- 6 Ağustos 2010
- 41.578
- 75.381
- 1.123
Amaaa bu hafta en çok ben gayret ettimTebriklertabii ki sizler için gayret ediyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaaa bu hafta en çok ben gayret ettimTebriklertabii ki sizler için gayret ediyorum
![]()
Evet tebrik ediyorum benim iki katı harcama yapmışsın ama geçen haftaya denk gelseydi çekişme olacakmış resmen benim de 11 lerdeydi sanki geçen haftaAmaaa bu hafta en çok ben gayret ettim![]()
Rprnn tebrikler canım başarilarinin devamını dilerim. Varyemez seni de tebrik ederim canım sondan birinci olmak da kolay değil sonuçta.![]()
Tebriklertabii ki sizler için gayret ediyorum
![]()
Nisfertil kullanıyorum 2 ayım doldu 3. Aya geçtim. 3 ay kullanımı öneriliyor inşallah güzel şeylere vesile olurSİfa olsun inşallahhangisini kullanıyorsun.
Tebrikler kızlar haftayı çok güzel kapatmissinizEveeettt kızlar, yeni bir haftayı daha bitirdik ve ailemiz gün geçtikçe büyüyor, yarış daha da kızışıyorSonuçları açıklıyorum:
Varyemez 11830 lira
Niloyatospikk 6724 lira
espressoc 5490 lira
Ahuu14 5000 lira
dolunaybekler 4263 lira
albatroza 3660 lira
AseliccA 3350 lira
@prensesver 1900 lira
Rprnn 1800 lira
Veeee kazananımız yine yeni ve yenidenRprnn
Tebrik ederim canım, yeni haftada daha da zorlanacağız, hissediyorum![]()
Aminn inşallahNisfertil kullanıyorum 2 ayım doldu 3. Aya geçtim. 3 ay kullanımı öneriliyor inşallah güzel şeylere vesile olur
Evet bence de, iyi geliyor az biraz da olsa frenliyor insan kendini ve şöyle bir bakınca çoğu harcama gerçekten safii israf.Tebrikler kızlar haftayı çok güzel kapatmissinizben bu grubu çok sevdim israftan kaçınmak için güzel bir motivasyon burası
ilk 3 fazla harcama yapana girmem şokundayim
![]()
Aminn inşallahherşey gönlünce olsun
Evet bence de, iyi geliyor az biraz da olsa frenliyor insan kendini ve şöyle bir bakınca çoğu harcama gerçekten safii israf.A
Hadi bismillahgÜNAYDİN...bu hafta ilk harcamami yazayim.
simit 15 lira.
195 tl trendyoldan uçucu yağlari aldim.:)
Saç bakımını nasıl yapıyorsun canım diplere mi her yere mi sürüyorsun karışımı? Maya yakmaz mı dipleri diye düşündüm deinsan maaş alinca bişeyler alasi geliyor bilmiyorumhiç de acimiyorum.
eşimde bana kızıyor harcamamdan
daha dur kuaföre bile gitmedim.
bu aralar slivere merak saldim uzattim da.. kulagimin gibine gelmesini bekliyorum.
sonra kestirecegim inş.
dün saçima bakım yapmışım ayda bi kere yaparım hep.. elma sirkesi+kuru maya... 1 saat bekletip direk banyoya. iyice de yıkıyorum..
saçimda baya dogalık kazaniyor
bide sirke yüz toniği de yaptım ben bakımlara çook önem veriyorum. saç yüz felan..
insan dedigi güzel ve bakimli olmalı :)
yok yakmadi .. diplerine heryere sürüyorum.. bekletip sonra yıkıyorum iyice yıkıyorum saçimı besliyor. yumuşacik oluyor. ayda bi yapıyorum :)Saç bakımını nasıl yapıyorsun canım diplere mi her yere mi sürüyorsun karışımı? Maya yakmaz mı dipleri diye düşündüm de
bereketiniz olsun inşallah.. :)Günaydınn
Dün hafta yarışmasına katılım sağlayamadım. Harcamam 1500 gibiydi zatenRprnn daha az ile kapatmış haftayı sanırım. Tebrikler canım
Bugün 1483 tl crocs aldım hızlı bir başlangıç oldu![]()