- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi captain price
Bende bir dönem öyle her ay bir şey alma alışkanlığı edindim.O ay almasam eksiklik hissediyordum .D
Aynısı bende de var. Bi maasimla mutlaka bisey almam gerekiyor gibi hissediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bir dönem öyle her ay bir şey alma alışkanlığı edindim.O ay almasam eksiklik hissediyordum .D
O da pahaliymis ya. Benim çantada marka takintim yok. En pahalı cantam 35 tl :)
Ben bu ay aldım çok mu verdim diyodumtrendyolda gördüm bir kere 229 a düşmüştü ..
Ben bu ay aldım çok mu verdim diyodum
110 TL
Senin yazını gördüm rahatladım![]()
Yemin ediyorum maaşı aldığım gün borçlara gidiyor ve boşluğa uzuun süre bakma eşliğinde sövüyorum 30 gün boyunca.çalışıyorum. ailemle kalıyorum. maddi olarak problemimiz yok.
maaşımın bi kısmını biriktiriyorum, bi kısmını harcıyorum. bu kısımlar değişmekle birlikte genel olarak harcadığım kısımlar daha yüksek
söylenmez ama yardım da yapıyorum.
çanta, ayakkabı, kıyafet, takı... severim yani alışverişi. ama neye ihtiyacın var diye sorarsanız koca bi hiç.
mesela ihtiyacım olmamasına rağman uzun zamandır beğendiğim bi ayakkabıyı çıkıp alasım var şu an. bazen diyorum ki ihtiyacın yok bazen de diyorum ki o 200 tlyi harcamak seni mutlu edicek, aynada görünce kendini beğeniceksin, harca gitsin. son bir aydır kendimi ikna halindeyim mesela o ayakkabı ile ilgili.
sürekli bu ikilemdeyim.
ikilemde olmak da daha kötü. ya harcama sus ya da harca pişman olma. her iki durumda da pişman olmak vallahi çok zor.
soru çıkıp o ayakkabıyı alayımdan ziyade siz ne yapıyosunuz hangisi mantıklı?
seninki de dert mi demeyin ama...
o zaman harca ama harcayacağın yer konusunda seçici davran.
hem kendini mutlu et, hem de alışverişin ekonomiye can versin.
https://www.google.com.tr/search?q=...KEwiN2sG-4prMAhVH1RQKHUuSAdkQ_AUIBigB&dpr=0.9
Olsun sende 300 lük çanta alan birini duyarsan rahatlarsınhahah ama dikkatini çekerim ben almadım
yalnız ne kadar daha sabrederim tartışılır .. araştırıyorum daha ucuz bir yerde yakalarmıyım diye![]()
Olsun sende 300 lük çanta alan birini duyarsan rahatlarsın![]()
Ooo büyüyünce işimiz var desenefırsatını bulursam bende alırım gözünün yaşına bakmam
erken bastıran yaz dolayısıyla çocukların bir sürü masrafı çıktı.. büyüğün geçen seneden kalan kısa kolluları olmadı gittim kısa kollu aldım.. 23 nisan gösterileri var 40 lira kostüm kiralamaya verdim.. 140 lira folklorü.. etütü var daha offf
ufaklığın kreşte giydiği ayakkabı vurmuş ayağını .. bana fırsat kalmıyor
C captain price bak git al o ayakkabıyı sonra fırsat olmuyor![]()
çalışıyorum. ailemle kalıyorum. maddi olarak problemimiz yok.
maaşımın bi kısmını biriktiriyorum, bi kısmını harcıyorum. bu kısımlar değişmekle birlikte genel olarak harcadığım kısımlar daha yüksek
çanta, ayakkabı, kıyafet, takı... severim yani alışverişi. ama neye ihtiyacın var diye sorarsanız koca bi hiç.
mesela ihtiyacım olmamasına rağman uzun zamandır beğendiğim bi ayakkabıyı çıkıp alasım var şu an. bazen diyorum ki ihtiyacın yok bazen de diyorum ki o 200 tlyi harcamak seni mutlu edicek, aynada görünce kendini beğeniceksin, harca gitsin. son bir aydır kendimi ikna halindeyim mesela o ayakkabı ile ilgili.
sürekli bu ikilemdeyim.
ikilemde olmak da daha kötü. ya harcama sus ya da harca pişman olma. her iki durumda da pişman olmak vallahi çok zor.
çalışıyorum. ailemle kalıyorum. maddi olarak problemimiz yok.
sürekli bu ikilemdeyim.
Ooo büyüyünce işimiz var desene
Küçülen çıtçıtlı badiyle kısıtlı değil yani giderler
Bende şimdiden kendime harcama yapayım bari, sonra fırsat olmuyomuş![]()
![]()
Canım bırsey alırken 1 gun bekle:) tabı ıhtıyacın yoksa .bekledıkten sonra hala ıstıyorsan al:)çalışıyorum. ailemle kalıyorum. maddi olarak problemimiz yok.
sürekli bu ikilemdeyim.
Sorma bizim ayak numaramız hep aynı , boyumuz posumuz oturmuşaynen çocuklardan sonra öğrendiğim bir şey varsa o da gerekli mi gereksiz mi?
ihtiyaç mı zevk mi ?
işin kötüsü hep onlarınkiler ihtiyaç benimkiler zevk oluyor![]()