- 20 Eylül 2014
- 2.647
- 3.841
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynisinin tipkisi ben. Ben çok düşünürüm. Kredi kartimda yoktur. O kadar düşünüp tasinmama rağmen eşim hic dikkat etmez. Sonra da gelde siyirma. Benim gibi olan hatunlara bakıyorum giyinip suslenip istediklerini alıyorlar. Ben mi cok cimriyim insanlarmi cok rahat diye ayrica birde bunun icin düşünüyorum. Ayhhh...Merhaba arkadaşlar..
başlığı gibi alışveriş yaparken 40 kere düşünmek.. neden miii
bişeyi alirken etiketleri bakiyorum pahalı... alsam mi almasam mi diye düşünmeme sebep oluyor..
alirken bu lazim mi diye kendime soruyorum..
bi alinca çok mutlu oluyorum.. sürekli aldığım şeye bakiyorum. ne garip...
mesela ucuz ve kaliteli tunik alicam.. tunik fiyatlari 40 liradan fazla buluyor..
bana göre pahalı geliyor düşünüyorum. bunu hep giyecekmiyim...
aliyorum sonra uygunsuz çikiyor ayy allahim nedir bu pişmanlık...offf.. valla çok karışık...
BORÇlar yüzünden alışveriş yaparken 40 kere düşünür oldumm..hep lazim mi diye..
ay sonu yetişecekmiyiz diye düşünüyorum parayı hep hesap yapıyorum..
birikim yapayim da sonra ne istesem alicam diyorum.. oda nafilee..
ne yapmaliyim ayni düşünen varmi fikirlerini bekliyorum..
teşekkür ederim..
mutsuz olma.. borç ödüyosun ama yinede bişeyler almalisin.. ihtiyaç olan bu..Aynı bende oyleyim
Yeni evliyiz borç oduyoruz
Söz nişan düğün zamanı dahil hiçbir şey almadim
40 kere değil bin kere dusunurum bu gerek mi alsam mi almasam mi diye
Para harcayinca mutsuz oluyorum
hyr pişman olmuyorum.. çok çok pahalı alirsam o zaman olurum tasarrufu düşünürüm.bence doğru yapıyorsunuz
ama aldıktan sonra pişman olmayın
zaten alırken enine boyuna düşünüyosunuz
bende ikinci olan resimi beğendim zaten böle ayakkabi istemişim moda olmadan önce.Evet buna benzerleri demiştim çok moda böyleleri. Bulursunuz inşallah![]()
doğru herşey pahali..Haklisiniz :)
Eşim üste başa çok önem verir oda parasız olmuyor
Üstüme bir kaç bluz Penye almam lazım düzgün bişiler 40 50 tl den aşağı degil
E ayakkabı ve cantamda yok
Güzel de bi ceket istiyorum
Neyse neyse oturalim oturduğumuz yerde biz en iyisi :)
her zaman giyinebilecegim olmali.. benim sorum: şunu giyecekmiyimm. hep giyermiyim...ben de düşünürüm. genelde sorularım; buna ihtiyacım var mı? bu kıyafet bu para eder mi?
ilk soruya pek gerek kalmaz; neye ihtiyacım oldugunu bilerek bakınırım. öylesine mağaza gezmeyi sevmem pek. pantolon istiyorsam gider pantolon bakarım, ayakkabı istiyorsam ayakkabı.
en çok bu kıyafete bu para verilir mi? diye soruyorum. cevap olumluysa alıyorum; olumsuzsa almıyorum.
katılıyorum size ev araba biraz da kötü gün birikiminiz varsa öyle yaşamdan zevkelrden çocuklardan kısarak birikim olmaz .gelir gider dengesi olmalı bir ev de normal ya da orta üstü gelirim varken neden keyfime göre harcamayayım kendime evladıma apartmanın olacağına evim olsun yeterdeyim ben zaten sıkı birikimle zengin olunmaz doğru yatırımla zengin olunur ailemden böyle gördüm böyle öğrendim mesela şimdi çok ucuz olan yerlerden arsa alın çocuğunuz bebekken o arsa çocuk unıversiteyı bitirdığınde çpcuğa en az 3 4 ev olarak geri döner ölee dişini sıkmakla döküntü giymekle hiç bir şey olmaz
sıkı bir birikim iyi degil en doğru zamanda yapılan yatirimla zengin olur. haklisin...katılıyorum size ev araba biraz da kötü gün birikiminiz varsa öyle yaşamdan zevkelrden çocuklardan kısarak birikim olmaz .gelir gider dengesi olmalı bir ev de normal ya da orta üstü gelirim varken neden keyfime göre harcamayayım kendime evladıma apartmanın olacağına evim olsun yeterdeyim ben zaten sıkı birikimle zengin olunmaz doğru yatırımla zengin olunur ailemden böyle gördüm böyle öğrendim mesela şimdi çok ucuz olan yerlerden arsa alın çocuğunuz bebekken o arsa çocuk unıversiteyı bitirdığınde çpcuğa en az 3 4 ev olarak geri döner ölee dişini sıkmakla döküntü giymekle hiç bir şey olmaz
çok aşiri tutumlu olmak iyi degil.. buna cimrilik anlamina geliyor ben çok aşiri tutumlu degilim.. misafir gelicekse toptan alişverişimi yapar gelirim.. ne varsa alirim milleti aç birakip gönderemem..bu arada söylemeden geçemeyeceğim yemeyenin malını çok güzel yerler. çok tutumlu olup kendi bakımını aksatan kadınların zamanla başka kadınlarla değiştirildiklerini çok gördüm maalesef
bende ikinci olan resimi beğendim zaten böle ayakkabi istemişim moda olmadan önce.
dikkatim çekiyo işde bundan çiksa alirim demşim kaç yıl önce..
bi kaç yıl önce bi kızın ayakkabisini görmüşüm kız ünlüydü felan. bulamamişim![]()
bu arada söylemeden geçemeyeceğim yemeyenin malını çok güzel yerler. çok tutumlu olup kendi bakımını aksatan kadınların zamanla başka kadınlarla değiştirildiklerini çok gördüm maalesef[/QUOT
Off birde bu var tabii![]()
borcumuz var evet..arkadaşım borcunuz varken tamam da lütfen bunu huy haline getirmeyin.inanın başka bi yerden çıkıyor o çok sakınılan paralar.biraz rahatlayın en nihayetinde paranın işlevi de harcanmak üzere kurulu.bakıp bakıp iç geçirmek için değil.yıllar sonra pişman olmayın bu kadar kendinizi sıktığınız için.yıllar çok hızlı geçiyor çünkü.