alma kontecim arkadaş tavsiyesi çok uzun dar yürümesi zor olur üstü kapalı kışa uygun gibi e önümüz yaz ben maviden 59 liraya kot ceket aldım koyu renk günlük giyilir süreklialmadım hala çok kararsızım:18:
para vericeksen diyorum düzgümn birşeye ver ne malum en satılmayan ürünler için böyle bir promosyon yapılmadığı50 lira ödemeyeceğim ki canım,30 ödeyeceğim:97:alırsam yani
o para deriye veriliri ama sıkılmaman için modelini iyi seçmen lazımkızlar bende deri ceket almak istiyorum kahve ve siyah rengi var
siyah 460 dan 370 e düşmüş
kahve olanda 750 den 370 e düşmüş pahalımı sizce
tavsiye edermisiniz
yoksa kullanışsızmı
750 şişirme bir rakammı sizce
siyah olan ipek yoldaydı
bluz çok hoşmuş ama 30 olursa alcam de pazarlık yaphttp://www.oxxo.com.tr/images/products/10K/OX-SEPUFFBUZ/OX-SEPUFFBUZ_521_1_260x390.jpg
arkadaşlar bide bu bluzun krem rengi var siyah kalmamış 60 tl ama indirimle 40 milyon
böyle hırkamsı şeyler var bi de selayım
Eki Görüntüle 156066 Eki Görüntüle 156065 Eki Görüntüle 156064 Eki Görüntüle 156067
şu sondaki etek gibi şeyler de istiyorum ama totomu iyice büyütüyorlar yaa
ben hiç yapmadım valla kontesimmm beğendiklerini ben de beğendim de şu pantolonlar konusunda kararsız kaldım senin var çünkübu siteden daha önce alışveriş yapan var mı peki aramızda?:26:
saol canım cevabın için belde vücuda oturan modelbaktıklarımo para deriye veriliri ama sıkılmaman için modelini iyi seçmen lazım
bluz çok hoşmuş ama 30 olursa alcam de pazarlık yap
ben hiç yapmadım valla kontesimmm beğendiklerini ben de beğendim de şu pantolonlar konusunda kararsız kaldım senin var çünkü
Gloxicigim sen almisin artik gule gule giyin ... Kontescim penye elbiseler sifir kol , yuvarlak yaka kesim h& m 15 eur yani 30 milyon eteklerde o fiyata .. Istanbula gidince alirsin ... Laptopa gecince ekliyecegim resmini canim ...
böyle hırkamsı şeyler var bi de selayım
Eki Görüntüle 156066 Eki Görüntüle 156065 Eki Görüntüle 156064 Eki Görüntüle 156067
şu sondaki etek gibi şeyler de istiyorum ama totomu iyice büyütüyorlar yaa
selayım sana geçen yazmıştım ama göremedim cvp verdiğini :26: ioffer sitesini biliyormusun? oradan alışveriş yaptınmı? site nereli? birde eğerki mimkinse trye gönderimi varmı öğrenebilirmiyim ?
alışveriş yapmakta kararsızım ordan
yokcanım param olsada olmasada her sene yeni bir ceket almam ben yani luzumsuz para harcamak istemem
dolabım öyle dolu değildir
ilk kez 9 senedir kullanıp kullanmadığım kıyafetleri değerlendirdim artık hiç giymediğim şeyler vardı onları verdim çok biriktirmekte kalabalık yapıyo zaten
2003 yılında aldığım takım vardı etek ceket tarihi eser olmuş kuruma verdim bir kez giymiştim
iyice düşünmek gerek evet bencede sonradan alıp beğenmeyincede kendime kızıyorum
günaydıncım teşekkür ederim ama ben almadım,vazgeçtim
süresi de doldu zaten
ben bunu görmemisim bebegim zalando icin baktim da buna bakmamistim hemen bakiyorum ok
canim sitede türkcede var ben bundan yola cikarak türkiye satisi degis tokus takas falan oldugunu düsünüyorum ama siteyle ilgili hicbir tecrübem yok malesef .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?