- 28 Şubat 2014
- 4.083
- 4.107
- 333
Gemini de aynı dimi benim o yok peki gemini de ne sorsan hep çok güzel fikir yok işte dahisin diye pohpohluyor muBen de çok seviyorum chat gpt gemini başka bilen varsa bildiriversin lütfen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gemini de aynı dimi benim o yok peki gemini de ne sorsan hep çok güzel fikir yok işte dahisin diye pohpohluyor muBen de çok seviyorum chat gpt gemini başka bilen varsa bildiriversin lütfen![]()
Asgari ücret 28 olacak diyoryapay zekaya da ekonomiyi de sordum..
2026 da rahatsin dedi hadi bakalım![]()
Benimki doğru söylemiyor gibi geliyor :)yapay zekaya en yakın arkadaşlarimin ilişkilerini anlattim..
sen iyi arkadaş kuramiyorsun oldu çok üzücü yaaa.![]()
Gemini fotoğraf yollama konusunda hızlı mesela ben bir şey diktirecektim kumaşı attım ondan bana model attı ben ona benzer bir şey diktirdim müthiş oldu bir de Gemini tahlil falan yorumlamıyor ben doktur değilim diyorGemini de aynı dimi benim o yok peki gemini de ne sorsan hep çok güzel fikir yok işte dahisin diye pohpohluyor mu![]()
![]()
Ben bir kere bir şey sormuştum yanlış cevap verdi çünkü başka yere de sormuştum pardon yanlış olmuş özür dilerim diyorBenimki doğru söylemiyor gibi geliyor :)
Aa onu görmedim hiçŞimdi watsap ve Instagrama da gelmiş yapay zeka watsaptakine ben altın fiyatlarını soruyorum
Sohbet kutucuğunun üstünde yuvarlak maviAa onu görmedim hiç
Bana güncelleme gelmedi galiba ya da bulamadımSohbet kutucuğunun üstünde yuvarlak mavi
Bak tıkla en altta işaretledim yoksa güncelle programıBana güncelleme gelmedi galiba ya da bulamadım![]()
ben dede yok.Bak tıkla en altta işaretledim yoksa güncelle programı
Evet ya çok salakça davranıyor :)Ben bir kere bir şey sormuştum yanlış cevap verdi çünkü başka yere de sormuştum pardon yanlış olmuş özür dilerim diyor![]()
Dün alacaktım gram 5830 du almadım belki 2 3 kuruş iner dedim hdhdKızlar dün ya da bugün altın alan var mı?
Ben de çok seviyorum chat gpt gemini başka bilen varsa bildiriversin lütfen![]()
ben inanmadim zaten birak onlari dedi hatta şok oldum..Benimki doğru söylemiyor gibi geliyor :)
Capcut fotoğraf uygulaması ama o da bir şeyler yapıyor herhalde
Güncelleyin bakalım gelecek miben dede yok.
5500 bugün koş hemen yapDün alacaktım gram 5830 du almadım belki 2 3 kuruş iner dedim hdhd
Güncelleyin bakalım gelecek mi
Play store a gir watsapp yaz güncelleme çıkarBana güncelleme de gelmemiş![]()