- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
- Konu Sahibi bigunmutlaka
Esinizle gidip iade edin.
Iade almazsa sikayet edeceginizi soyleyin.
Pislik adam.
Iade almazsa sikayet edeceginizi soyleyin.
Pislik adam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cocuk ıstemıyor esımde cok kızdı falan dıyın yanınıza da bır erkek alın .Urunun fısınıaldın mı aldıysan ve adam kabul etmıyorsa dırek dılekce ve fısınle tuketıcı haklarına basvur urunun sahtelıgınj anlat paranı alırsın .Bugun bayram alisverisi icin sabah erkenden evden ciktik kalabalik olur malum arife diye
Cocuklari anneme biraktim esimle birlikte gittik ve alacagimiz o kadar cok sey vardiki resmen yillik teferruatli bi alisveris yaptik sabah da ciktik yeni geldim eve ve haşat olduk
Kizima karne hediyesi istedigi bebegi almaya soz vermistim ve bugun gelsin diye gunleri saatleri saydi cocuk
Derken tum alisveris bitti ve bi oyuncakci gordum aaa bebegi alamadik dedim ve girdik hemen..adam aksimi aksi hayatta alisveris yapilcal bi tip degil boyle dovcek gibi bi uslupta konusuyo derken monster high bebek istiyorum elektrik saclilardan dedim hemen cikardi ve internette kizimi. Gosterdigine benziyodu tam icime sinmesede orjinale benzemiyo dedim ama bagirdi bizde orjinalden baska olmaz dedi iste arkasindaki yazilari gosterdi kutuyu gosterdi bak orjinal dedi bende cok bilmiyorum tamam dedim cunku elimiz kolumuz dolu sabrimiz tukenmisti elimiz bos donmeyelim yakinlarda oyuncakcida yok dedim ve aldik orjinal olanla ayni fiyata..
Hemen kizimi aradim gozun aydin aldik geliyoruz diye cocuk kapilarda bekliyo bi actik kutusundan bebek dandik bisey internetten yazip baktim orjinalle alakasi yok gorsel olarak benziyo ama ten rengi dokusu baska aksesuarlari yok 10 tl lik dandik naylon bebeklere benziyo ve 60tl verdim cocuk anne bu ondan degil ki dedi surat 5 karis oldu e tabi benimde canim sıkıldi oyle pisman oldum ki baska yere bakmadigima..gitsem adama tam tekme tokat dalinacak kavgaya hazir pislik bi tipti satarken belliydi ama ugrasmak istemeyip aldik adam resmen yalan soylemis kutu mutu orjinal ama bebek taklit simdi kavga etmeye hazir adam..yinede gidiyim diyorum adam piskin piskin israr ediyo orjinal kardesim kutuyu gormuyon mu diye
Ne yapiyim ben simdi yaaa
Fiş duruyorsa git paranı al ama başka orijinal bebek olsada kabul etme artık kolay gelsin fazlada kafaya takma olur böyle şeyler.Kizlar yorumlar icin teselkur ederim saatlerdir arastiriyorum kutusu orjinal kutu oyle gorunuyor ama icindeki bebek orjinaline benzetilmeye calisilmis ancak basarili bi benzetme olmamis cakma bi bebek
Esimle aldik ve alirken bu ne bicim adam bundan mal mi alinir sirf gezmeyelim diye aldim cok yoruldum yoksa yani adamin satarken dovmedigi kaldi dedi esim
Simdide napalim uzatmayin biseylede memnun okun diye bize kiziyo esim..
Ben bu isin pesini birakmam is bebekten cikti bayram arifesi topluca tadimiz kacti sikayet edicem atmadim fisi kutusu duruyo
Basiretinin bağlanmış, bu tarz alışverişi artık esnaftan yapmıyorum, borç içinde çoğunu kandırma peşinde.Bugun bayram alisverisi icin sabah erkenden evden ciktik kalabalik olur malum arife diye
Cocuklari anneme biraktim esimle birlikte gittik ve alacagimiz o kadar cok sey vardiki resmen yillik teferruatli bi alisveris yaptik sabah da ciktik yeni geldim eve ve haşat olduk
Kizima karne hediyesi istedigi bebegi almaya soz vermistim ve bugun gelsin diye gunleri saatleri saydi cocuk
Derken tum alisveris bitti ve bi oyuncakci gordum aaa bebegi alamadik dedim ve girdik hemen..adam aksimi aksi hayatta alisveris yapilcal bi tip degil boyle dovcek gibi bi uslupta konusuyo derken monster high bebek istiyorum elektrik saclilardan dedim hemen cikardi ve internette kizimi. Gosterdigine benziyodu tam icime sinmesede orjinale benzemiyo dedim ama bagirdi bizde orjinalden baska olmaz dedi iste arkasindaki yazilari gosterdi kutuyu gosterdi bak orjinal dedi bende cok bilmiyorum tamam dedim cunku elimiz kolumuz dolu sabrimiz tukenmisti elimiz bos donmeyelim yakinlarda oyuncakcida yok dedim ve aldik orjinal olanla ayni fiyata..
Hemen kizimi aradim gozun aydin aldik geliyoruz diye cocuk kapilarda bekliyo bi actik kutusundan bebek dandik bisey internetten yazip baktim orjinalle alakasi yok gorsel olarak benziyo ama ten rengi dokusu baska aksesuarlari yok 10 tl lik dandik naylon bebeklere benziyo ve 60tl verdim cocuk anne bu ondan degil ki dedi surat 5 karis oldu e tabi benimde canim sıkıldi oyle pisman oldum ki baska yere bakmadigima..gitsem adama tam tekme tokat dalinacak kavgaya hazir pislik bi tipti satarken belliydi ama ugrasmak istemeyip aldik adam resmen yalan soylemis kutu mutu orjinal ama bebek taklit simdi kavga etmeye hazir adam..yinede gidiyim diyorum adam piskin piskin israr ediyo orjinal kardesim kutuyu gormuyon mu diye
Oyuncaktan cok anlamiyorum hani aldiginiz urun bizim uretim mi yurtdisindan ithal mi eger yurtdisindansa kutuda orjinal diyorsaniz kutuda turkiye distiributoru yazar orayi arayip urunu piyasa fiyatina yerlesik bir saticidan aldiginizi ama bebegin orjinal olmadigini ne yapabileceginizi sorun bazi firmalar ugrastirmadan siz bize yollayin deyip yenisini yolluyor saticiylada kendisi muhatap oluyor veya izleyeceginiz yolu gosteriyor veya tuketici haklarina basvurun her halukarda alirsiniz paranizi ama bunlar bayramdan sonra olacak isler o zamana kadar ufaklik susarmi bilmemBugun bayram alisverisi icin sabah erkenden evden ciktik kalabalik olur malum arife diye
Bugun bayram alisverisi icin sabah erkenden evden ciktik kalabalik olur malum arife diye
Oyuncağa şöyle bir baktım da, belki haddim değil ama bu aldığınız oyuncak ve diğer modelleri çok itici, bir çocuğun eline verilmemesi gereken cinsten...
Rengarenk ilginç saçlar, suratları boyalı, kafasında boynuz, tuhaf kıyafetleri...
Aslında farkında olmadan çocuklarımızın eline verdiğimiz oyuncaklarla onların kişiliklerini inşaa ediyoruz. Sıradışı oyuncaklar vererek de yanlış yapıyoruz...
Bu tarz oyuncaklarla oynatmamak sanırım daha iyi gibi...
Konuya dönecek olursak eğer ürün orjinal değil ise bunu size orjinal diye satan satıcıya gidin ve replika ürünleri orjinal diye insanları kandırarak sattığı için şikayette bulunacağınızı söyleyin eminim geri adım atacaktır...
O bebeklerden elimde var ara ara alıyorum. Cok degisikler, hosuma gidiyor duruyorlar kenarda :) Cocugum olsa ona alirdim. Hediye olarakta almayi dusunuyorum yakinim bir cocuga. Illa tektip olmasi gerekmiyor ki herseyin farkli, siradisi olan seyler kotu veya korkunc degiller. Ilerde kafasina boynuz gecirip dolasmaz bence, kucukken sirf monster high ile oynadi diye uçlarda da yasamaz. Nolur ki :)
Bir çocuk mantığı ile bizler bir değiliz ki, tek tip şeylerle elbette oynamasın örneğin zekasına destek olacak motor becerilerini geliştirecek her türlü oyuncaklarla oynasın...
Bebekle de oynasın elbette ama bu bebekler cidden saptırılmış gibi sanki özellikle bir kaç tanesi çok itici...
Bebeklerde boynuz gördü diye kafasına boynuz takacak değil diyoruz "amaaan bir şey olmaz" diyoruz ama oluyor malesef bu bebek küçük bir çocuğun bilinç altında olumsuz yer edebilir...
Herkesin fikri farklıdır.Saygı duymak gerek ama bence çocuklara oyuncak seçiminde biraz titiz olmak gerekiyor sanki...
Ben bu arkadasa katiliyorum cidden ..Bir çocuk mantığı ile bizler bir değiliz ki, tek tip şeylerle elbette oynamasın örneğin zekasına destek olacak motor becerilerini geliştirecek her türlü oyuncaklarla oynasın...
Bebekle de oynasın elbette ama bu bebekler cidden saptırılmış gibi sanki özellikle bir kaç tanesi çok itici...
Bebeklerde boynuz gördü diye kafasına boynuz takacak değil diyoruz "amaaan bir şey olmaz" diyoruz ama oluyor malesef bu bebek küçük bir çocuğun bilinç altında olumsuz yer edebilir...
Herkesin fikri farklıdır.Saygı duymak gerek ama bence çocuklara oyuncak seçiminde biraz titiz olmak gerekiyor sanki...
Bizde de her türünden var, o arkadaş grubunun hepsinden , ben artık uzmanı oldum, gerçekten çok benzeyen dandiklerini yapmışlar, bende gördüğümde şaşırmıştım, bence bayramdan sonra gidin konuşun , geri almasa bile içinizde kalmasın, sizi tüketici haklarına şikayet edeceğim diyin. 60 tl çok hakkaten, yazık olmuş. bizim oyuncakçıda 10 tl filan o dandik olanlarO bebeklerden elimde var ara ara alıyorum. Cok degisikler, hosuma gidiyor duruyorlar kenarda :) Cocugum olsa ona alirdim. Hediye olarakta almayi dusunuyorum yakinim bir cocuga. Illa tektip olmasi gerekmiyor ki herseyin farkli, siradisi olan seyler kotu veya korkunc degiller. Ilerde kafasina boynuz gecirip dolasmaz bence, kucukken sirf monster high ile oynadi diye uçlarda da yasamaz. Nolur ki :)