Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

almadım hala çok kararsızım:18:
alma kontecim arkadaş tavsiyesi çok uzun dar yürümesi zor olur üstü kapalı kışa uygun gibi e önümüz yaz ben maviden 59 liraya kot ceket aldım koyu renk günlük giyilir sürekli
işe yarar bir şey al almışken

50 lira ödemeyeceğim ki canım,30 ödeyeceğim:97:alırsam yani
para vericeksen diyorum düzgümn birşeye ver ne malum en satılmayan ürünler için böyle bir promosyon yapılmadığı
içime sinse al derim ama senin zevkin tabii

ben bu tarz bi elbise istiyorum ama :26: yani bunu almassam ilk bulduğum yerde alıcam,aradığım bi model çünkü.
kombin de ekledim ya hani?
o şekilde giyeceğim:86:

boyun 170 e yakın zayıfsında sende iyi durur kullanışlımı dedimdi canım al o zaman hevesini almış olursun

o para deriye veriliri ama sıkılmaman için modelini iyi seçmen lazım
http://www.oxxo.com.tr/images/products/10K/OX-SEPUFFBUZ/OX-SEPUFFBUZ_521_1_260x390.jpg
arkadaşlar bide bu bluzun krem rengi var siyah kalmamış 60 tl ama indirimle 40 milyon
bluz çok hoşmuş ama 30 olursa alcam de pazarlık yap

bu siteden daha önce alışveriş yapan var mı peki aramızda?:26:
ben hiç yapmadım valla kontesimmm beğendiklerini ben de beğendim de şu pantolonlar konusunda kararsız kaldım senin var çünkü

saol canım cevabın için belde vücuda oturan modelbaktıklarım
kısa oluyo ya
kipaya gitmiştik bir hanımda gördüm uzun tunik giymiş bol paçalı kot üzerinede siyah deri mont giymişti
simsiyah değildi rengi ama çok beğendim
otarz bir şey

Gloxicigim sen almisin artik gule gule giyin ... Kontescim penye elbiseler sifir kol , yuvarlak yaka kesim h& m 15 eur yani 30 milyon eteklerde o fiyata .. Istanbula gidince alirsin ... Laptopa gecince ekliyecegim resmini canim ...

Gloxicigim sen almisin artik gule gule giyin ... Kontescim penye elbiseler sifir kol , yuvarlak yaka kesim h& m 15 eur yani 30 milyon eteklerde o fiyata .. Istanbula gidince alirsin ... Laptopa gecince ekliyecegim resmini canim ...

saol canım...
uzun kollu ince penyeden elbise arıyodum zaten,önüme de çıktı
bana da indirimle 20 liraya geldi tanesi:97:

20 liralık alcağını buldun mu kontes?
bak bu güzelmiş,ama bu renkle beyazı kalmış sadece...

ben ya onu yada bunu alcam

başka da bişi bulamadım zaten :97:

kızlar bunların benzerlerinden ben almıştım
pembe dolaptada var eklemiştim
netten değil mağazasından aldım.
ama ürünleri güzel oluyor ben beğeniyorum oxxoyu
tavsiye ederim

bunlarda benden

renkleri tam tutturamadım
hem modelide belli olsun diye netten fotolarıda ekledim kızlar
giyinik olan ben değilim malesef :))

gloxina en alttaki senin eklediğinin başka bir rengi canım
penye tarzı
yıkanınca filan çok esneyip kendini bırakmıyor
tavsiye ederim

bu da triko tavsiye ederim yumuşacık

gri olan başka marka
askılı badyler oxxo yine
çok tatlı renkleri var başka renklerde var
ince hırkalarla hoş oluyor
15 filandı sanırım fiyatı küçücük birde rozeti var üzerinde çıkartılabiliyor

Son düzenleme:
selayım sana geçen yazmıştım ama göremedim cvp verdiğini :26: ioffer sitesini biliyormusun? oradan alışveriş yaptınmı? site nereli? birde eğerki mimkinse trye gönderimi varmı öğrenebilirmiyim ?
alışveriş yapmakta kararsızım ordan

ben bunu görmemisim bebegim zalando icin baktim da buna bakmamistim hemen bakiyorum ok

canim sitede türkcede var ben bundan yola cikarak türkiye satisi degis tokus takas falan oldugunu düsünüyorum ama siteyle ilgili hicbir tecrübem yok malesef .

Son düzenleme:

uff bendede bu oluyo alıyorum sonradan begenmiyorum dolabımda yazın aldığım etek ve buluz var çokta kaliteli bi kere bile giymedim

Son düzenleme:
leyla zana kürt kökenli bi siyasetçi kızlar.öcalan'ı savunan bir çok sözünden dolayı hapislere çarptırıldı filan
ama lcw onun değil
böyle bi laf olmuştu geçmişte fakat yalanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…