canım her markanın kalıbı değişik
o yüzden genelleme yapamıyorum şahsen
örneğin l beden aldığım gömlek tam oldu ama yine l beden aldığım bi sweet aşırı bol geldi
begendim canim bluzu , kol detayi falanda cok hos severim öyle sade ve cok hafif kokoslugu olan kiyafetleri.. ama kalitesi cok iyiyse verebilirsin.. söyle bir düsündüm penye falansa 40 cok fazla olur .. ama güzel kumassa olur
hayırlı olsun canımmsaol caanım bende güvenedim tereddütte kaldım M beden aldım dar olursa hoş olmazda bol olursa yine çaresi var.. inşlh hemen gelirde denerim
ben ne yazıkki ikisinide pek bgenmedmşimcikkkkk oxxo nun online sitesinde kampanya varmış 3 günlük için
50 tl üzeri alış veriş yapana 20 tl si hediye + kargo beleş
bu elbisenin siyahı ve grisi var ama siyahından yana sanki gönlüm?
Eki Görüntüle 155975 Eki Görüntüle 155972
şu şekilde kombinlerim diye geçiyor aklımdan...
Eki Görüntüle 155971 Eki Görüntüle 155970
bir de 50 tl yi tamamlamak için bi pantolon seçtim 20 tl,bu tarz taytım var gerçi ama diğer 20tl lik ürünleri beğenemedim ne yazık ki
Eki Görüntüle 155974 Eki Görüntüle 155973
gelsin fikirler
ben yeni çakozladım
sanıyorum ki,50 liralık alışveriş yaptıktan sonra 20 liralık ayrı bi alışveriş yapılıyo
50 den düşüyomuş meğersem
evet öylee
bende 40 lira vermezdim açıkça beyaz siyahdan daha güzelmişbeğenmedinmi :26:
kontes elbiseler kullanışlı değil gibi tayt ise çok frapan gri vücut hatlarını ortaya çıkarır alıcaksan siyah al derimşimcikkkkk oxxo nun online sitesinde kampanya varmış 3 günlük için
50 tl üzeri alış veriş yapana 20 tl si hediye + kargo beleş
bu elbisenin siyahı ve grisi var ama siyahından yana sanki gönlüm?
Eki Görüntüle 155975 Eki Görüntüle 155972
şu şekilde kombinlerim diye geçiyor aklımdan...
Eki Görüntüle 155971 Eki Görüntüle 155970
bir de 50 tl yi tamamlamak için bi pantolon seçtim 20 tl,bu tarz taytım var gerçi ama diğer 20tl lik ürünleri beğenemedim ne yazık ki
Eki Görüntüle 155974 Eki Görüntüle 155973
gelsin fikirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?