceye göre
Yok biraz artmış geçen Salı 5150'ye yapmıştımNasıl gibi canım ucuz mu önceye göre