- 23 Ocak 2016
- 36.925
- 54.314
- 598
Sondan 2.de belliSondan 1. belli ,baştan 1. kim bekliyoruz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sondan 2.de belliSondan 1. belli ,baştan 1. kim bekliyoruz![]()
Ben de puffy ip almayı düşünüyorum çok güzel battaniye örüyorlar önümüzdeki hafta hobi alışverişikarakalem çizimlere merak salmişim zaten ben mandala çiziyordum sürekli seviyorum mandala çizmeyeH serisi kalemleri alcam bide eskiz defter lazım çok severim çizimleri
kızımın il birincisi olmanı neden resim öğretmeni annesi olmasiydi
![]()
punch aldım bende denedim güzel çıktı hevesimi aldım biraktımBen de puffy ip almayı düşünüyorum çok güzel battaniye örüyorlar önümüzdeki hafta hobi alışverişi
Alma alma hdhhsSorma ya onu alamadım aklımda zaten hep![]()
Üffff hayır herkesin kafası karışık bu topigin amacı bu değildi kendinize gelin hdhhdhd birinci olmak için çaba sarf edeceksiniz birinci olamadınız mi ikinci olun bari canm hemen de salmayinYa siz öyle konuşunca mantıklı geldi ve 1.olmadığım için internetten sütyen ve iç çamaşırı aldım 1510 tl harcadım
Bu hafta toplam 4263 tl oldu![]()
Biri daha sanki 1600 harcamıştı kimdi hatırlamıyorum prenses veya dolunaydı sanki ama dolunay bozdu gidip alışveriş yapmış yavv hdhdhdh hiç iyi örnek olmuyorsunuz az sakin harcayınAa birinci sen mi olacaksın acaba?
Becerebilirsen ticarete bile dokebilirsinBen de puffy ip almayı düşünüyorum çok güzel battaniye örüyorlar önümüzdeki hafta hobi alışverişi
Ben prensesi görünce yoldan saptımAlma alma hdhhs
Üffff hayır herkesin kafası karışık bu topigin amacı bu değildi kendinize gelin hdhhdhd birinci olmak için çaba sarf edeceksiniz birinci olamadınız mi ikinci olun bari canm hemen de salmayin
Biri daha sanki 1600 harcamıştı kimdi hatırlamıyorum prenses veya dolunaydı sanki ama dolunay bozdu gidip alışveriş yapmış yavv hdhdhdh hiç iyi örnek olmuyorsunuz az sakin harcayın![]()
Kız battaniyelerin satış fiyatlarına baktım ip alıp ördüğüne değmez ben kendime hobi amaçlı örmek istedim daha önce çok şişle örmüşlüğüm var bıktım ipler duruyor dolapta bu değişik bir şey hem puf puf zevkli olur belki diye düşündümBecerebilirsen ticarete bile dokebilirsin![]()
Bilemiyorum artık biraz dikkat edinBen prensesi görünce yoldan saptım
Bu arada ihtiyaç alışverişiydi![]()
Evet zevkli biricik kızına battaniye örebilirsinKız battaniyelerin satış fiyatlarına baktım ip alıp ördüğüne değmez ben kendime hobi amaçlı örmek istedim daha önce çok şişle örmüşlüğüm var bıktım ipler duruyor dolapta bu değişik bir şey hem puf puf zevkli olur belki diye düşündüm
Bir hobi bulmak lazım belediyenin kurslarına baktım hiç bana uygun kurs yok olsa da saatler uymuyor ne yapsam diye bakıyorum bayadırEvet zevkli biricik kızına battaniye örebilirsin![]()
Ben İstanbul'da olduğum zaman İBB nin güzellik ve cilt bakımı kurslarına katılmıştım çok iyi gelmişti ama sonrasında hamilelik memlekete taşnma faln derken devamını getiremedim. Ve yanlış bilmiyorsam bütün kurslar öğlenden önce ve sonra olmak üzere iki grup halinde olurdu çok farklı güzel kursları vardı.Bir hobi bulmak lazım belediyenin kurslarına baktım hiç bana uygun kurs yok olsa da saatler uymuyor ne yapsam diye bakıyorum bayadır
TebriklerEveeettt kızlar, yeni bir haftayı daha bitirdik ve ailemiz gün geçtikçe büyüyor, yarış daha da kızışıyorSonuçları açıklıyorum:
Varyemez 11830 lira
Niloyatospikk 6724 lira
espressoc 5490 lira
Ahuu14 5000 lira
dolunaybekler 4263 lira
albatroza 3660 lira
AseliccA 3350 lira
P prensesver 1900 lira
Rprnn 1800 lira
Veeee kazananımız yine yeni ve yenidenRprnn
Tebrik ederim canım, yeni haftada daha da zorlanacağız, hissediyorum![]()
Ay ay ayyyy hiç beklemiyordumEveeettt kızlar, yeni bir haftayı daha bitirdik ve ailemiz gün geçtikçe büyüyor, yarış daha da kızışıyorSonuçları açıklıyorum:
Varyemez 11830 lira
Niloyatospikk 6724 lira
espressoc 5490 lira
Ahuu14 5000 lira
dolunaybekler 4263 lira
albatroza 3660 lira
AseliccA 3350 lira
P prensesver 1900 lira
Rprnn 1800 lira
Sarısı haftaya bizeGeçen hafta marketten çikolata bir de elektrik faturası idi
Toplam 375.5 tl
Rprnn tebrikler canım başarilarinin devamını dilerim. Varyemez seni de tebrik ederim canım sondan birinci olmak da kolay değil sonuçta.Eveeettt kızlar, yeni bir haftayı daha bitirdik ve ailemiz gün geçtikçe büyüyor, yarış daha da kızışıyorSonuçları açıklıyorum:
Varyemez 11830 lira
Niloyatospikk 6724 lira
espressoc 5490 lira
Ahuu14 5000 lira
dolunaybekler 4263 lira
albatroza 3660 lira
AseliccA 3350 lira
P prensesver 1900 lira
Rprnn 1800 lira
Teşekkür ederim canımRprnn tebrikler canım başarilarinin devamını dilerim. Varyemez seni de tebrik ederim canım sondan birinci olmak da kolay değil sonuçta.![]()
TebriklerAy ay ayyyy hiç beklemiyordum![]()
Emeği geçen herkese teşekkürler beni sizler birinci yaptınız ben değil![]()
![]()
![]()