Alışverişte hangi ürünleri aldınız?

FTME

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
62
0
16
Arkadaşlar doğuma az kala alışverişlerimiz arttı o kadar çok marka ve ürün var ki kafalar allak bullak oldu.

hangi park yatağı aldınız,alırken neye dikkat etmeliyiz?
hangi bebek arabasını aldınız,alırken neye dikkat etmeliyiz?
hangi termometre,ateş ölçer ve neye dikkat etmeliyiz?
hangi süt sağma aletini aldınız neye dikkat etmeliyiz?
hangi yatağı aldınız?
hangi biberon ve emzik?
hangi bez ,pişik kremi,temizlik ürünleri?

Kraft'ın park yatakları benim baktıklarım içinde en çok hoşuma giden olmuştu. Park yataklarda gördüğüm kadarıyla özellik olarak çok fark yok ama bazısının sallanma ve titreşim özelliği oluyor, onlar daha kullanışlı. Bir de beşik gibi küçük boyundan almamanı tavsiye ederim, 110*70 iyidir.

Üç tane bebek arabası olup hiçbirinden tam memnun kalmamış biri olarak ben Chicco'yu öneririm. Biraz hantal ama en iyi iş gören o. Maxi Cosi de rahat görünüyor ama kullanmadım. Dikkat edilecek noktalar ise; iç minderi olması, özellikle başını koyacağı sağ- sol yanın destekli olması yani doğrudan demire değmesin çocuk; ayrıca çift taraflı olması ki bence bu çok önemli, kaldırımı rahat çıkması- Stokke arabam hediye gelmişti ve bu yüzden kullanamadım. Ayrıca rahat temizlenmesi ve korunaklı olması. Tek başına çok kullanacaksan rahat açıp kapatma da önemli. Bu açıdan Sunny Baby'ninki iyi ama onun da zayıf noktası malzeme kalitesi ve kaldırımı rahat çıkamaması.

Ateş ölçerlerin şu bir saniyede kulaktan ölçerlerine itimat etmiyorum, çünkü iyi bir ürün almama rağmen çocuğun ateşi varkenyok gösterdi. En sağlıklısı şu 5-10 liralık klasik dijitaller.

Süt sağma makinesi olarak şu an Ameda Lactaline'im var çiftli ve çok memnunum. Öncesinde Medela kullandım ama hem çok seslisi hem de biraz acıtıyordu. Ayrıca çiftli vakit kazandırıyor.

Yatağının belli bir markası yok, bu konuda en iyisi pamuk diyen de var, visko diyen de. Benimki visko.

Nuk'un kauçuk damaklı emziğini kullanmıştık. Biberon olarak başta Dr Browns antikolik öneririm. Sonra da Chicco.

Ürünlerim Sebamed'di. Bebeyağını, pudrayı neredeyse hiç kullanmadım. Bebeyağını belki gazı olursa masajda kullanırsın. Şampuanından memnunum. Bezi de doğduğundanberi Prima PremiumCare kullanıyorum ve gayet memnunum.

ÇOK güzel anlatmışsın,peki park yatakta kraftın hangi modelini önerirsin?

ÇOK güzel anlatmışsın,peki park yatakta kraftın hangi modelini önerirsin?

Benim koyacağım yer enden dar olduğu için Kraft'ın Rumba modeline bakmıştım, sonradan başka bir yerden almak zorunda kaldığım için onu almak kısmet olmadı. Onun boyutları 60*120. Ama mümkünse 70*110'lardan alın derim ben, çünkü zaten o boya gelince park yatakta uyumayacak, en azından enden geniş olsun rahat yatsın; çünkü bir dönem çok yuvarlanıyorlar.

Bir de acizane tavsiyem, alt açma minderi almayın, çünkü hem pratik değil, hem bir de onu yıkamakla uğraşmayın, vaktiniz çok değerli olacak Canbebe'nin pakette bebek bakım örtüleri var, onlar benim çok işimi gördü.

Ayrıca almadıysanız bebek çantası da önermiyorum, ben iki üç kere kullandım ve kaldırdım. Şu an Nike'ın büyük bol cepli sırt çantasını kullanıyorum ve çok rahatım, elim kolum dolmuyor.

Mutlaka küçük bir çelik termos edinin. Mama için sıcak su gerekebilir ya da sağılmış ısıtılmış sütünüzün sıcaklığını muhafaza etmek gerekebilir.

Mendil çok lazım oluyor.

Aklıma gelenler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…