Alışveriş veriş yapmak istemiyorum artık nasıl durdurucam kendimi

Meyrabircicek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
21
1
1
35
Alışveriş yeni şeyler almak istiyorum hep ama fuzuli ve boşa harcama olduğu için alışveriş yaparken de içim rahat etmiyor yaptıktan sonra da vicdan azabı çekiyorum ne gerek var ki diye. Bu huyumu bırakmam gerek Niye böyle ihtiyaç hissediyorum acaba. Nedir bu içimdeki boşluk mu Ne yapmayan çalışıyorum ben ya

Aynen boşluk.Bende de var.Bir psikiyatriye git.Bana bunu sordu.Depresyondan bosluktan oluyor böyle şeyler.Carsiya fazla çıkma.Net alışverişlerini kısıtla.Onun yerine paranı biriktirip ev alaçam araba alaçam tatile gidecem de.Calisiyorsun herhalde.Benim çıkış noktam ne için çalışıyorum canım.Ama işte sınırı olmalı
Bir insanın yüzlerce giysiye ihtiyacı olmaz.Ve koyacak yer bulamaz.
Alışveriş yeni şeyler almak istiyorum hep ama fuzuli ve boşa harcama olduğu için alışveriş yaparken de içim rahat etmiyor yaptıktan sonra da vicdan azabı çekiyorum ne gerek var ki diye. Bu huyumu bırakmam gerek Niye böyle ihtiyaç hissediyorum acaba. Nedir bu içimdeki boşluk mu Ne yapmayan çalışıyorum ben ya

Aynen boşluk.Bende de var.Bir psikiyatriye git.Bana bunu sordu.Depresyondan bosluktan oluyor böyle şeyler.Carsiya fazla çıkma.Net alışverişlerini kısıtla.Onun yerine paranı biriktirip ev alaçam araba alaçam tatile gidecem de.Calisiyorsun herhalde.Benim çıkış noktam ne için çalışıyorum canım.Ama işte sınırı olmalı

Evet sonrada dağıtıyorum hep bunalıyorum fazlalııtan. Yani fazlallığıda sevmiyorum. Siz düzeldiniz mi peki. Yani kendinizi nasıl durdurdunuz. İçinizden ne dediniz o an mesela

Ayrıca depresyon tedavi gördüm. Fakat ara ara yine giriyorum depresyona. Ama alışveriş yapınca mutlu olmuyorum ki. Yinede alıyorum. Öyle duruma geldimki lüzumsuz para harcarım diye dışarı çıkmak istemiyorum.

Trendyoldan eve paket gelmeyen her gün heycansız :D saka bir yana bende durduramiyorum kendimi...
Aylik belli bir limitim vardi artik onu da geciyorum ay icinde...esime yuklettiriyorum hep
Bos ve fuzuli degil aldiklarim ama aciliyeti de yok...aman ne bilim:KK22:

Trendyoldan eve paket gelmeyen her gün heycansız :KK70: saka bir yana bende durduramiyorum kendimi...
Aylik belli bir limitim vardi artik onu da geciyorum ay icinde...esime yuklettiriyorum hep
Bos ve fuzuli degil aldiklarim ama aciliyeti de yok...aman ne bilim:KK22:
Alışverişsiz bu hayatın heyecanı meyecanı yok yani ya şaka bir yana gerçekten sanırım can sıkıntısından mı mutsuzluktan mı hayatımızdaki tek farklılık yeni şeyler almak olduğu için galiba oluyor bu. Başka renk katamıyormuyuz hayatımıza acaba Valla bende bilemedim

Alışverişsiz bu hayatın heyecanı meyecanı yok yani ya şaka bir yana gerçekten sanırım can sıkıntısından mı mutsuzluktan mı hayatımızdaki tek farklılık yeni şeyler almak olduğu için galiba oluyor bu. Başka renk katamıyormuyuz hayatımıza acaba Valla bende bilemedim
Yok ben mutsuz falan degilim ac gözlüyüm :D onu da isterim bunu da isterim :D

Back
X