Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

canım her markanın kalıbı değişik
o yüzden genelleme yapamıyorum şahsen
örneğin l beden aldığım gömlek tam oldu ama yine l beden aldığım bi sweet aşırı bol geldi

saol caanım bende güvenedim tereddütte kaldım M beden aldım dar olursa hoş olmazda bol olursa yine çaresi var.. inşlh hemen gelirde denerim

krem rengisi de burda beyaz gibi duruyo ama http://www.oxxo.com.tr/images/products/10K/OX-SEPUFFBUZ/OX-SEPUFFBUZ_50_1_460x690.jpg

penye değil sanırım gömlek kumaşı gibi geldi bana yazın giyilir bolca hatta kışın bile giyiyoruz artık kısa kollu teşekkürler selayhusalırsam pembe dolaba eklerim bende sizin gibi

Son düzenleme:
böyle hırkamsı şeyler var bi de selayım

şu sondaki etek gibi şeyler de istiyorum ama totomu iyice büyütüyorlar yaa

20 liralık alcağını buldun mu kontes?
bak bu güzelmiş,ama bu renkle beyazı kalmış sadece...

ben ya onu yada bunu alcam

başka da bişi bulamadım zaten :97:

yaa uzun kollu badiyi kaç beden alıyım,karar veremedim..
xs dan başlıyo L a kadar...
L büyük gelebilir mi acaba?
zannetmiyorum gerci ama bol gelirse de hiç hoş olmaz

ben yeni çakozladım
sanıyorum ki,50 liralık alışveriş yaptıktan sonra 20 liralık ayrı bi alışveriş yapılıyo
50 den düşüyomuş meğersem

Son düzenleme:
ben ne yazıkki ikisinide pek bgenmedm
elbise üste çok yapışır kusursuz bi fizik ister gbi duruyo taytında tam özel bölgeyi sarması hoşuma gitmedi
sen söyleyince hemen baktm pek gzel bişey bulamadm ama bi kazak vardı yırtık gbi tek omuz açık çok gzeldi ama tükenmiş beden yok

kızlar ben kot almak istiyorum önerdiğiniz marka var mı colinsten aldım bitane ama rahat edemedim :26:

maviden al derim ben hep mavi giyiyorum on yıldır
dar kesim istiyorsan lindy modelini alabilirsin

kontes elbiseler kullanışlı değil gibi tayt ise çok frapan gri vücut hatlarını ortaya çıkarır alıcaksan siyah al derim

spariş etmediysen alma istersen kontes 50 lirada az para sayılmaz etek boyu çok dar ve uzun üstde kapalı altta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…