• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

karakalem çizimlere merak salmişim zaten ben mandala çiziyordum sürekli seviyorum mandala çizmeye 🥰 H serisi kalemleri alcam bide eskiz defter lazım çok severim çizimleri 😁 kızımın il birincisi olmanı neden resim öğretmeni annesi olmasiydi 😇😇
Ben de puffy ip almayı düşünüyorum çok güzel battaniye örüyorlar önümüzdeki hafta hobi alışverişi

Ben de puffy ip almayı düşünüyorum çok güzel battaniye örüyorlar önümüzdeki hafta hobi alışverişi
punch aldım bende denedim güzel çıktı hevesimi aldım biraktım 🤣🤣 heves gelip geçici oluypr bende ya🤓 dikiş punch felan herseyi denedim motif bile ördüm 😁
degişik iyi olur büyük bataniye örersin güzel olur😇

Sorma ya onu alamadım aklımda zaten hep😂
Alma alma hdhhs
Ya siz öyle konuşunca mantıklı geldi ve 1.olmadığım için internetten sütyen ve iç çamaşırı aldım 1510 tl harcadım 🥲
Bu hafta toplam 4263 tl oldu 😂
Üffff hayır herkesin kafası karışık bu topigin amacı bu değildi kendinize gelin hdhhdhd birinci olmak için çaba sarf edeceksiniz birinci olamadınız mi ikinci olun bari canm hemen de salmayin 😂😂
Aa birinci sen mi olacaksın acaba?
Biri daha sanki 1600 harcamıştı kimdi hatırlamıyorum prenses veya dolunaydı sanki ama dolunay bozdu gidip alışveriş yapmış yavv hdhdhdh hiç iyi örnek olmuyorsunuz az sakin harcayın 😂😂

Alma alma hdhhs

Üffff hayır herkesin kafası karışık bu topigin amacı bu değildi kendinize gelin hdhhdhd birinci olmak için çaba sarf edeceksiniz birinci olamadınız mi ikinci olun bari canm hemen de salmayin 😂😂

Biri daha sanki 1600 harcamıştı kimdi hatırlamıyorum prenses veya dolunaydı sanki ama dolunay bozdu gidip alışveriş yapmış yavv hdhdhdh hiç iyi örnek olmuyorsunuz az sakin harcayın 😂😂
Ben prensesi görünce yoldan saptım 😂
Bu arada ihtiyaç alışverişiydi 😂

Becerebilirsen ticarete bile dokebilirsin 😍
Kız battaniyelerin satış fiyatlarına baktım ip alıp ördüğüne değmez ben kendime hobi amaçlı örmek istedim daha önce çok şişle örmüşlüğüm var bıktım ipler duruyor dolapta bu değişik bir şey hem puf puf zevkli olur belki diye düşündüm

Kız battaniyelerin satış fiyatlarına baktım ip alıp ördüğüne değmez ben kendime hobi amaçlı örmek istedim daha önce çok şişle örmüşlüğüm var bıktım ipler duruyor dolapta bu değişik bir şey hem puf puf zevkli olur belki diye düşündüm
Evet zevkli biricik kızına battaniye örebilirsin 😍

Bir hobi bulmak lazım belediyenin kurslarına baktım hiç bana uygun kurs yok olsa da saatler uymuyor ne yapsam diye bakıyorum bayadır
Ben İstanbul'da olduğum zaman İBB nin güzellik ve cilt bakımı kurslarına katılmıştım çok iyi gelmişti ama sonrasında hamilelik memlekete taşnma faln derken devamını getiremedim. Ve yanlış bilmiyorsam bütün kurslar öğlenden önce ve sonra olmak üzere iki grup halinde olurdu çok farklı güzel kursları vardı.

Tekrar gelirsem inşallah dil üzerine veya yine güzellik, makyözluk gibi şeylere bakcam. Kimseye yapmasam bile kendime yapabileyim 😅

Eveeettt kızlar, yeni bir haftayı daha bitirdik ve ailemiz gün geçtikçe büyüyor, yarış daha da kızışıyor😊😊 Sonuçları açıklıyorum:
Varyemez Varyemez 11830 lira
Niloyatospikk Niloyatospikk 6724 lira
espressoc espressoc 5490 lira
Ahuu14 Ahuu14 5000 lira
dolunaybekler dolunaybekler 4263 lira
albatroza albatroza 3660 lira
AseliccA AseliccA 3350 lira
P prensesver 1900 lira
Rprnn Rprnn 1800 lira
Veeee kazananımız yine yeni ve yeniden Rprnn Rprnn 🎊🎊🎊💐💐💐💕☘️💕💕
Tebrik ederim canım, yeni haftada daha da zorlanacağız, hissediyorum🥰🥰🎊💐
Tebrikler Rprnn Rprnn canım 👏👏👏👏👏👏🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🌺🌺🌺🌺🌺🌺

Eveeettt kızlar, yeni bir haftayı daha bitirdik ve ailemiz gün geçtikçe büyüyor, yarış daha da kızışıyor😊😊 Sonuçları açıklıyorum:
Ahuu14 Ahuu14 5000 lira
P prensesver 1900 lira
Rprnn Rprnn 1800 lira
Ay ay ayyyy hiç beklemiyordum :rolleyes: :oops:

Emeği geçen herkese teşekkürler beni sizler birinci yaptınız ben değil 😂😘 ❤️ 🌺🎊💐😁

Ahuu14 Ahuu14 5000 lira
P prensesver 1900 lira
Rprnn Rprnn 1800 lira
Rprnn tebrikler canım başarilarinin devamını dilerim. Varyemez seni de tebrik ederim canım sondan birinci olmak da kolay değil sonuçta.💐💐💐🪻🪻🪻🍒

Back
X